А защо трябва да се дава наградата на беден и ако се спечели от богат, това означава че вота ще бъде нагласен? Такова разсъждение, според мен, обезсмисля цялата игра - дуели, личностни характеристики, живота във фермата...
Роман си го хейтих с кеф, Росица беше фалшив герой, Дидо го подозирах в прикритост и до сега мисля,че само защото е известен не го изпращаха на дуели дъъълго време. Аз си харесах Нури, въпреки патриотарския хейт, но беше тип Райно, Мустафа ... абе човек на който фермата най-му приляга. Дори заради скандалните му думи , че " нахлуващите османци са дошли при свои" се заинтересувах от гоненията срещу богомилите, дългогодишните набези на територията на това, което сега наричаме България, абе зачетох се в историята.
Обаче показа спортна злоба, така, че да не я отписваме. Чакам с нетърпение да видя какво точно е намислил сценариста с постното чувство за хумор.
Сашко и да се опитват да го забъркат в интрига, само ще се уморят. Тоя е непоклатимо мързелив и вече си е дружка с Красимир.Препоръчани теми