Фермата 5 - 06/09/2019

• 106 461
  • 2 814
  •   1
Отговори
# 150
За предпочитане са пред Алекс Сърчаджиева.

# 151
  • София
Този с колите и пищовите (предпоследния) - малко пресолиха манджата.  Нали бяха за ценностите, възпитание... Това ли трябва да е пример за успял на подрастващите? 10клас?

# 152
Вярвате ли, че този е гей? 😃

# 153
Този с колите и пищовите (предпоследния) - малко пресолиха манджата.  Нали бяха за ценностите, възпитание... Това ли трябва да е пример за успял на подрастващите? 10клас?

Той сам си каза: Не е учил, изритали са го от училище, станал престъпник и сега е богат.

# 154
Тая няма ли да престане да говори на българи-английски.
Ужас каква буря.
Саня учудващо не се кифлее, за разлика от други.

# 155
  • Разпиляна във въображението
Ама какъв късмет - първа вечер и буря.

# 156
  • около Варна
Фен съм на Фермата, но този сезон ще гледам Игри на волята, защото там имам познат участничка. Прехвърлям в рекламите.
Пропуснах представянето на участниците и не разбрах концепцията. Това с луксозната ферма ми е дразнещо и не ми се връзва с връщането към миналото. Ще се опитам да гледам на запис, ако ми остава време и ще следя коментарите ви Simple Smile

# 157
  • София
Идвам и тук.Загледах малко и ми стана интересно, може би тази година ще поглеждам и Фермата, за пръв път.

# 158
  • Ланкър, планините Овнерог
Не се изразяваш правлно. Правилно е " уат а нечаръл дизаста"
Оу йее. От къде го извадиха това човече?

# 159
Фермата ми хареса повече от предаването по Нова. Нещо там не ме грабна.

# 160
И двете ще гледам. Тихомир ми е сладък мечо и определено съм за него на дуела в понеделник. Изглежда ми голям добряк.
Този Иван го изтървах, но ми простее доста, с какво се занимава ?

# 161
  • Вестерос
Хареса ми началото Simple Smile

# 162
  • София
Определено ще се гледа Фермата и този сезон👍Честно казано, бих предпочела ВИП-четата уж да бяха в сиромашките условия, но явно не са добри в плуването. Сиромасите са ми по-симпатичният отбор определено, а от другите от жените, изненадващо ми е Маринова - не съм и вярвала, че ще го кажа, а от мъжете - Димитър. Саня ми е "тапет" - абсолютно безлична и скучна като образ...но това мнение аз съм си го изградила като впечатление преди влизането и във Фермата - ще се изненадам, ако ме опровергае.

Искрено се надявам културистът да му "нашока канчето" на онази карикатура с жестокия диалект.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 23:23 от Velina25

# 163
  • Варна
И аз се разписвам в темата.
Хареса ми подбора на участниците. Никой не ме дразни естествено. Никога не оставям първото впечатление да ме води и давам кредит да харесам хората. Единствено откровената простотия не понасям и тук слагам господин 10ти клас.
Ще ви чета с удоволствие както и предните години.  bouquet

# 164
Досега все е имало маргинал- някой бивш затворник и т.н. Подборът на типажите май им е по формат. Гей не бяхме имали, а сега и културист. Не знам дали културист означава и сила? Този Тихомир ми е симпатичен, но малко глупав и може и да загуби. Интересно е.

Общи условия

Активация на акаунт