Любители на кучета - 97

• 21 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.Варна
Естела честита щерка:stuck_out_tongue_winking_eye:Сега ще видиш женски характер и пубер. Ще имаш нужда от много Tropical Drink.
Да ви е жива и здрава Каду и дълги години да ви зарежда с хубави емоции.

# 346
Нашата кратичка история...Лори,осиновена по обява на "Грижа за животните Кърджали-Доброволци" във Фейсбук.Непланирано,взето за части от секундата решение...Уплашена,недохранена току-що взета ,на първата снимка и сега в Мюнхен-щастлива и щура,на втората.Усмихната неделя на всички!    
 ❤&🐕  Много ми е приятно да съм в тази група!     

# 347
  • о`майна лунна нощ е
Прекрасно! Бъдете благословени!

# 348
  • София
Страхотно! Много се радвам, че има хора, които осиновяват! Надявам се скоро и ние да сме в редиците Simple Smile

# 349
  • Bарна, морето, сините вълни
Бъдете здрави с Лори! Heart  Радвам се като чета за такива случаи. Страхотна муцка е.

# 350
  • под тепетата
Късметлийка Лори! Да ви е честита и даде много любов, както вие на нея Sparkling Heart

Ози имаше гост- дойде да го навести татко му за няколко дни.

Почерпихме го

Комшийката и тя дойде да му се представи

А днес, когато се разделиха, Ози е малко тъжен

# 351
Добре дошла на Лори в темата 🤗 Хубаво е, че една душица от улицата е спасена и си има нейните хора с големи сърца. 🤗
Аз наминавам с моята кифла Виви, че отдавна не съм я показвала тук:

Айде и един мързелив Макс, да не се разсърди, че го пренебрегвам 😁

Ей тия визли красиви, финни и грациозни 😍 Моя Макс би изглеждал като биче до тях 😂😂

# 352
  • о`майна лунна нощ е
Агенция "КлюКанари"

# 353
Добре дошли на Лори и нейният човек Simple Smile
Ах Озиии

Аз пък се запознах с "на мама прасенцето", разбирайте Рея Simple Smile Еми с нас се държи много добре и най-важното обяснява ми ужасно полезни и интересни неща. За пореден път се радвам, че отидохме със шушана Simple Smile

# 354
  • Bарна, морето, сините вълни
Малко есенно настроение от нас.

Не пожела да се обърне господина към камерата, тъй като беше зает да охранява.

# 355
DespicableMe, тая лъчезарна госпожица си е за охраняване! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Прекрасни снимки, направо не мога да се махна от темата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356
  • о`майна лунна нощ е
Ох, ох! Деспи, до Варна не е далеч. Паля колата и идвам да щипя бузки Wink

# 357
Деси, страхотни сте! Разнежихте ме!!! Много мила картинка.

Аз пак да си кажа, много съм доволна от днешното ходене при мама Еми. Това е като да имаш най-добър приятел, който не говори твоя език и се намира някой, който превежда какво казва твоят най добър приятел. Усещането е за сливане и единение Simple Smile понякога де .
Много полезни съвети, много ми харесва, че освен командите, някой ми обяснява техният смисъл и логика, виждам, че тя уважава усилията ни и това, че чета. И освен това да се изфукам, каза ми че е много умна Joy бях се притеснила, че е глупава хаха
Имах много интересен разговор с един ветеринарен лекар, но не ми се пише от телефона, ще споделя утре

# 358
  • под тепетата
Значи , лично го приемам като обида - няма глупаво хъски! Имат свое мнение по всеки въпрос и не е задължително да е като моето или твоето  Laughing
 Дес, в петък вечер ме чакай на гарата барабар с момата! Охранителят ти го оставям, ще си имам мой. Ще ти я върна в понеделник, измита отгоре до долу от Ози  Mr. Green
ТуиГ, виж как са се ориентирали бързо младежите - информацията е пари в днешно време  Naughty 

# 359
В петък ще годим да вземаме кане корсо на 2месеца за апартамент какво мислите дали ще свикне

Общи условия

Активация на акаунт