Фермата 5 - 06/09/2019

• 106 464
  • 2 814
  •   1
Отговори
# 165
Ааа Жорето от първи сезон (ако не бъркам) беше гей Simple Smile
Грешка, 2017 бил.

# 166
И друг гей имаше май.
Гледах визитките на Милин и Тихомир и Тишо ми е много симпатичен. Не е глупав, просто е добър до глупост, което са две различни неща..
Стискам му палци, май засега той ми харесва най-много и след това Сами.
Милин е забавен и ще е образ.

# 167
  • Варна
Харесах учителката, май Маргарита беше, Иван и Сами. Много мразя да ми казват, че парите не са от значение, тъпанарски лицемери.

# 168
  • London
Не ме фрапира тоя дето е участник. Фрапира ме гаджето му..
Ако не е режисирана тази визитка.... Не ми прилича културиста на гей, падал си и по жени и тн.....най-вероятно ще лъсне как се взира в тая и оная, а може и с романс да ни изненада как  преоткрил своята сексуалност . Няма да се изненадам да е баламосал водещите за да влезе, то си е цяла рядкост такъв гей точно.

# 169
Щото не са от значение Станислав преди няколко години беше при Румен на кутиите..мда..
Аз пък не харесвам хора, които говорят популистки.. Изключително лицемерно ми е.
Харесах Сами, Веселка и Тихомир.

# 170
  • Варна
Момичета, само чета този и онзи как ходили да видят Фермата. Само аз ли още не съм разбрала къде е? 😁
Разбрах, че е около Горна / Долна Диканя, но никъде няма точно местоположение, как ходят хората? 😄😄

# 171
  • Вестерос
И на мен учителката ми направи добро впечатление. Имаше и от другите няколко, но не им помня имената.

# 172
Ха, имам познат 😉.
Този Сами е много красив😍, ако не бях семейна...еееех😁

# 173
Момичета, само чета този и онзи как ходили да видят Фермата. Само аз ли още не съм разбрала къде е? 😁
Разбрах, че е около Горна / Долна Диканя, но никъде няма точно местоположение, как ходят хората? 😄😄

Пишеш в google maps Фермата 4 и ти излиза, можеш пеша и с кола.

Иначе уникален старт на фермата, гледах малко повече от Игрите на волята нарочно. Дъното са за мен тия, най се дразня от коментарите, като всеки е сам, направо ми напомня на Hell's kitchen. Някак казват едни и същи думи всички участници на ТВ предавания по нова... Категорично съм за фермата

# 174
Никога не съм гледала Фермата, не съм и фен.
Тази вечер изгледах и Фермата и Игри на волята и честно казано много повече ми допадна проекта на БТВ, както и участниците в него.
Игри на волята ми беше много накъсано с тези визитки, участниците са... нямам думи. И общо взето се разочаровах много от Нова ( а от години гледам предаванията на Нова и избягвам тези на БТВ)
Мисля да следя Фермата тази година.

Тихомир наистина е гей.
Приятеля му е Стамбини - един от първите влогъри в България. Заедно са и живеят заедно от много години.
На мен Тихомир ми е по-симпатичен от онзи взел се за мутрафон.

# 175
Рано ми е още да определя кой ще подкрепям за победа на финала, но ми харесаха Веселка, Тихомир (който ще подкрепям на дуела) и Силвия. Надявам се да не ме разочароват занапред.
А Елизабет ме дразни още от първото си изречение. I cant stand хора, които са all over the place.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 03:00 от Elunaria

# 176
  • От липите до сините камъни
Здравейте и от мен Много ме дразни това човече Елизабет-а.Аз не разбрах за нея,тя е живяла и израснала в Англия ли,че не може да използва български думи ? Харесвам за сега Сами, учителката,момчето от Димитровград , културиста и още двама-трима, но не ги запомних.За мен Саня е с огромно самочувствие и не я харесвам,ще видим как ще се представи там.Струва ли ми се или си е сложила силикон в устните?

# 177
Оо, наистина е Стамбини значи, чудех се дали не е той, защото много ми прилича на него.

Саня по принцип изобщо не я харесвам, защото ме дразни флегматичният ѝ темперамент. Снощи обаче ми направи добро впечатление, беше тиха, обрана и не кифлееше, за разлика от някои други.

# 178
Е, хайде сега. Дразни ме някой щото е расъл в чужбина... Преди имаше една много симпатичма американка Надежда, ако не бъркам. В последсъвие се оказа симпатично момиче.
Тя искаше да остава тук, но май си се върна в Америка.
От едните визитки не бих могла да изкажа категорично мнение за никой. Ана това може би защото гледах и от двата формата..

# 179
Надежда е тук и даже е родила, в Папараци бях гледала за нея.
Надя е била там от съвсем малка 7-8-годишна и на нея е простено. Тази е била в UK от 18-тата си година. Много бързо е забравила родната реч, това е по-скоро дразнещото.
Сами също отдавна живее в Щатите, но си говори съвсем нормално.

Общи условия

Активация на акаунт