Любители на кучета - 97

• 21 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Визлата е добър вариант,но иска много, много разходки. Сърцето ми се къса като видях една кипяща от енергия градска визла с дъъъълги нокти.
За ваймаранер се иска много строга ръка, своенравни. И преди вайма сме имали ловно куче,пак с характер,не е като да нямахме опит. Поддават се на обучение,но е необходимо постоянство и силна воля. С дете не знам как ще ви се получи. Изискват много енергия,време и разходки. Прекрасни са,но попаднали в неподходящи ръце е язък за кучето. Както и другите породи,но аз естествено съм пристрастна.

# 316
  • Bарна, морето, сините вълни
Няма да го мислим значи Максиното дупе, сварил е лютеница за зимата! Stuck Out Tongue Winking Eye Heart
A Seerose, защо не показваш Денис? И въобще доста четирикраки и стопани ми се губят. Например Бека, надявам се всички да са наред и по почивки!

# 317
Като цяло напоследък рядко влизам и като вляза - чета само тук.  Не съм и снимала много, а снимките, които правя, са все по време на игра, та се сети за качеството им.
Ето едно куче, което брои и строява дали всяка играчка е в изправно състояние:

# 318
See значи на всяко влизане мяташ по една снимка на сладкиша Денис и те така 🤪. Голям ми е сладур, сигурно щото е като братче на моето говедо. Между другото при езерата в парка на Пирин имаше едно дето много мязаше на нашите. Голям с огромни лапи. Бездомен май, но според мен си обитава района на хижа Вихрен:

Desp няма да го мислите Макс, готова му е зимнината, че тая гърбина се не поддържа лесно да знаете 😂

# 319
  • о`майна лунна нощ е
Нямам снимка на Олката от началото на септември. Па и последната ... онова не е снимка просто, а размазан нос. Друг вятър ме вее и докато не мине бурята, нямам желание да снимам нищо. ... Айде от мен да мине, хлапетата ще се озъбят подобаващо на 16-ти, че да има какво да показваме на бабите от първия учебен ден.

# 320
Хахха идва денят,, Хайде бе маме,усмихни се да те снимам,десет лева съм дала за тоз букет,,
А аз купувам бонбони,щото ние цветя не ядем .

Извинете за лирическото отклонение!

# 321
Станала съм ужасен човек. Много лесно се изнервям на собствениците на кучета. Нямам право и го осъзнавам. Трябва да работя над това. Днес дори подвикнах на един човек. Джина органически не търпи една женска, жената която я извежда знае и бягаме далече едни от други. Днес беше мъж с нея. На 200 метра почнаха да се лаят и да се стървят. Застанах пред Джина с крака, казах седни, тя седна, кротна и аз почнах да я галя. Онзи си остана на мястото, почна да бие кучето и да му се кара. Накрая викнах "ма приберете си я във входа и тогава се разправяйте", защото заграденият им паркинг беше на 50 метра от случката. Не ме чу и продължи да се движи със скоростта на бавен охльов. Ми не съм права, какво давам акъл на хората как да си гледат кучетата. Просто се изнервих, че докато опитвам да реагирам адекватно насреща си получавам бой и тътрене. Голям съм дебил станала.

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ааа Сиви, и нашата фъстъковка в началото на лятото покори езерата 😄

See, ми прекръстих те малко 😄 Ама за тебе ставаше дума де и Денис.

Духче, аз ако видя някой да си бие кучето не мога да си премълча, пък нека да не е моя работа 😡 Никой няма право да издевателства над по-слабо и беззащитно същество.

# 323
  • Варна

Това е принцеса Каду, на два месеца, прясно осиновена, току-що се върнах от вет, всичко е наред. Сега вкъщи е пълна лудница, но и пълна къща с обич. ❤

# 324
esstela,олелеле честита нова топка любов! Да е много здрава и много да се обичате Heart

# 325
  • Bарна, морето, сините вълни
Осиновили сте бебе? Мноооого се радвам! Честито, много здраве ви желая и дълги години споделено щастие и любов. Сигурно е много хубаво чувството. Heart Eyes Hug Надявам се някой път и нейното дупенце да помачкам.
Мен постоянно ме гложди от вътре за второ куче. Днес, докато бяхме на разходка сутринта с малката, извиках едно куче, което сме виждали и друг път, сядало е до нас в заведение. Веднага дойде, зарадва ми се, много е умничко. Много го харесвам и пак ми минаха тези мисли, ама шанса е нулев засега. Лошото е, че се хвърля по колите на пътя и може да пострада.

# 326
  • Варна
Ами аз отдавна искам, имам подръжник в лицето на милото и така.
Много е щура и дива, няма да имам това спокойствие,както с Бизу. Посяга да хапе, когато се опитам да взема нещо от устата й, но ще се превъзпитаме.

# 327
Естела малката онази Мая от групата на джаковете ли е? Да е жива и здрава и много радости да ви носят двете слънчица 🤗
Нарци значи бая от нашите кучаци са видели езерата. Моя трети ден само спи., бая умора е бил насъбрал май из чулатите и планините 😂😂

# 328
  • Варна
Да, Сиви, но я кръстихме Каду-подарък. Йоркширчетата, особено мъжкото са много лоши, скочиха даже и на Бизу, но момичето ги прибра в другата стая. Те пък се харесаха, сега спят уморени от игра, а Лили е безумно доволна, защото не я закачат. Всъщност аз това исках и съм щастлива, минахме през вет за всеки случай, а и тя има обратна захапка, аз нямам против, обаче момичето твърди, че щяли да изпадат зъбите, заради захапката. Док ми се изсмя, но аз съм длъжна да проверя. Обезпаразитих я вътрешно и чакам 19.09 за втора ваксина. А бе, щастлива съм.

# 329
  • о`майна лунна нощ е
Страхотна новина! О, мъничка Каду! Прекрасно и оригинално име 🥰

Общи условия

Активация на акаунт