Любители на кучета - 97

• 21 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Идвам да допълня серията “Макс и храната” 🤣🤣🤣

Тази малката каква е сладка. В муцунката ми прилича на Вивата като малка. Супер е, че Бизу ще си има другарче през цялото време. 🤗
Тонка в лошото време идва и нашето време за раздвижване. Макс вече не е много по играта и иска някой да се движи постоянно близо до него, дори и в полето. Одъртява ми момчето. 😁
Desp имам чувството, че нашите кучета не са чак такива зверове за каквито ги мислим, а просто им нямаме вяра достатъчно. А и не ми се рискува цялостта на някое куче, след като знам че е способен са скочи и захапе. Дано Ерос става все по послушен и спечели доверието ти при контакта му с околния свят. 🤗
А пък Роузи е като запетайка на снимките. Имам чувството, че ако имам такива куче ще го счупя докато му се радвам. 🤪
Креми а твоят юнак колко е пораснал.. много ме кефят ушаците на немските овчарки докато растат. Едни такива смешно криви на всички посоки. 🤗
Мернах и една щастлива кална муцуна, че и с ново легло. Представям си какъв кеф чу е било да си шляпа и да се цапа тоз малчуган. 😁
Биляна чист глигански крак.. копито ли се води точно не знам... ама мръвката беше в твнджерата за вечеря на цялата тайфа на село, а Вивата горда с находката си и че са я оставили да си я хрупа.
Недялка Макс за 10 дена беше научил че вън се вършат нуждите и спря да се изпуска вкъщи, но при всяко куче е различно. А дажбата виж на опаковката какво пише и по изходния материал се ориентирай как му се отразява грамажа. Ако започне да омеква значи му е в повече и смъкваш някакви грамчета от дажбата.

# 556
  • София
Естела, аз имам много голяма нужда от разходки, но ако не беше Харли, хич не ми пука за нуждата. Искам, ама нямам желание. Joy
Добре, че спря дъждът и си го изведох за 45 мин навън в тъмницата, че ми беше гузно.
Това малко Каду е толкова сладко! Heart Eyes

# 557
  • Варна
Аз имам, ама не ми се получава, щот зареждам яко 😂😂
Благодаря за Каду, наистина е много сладка и сякаш се влюби в мен, постоянно ходи след мен, ето, сега я оставих с батко и татко на спалнята, че да си догледам предаването, изскимтя и цъфна, лепнала се е за д-то ми и не мърда.
Следват двата най-тежки дни за мен, когато ги оставям сами по цял ден.

# 558
  • София
Минавам да ви видя и да се оплача от лошото време. Нито на мен, нито на Бери й се излиза. А пък ми е жал, като се сетя как половин месец обикаляше по двора в къщата.

# 559
А пък Роузи е като запетайка на снимките. Имам чувството, че ако имам такива куче ще го счупя докато му се радвам. 🤪
Наистина е много крехка. Притесняваме се за крачетата ѝ, защото като ги натовари повече, започва да куца. Например, ако скочи рязко от дивана, първите ѝ 2-3 стъпки са на 3 крака. После се оправя. Така е и когато набере скорост на полянката. Чудим се добавки ли да ѝ даваме. Някакви идеи?

# 560
  • Бургас
Стига си работила. Сипи по кафе и да поиграем.

Много ни е хубаво на нас в лошото време.  Морската градина е празна, локви - бол. Екипирала съм се с непромокаеми дрехи. Само дето после киснем в банята, няма пълно щастие.

# 561
  • Bарна, морето, сините вълни
Този поглед ме разтапя! Ама какви муцки все прави, точно като от анимационно филмче е. Няма как да откажеш игра като така мило те молят. Heart

Я, бебчо си похапва без мен!

Само с поглед се разбират...

# 562
Момичета, завръщам се в темата, вече като госпожа, че и черна госпожа, сватбата супер, после море.. липсваше ми само кучана, но няма пълно щастие.
Скрит текст:

Да не си помислите, че съм ниска, на долното стъпало съм стъпила Stuck Out Tongue
На сватбата не харесала фотографа(че и почти го е сръфала, че е бил нахален) и нямаме нито една снимка с нея, била е затворена на нашия етаж сама, но поне не е лаяла много. Свека добре я е угоила за седмица на морето, като се прибрах беше и с друг цвят на козината от прахта в градината, но това да ми е проблемът! Да ми е жива и здрава, че колко стрес от кучешки хотели ми е спестилаа, цена няма Simple Smile
Изчетох ви и вас най-накрая.
Тонка, дано Харльо се оправи от мазилата само и не се наложи операция.. аз честно казано бих опитвала до последно без да режа, след като не дават гаранция, че няма да се появи отново. До колкото разбрах вече му е взета биопсия, нали? Какво показват резултатите, може и да си казала, но изчетох много страници и май вече ми се слива всичко.
Tintina, ама страшна жаба имате вкъщи, много ме радва с тия физиономии.
Esstela, честито Каду на Бизу, много здраве!
Nedqlka, на гранулираната храна отзад има указание за дажба, на всяка храна е различна дажбата, няма универсален грамаж за всяка. Гледаш по теглото на кучето(обърни внимание дали пише в момента колко е или колко се очаква да стане) или месеците, на някои е разграфено различно. Или покажи каква храна даваш и ще намерим в нета за твоя звяр каква е дажбата.

Аз я щракнах в обедната почивка, че нямаше с какво да се разпиша

Идва вече и моето любимо време, дъжд, няма деца, намаляват колелетата, вечер е празно, кучешки рай..

# 563
Хибискус, прекрасна новина! Бъди щастлива с всичките си дву- и четирикраки скъпи същества!

# 564
  • София
Хибискус, знам, че си госпоДжа вече. Бъдете много щастливи! Flowers Hibiscus Роклята ти изглежда много красива, нищо че имаме поглед само отзад.
Иначе относно брадавицата на Харли. Не му е правена хистология, тъй като трима независими лекари са на мнение, че това образувание не е злокачествено. Чакам да ми доставят змийското мляко и започнам веднага с мазането. В него ми е надеждата.

# 565
  • Варна
Тони, ай дано се оправите само с млякото. 🤗

Хибискус, страхотна новина и честито, любов, щастие, усмивки, деца и здраве за всички. ❤

# 566
Хибискус много любов и разбирателство ви желая 🤗
Тонка да споделиш после има ли ефект. Загледах Макс и му видях още две брадавици, едната на горната “устна”, а другата точно под муцунката като на Харли. Съвсем малки са, ама са там. От днес му започнах Ветомуна и ще му го давам докато свърши опаковката, което е месец. Ако няма ефект ще скокнем до клиниката в съседния град.

# 567
Еееее,госпожа Хибискус,честито,наздраве и горчиво. Много щастие 🥰

# 568
  • Bарна, морето, сините вълни
Много се радвам! Все такива хубави новини да си споделяме. Желая от сърце дълги години любов с любимите ти! Heart

# 569
  • под тепетата
Честито, Хибискус! Здраве и разбирателство ви желая !

Общи условия

Активация на акаунт