Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 8

• 68 580
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Може ли да ми споделите мнения за хотел Мурите Банско? Подходящо ли е за деца на 7г и 3г? Някой скоро бил ли е там? Мерси. Лека вечер.

# 376
  • София
Търся идеи за еднодневни разходки,преходи, забележителности в района на Асеновград  и Бачково. Досега сме били до Асенова крепост, Сливодолското падало, Клувията, Караджов камък и Кръстова гора, както и Чудните мостове. С дете на 6 г., което трябва да има крайна цел, за да не мрънка Simple Smile.

# 377
  • Пловдив
Белинташ, Араповски манастир.

# 378
Привет,
ще бъдем една седмица в Пампорово, но ми се иска да плажуваме някъде ,където има външен басейн. Сещам се за Девин в момента, но не знам дали хотелите там пускат външни посетители. Не мога да си спомня и колко се пътува до там от Пампорово. Ще съм благодарна за идеи за плаж наблизо ( може и да не е басейн, важното е да е открито и по възможност топло).

# 379
  • до най-прекрасния мъж
Привет,
ще бъдем една седмица в Пампорово, но ми се иска да плажуваме някъде ,където има външен басейн. Сещам се за Девин в момента, но не знам дали хотелите там пускат външни посетители. Не мога да си спомня и колко се пътува до там от Пампорово. Ще съм благодарна за идеи за плаж наблизо ( може и да не е басейн, важното е да е открито и по възможност топло).
На първо четене се сещам за басейните на Струилица и Аквапарка в Девин. На Струилица входът за деца над 6 години и възрастни е 15 лв, за Аквапарка не знам. Бяхме на екопътеката в неделя и инфото ми е от тогава. Басейнът на хотел Орфей също работи, но не знам цени и дали пускат външни.
На главния път между Михалково и Девин правят ремонти, към Пампорово не знам как е, но някой тук писа, че и там тече ремонт. Ние се върнахме през Доспат, за да избегнем висенето по опашки.

# 380
Информацията ми е от преди 2 седмици, когато бяхме там - пътят Широка Лъка - Девин е в разкопки и се изчаква доста на места, така, че ако още е така, за ежедневно пътуване ще е доста изнервящо май... Ако е веднъж, ще го преживеете Simple Smile
Басейн ако ви устройва вътрешен - на х-л Снежанка е сносен, а доколкото си спомням пускаха и външни посетители.
Приятна почивка!

# 381
Благодаря Simple Smile
Ние ще сме в Орфей, и там има вътрешен , но ми се искаше и малко слънце.  С тези ремонти обаче подозирам, че шофиращият елемент ще се изнерви и май ще пропуснем Simple Smile

# 382
Здравейте, ще ходим във вили Малини, знаете ли в кухнята дали има всичко необходимо за приготвяне на храна?

# 383
Пак аз 😂 Има прибори, чаши, чинии, тенджера и тиган, кана за топла вода, микровълнова печка, котлон. Няма фурна само.

# 384
Благодаря много!

# 385
Благодаря Simple Smile
Ние ще сме в Орфей, и там има вътрешен , но ми се искаше и малко слънце.  С тези ремонти обаче подозирам, че шофиращият елемент ще се изнерви и май ще пропуснем Simple Smile
Може ли после да споделите как е сега в Орфей?

# 386
Пампорово официално обявиха, че отварят 2 лифта от утре. Единият от туристическия център до Студенец, а другият от Студенец до Снежанка. През уикенда ще има състезание с колела.

# 387
Здравейте, ще ходим във вили Малини, знаете ли в кухнята дали има всичко необходимо за приготвяне на храна?
Здравейте, и ние ще сме в Малини от събота. Питах за тях и една дама ми отговори, че има печка, хладилник, прибори. От това, което прочетох като коментари в буукинг също останах с впечатлението, че е оборудвана със най необходимото. Приятна почивка.

# 388
Привет, да попитам тези от вас, които са ходели на разходка до с.Лисиците(Кърджалийско) от къде започвате вървенето, колко време или км е в едната посока. Бременна съм, лекаря ми каза, че няма проблем в бавното ходене с почивка и искам да си преценя дали ще е подходящ маршрут за мен.

# 389
  • София
Ние резервирахме Главатарски хан, С.Главатарци.Искам да питам за посетилите пещера Утробата- труден ли е преходът до там? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт