Любители на кучета - 97

• 21 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Олелел, бебе кончееее ❤️. Къде го открииии?

# 541
О,в една конна база Simple Smile  Като малко кученце е-любопитно,закачливо Simple Smile А майка му наблизо вързана,като й изчезне от погледа започва да пръхти и да цвили неспокойно,вика го. Майчица  Heart Eyes

# 542
Прекрасно е! Обожавам кончета Heart Eyes

# 543
Еха, конче! Heart Eyes Другото любимо ми след кучето животинче. Дядо имаше два разкошни коня и съм яздила единия даже. Да се изфукам........ Mr. Green
А кучовците са невероятни, не мога, не мога да им се нагледам, фантастични! Heart Eyes Crazy Heart Eyes Hug bouquet

# 544
# 545
  • Бургас
Добро утро!

Имам си ново легло:)

# 546
  • под тепетата
Честито! И за новото легло, и за калната баня  Joy
Мале, Вивата все едно е помъкнала крак на антилопа  Laughing

# 547
Ах, страхотни муцуни сте показали пак! Не мога да им се нагледам.

Ние се завърнахме от 3-дневно пътешествие с Роузи. Изтормози се/ни в колата милата, но иначе се държа прекрасно. Намери си и нова приятелка

Якето от миналата година се оказа омаляло.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 10:50 от pip4i

# 548
  • Fort Worth, TX

Да ви кажем едно здрасти.

# 549
Кремито, огромно е станало бау-бау Heart Exl

# 550
  • Bарна, морето, сините вълни
Даа, как бързо растат. Сладкиши.
Да похваля Ерос, връщаме се от кучешката градинка тъкмо. Игра с джак и още две дребни породи. Е, вярно с намордник...и през ограда. Joy Но беше прилично. Те в едното разделение, той в другото. И деца му се радваха. За мен си е радост. После му пуснах повода и му казах да върви до мен и той го направи, а после спря и седна, когато аз спрях. Всичко се разви за 30 секунди, но за повече му нямам доверие, доста си е див.

# 551
  • Варна
Завиждам благодарно, за нас кучешката градинка е вече мираж. Браво на Еро. 😘

# 552
  • София
В тоя гаден дъжд Харли не пожела да се разхожда. Пуснах го уж на поляната, а аз се скрих под козирката на входа. Нашият се изпишка няколко пъти и дойде при мен. Утре ще си изровя гумените ботуши и ще си се разхождаме из квартала, понеже сам не иска по поляната. Лятото си изкарахме страхотно. Аз на пейките със съседите, пиейки бира, а Харльо свободно скитащ наоколо. И така по 4 чАса. Свърши кефа ни, ще чакаме следващото лято. Grinning Всъщност приключи моята седянка, сега ще се налага пак да се разхождам поне час.

# 553
  • Варна
Таман ще раздвижиш д-то, аз поне имам нужда, ама колкото и да ходя, все не свалям. 😁

Работим 😁

# 554
Колко време ви отне да научите кучовците на хигиенни навици?
350грама разделени на три хранения за почти двумесечно кане корсо тежащо 7,5кг добре ли е като дневна дажба?

Общи условия

Активация на акаунт