Любители на кучета - 97

• 21 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Дзвер моите съболезнования. Ужасно  тежко  е Cry

# 601
Дзвер,знам как се чувстваш, съболезнования!

# 602
  • Bарна, морето, сините вълни
Съболезнования! За жашост повечето от нас познават тази загуба... Прегръдка!

# 603
  • о`майна лунна нощ е
О, Дзвер, много съжалявам Cry
Вечни ловни полета за другарчето ти. Много ми е мъчно като прочета за такава загуба. Sad

Ако никой от темата няма нужда, дари храната в някой от спасителните центрове или организации, които помагат на животни в  беда. Сърцето кърви по-малко като си направил добро.

Още веднъж - много съжалявам Sad

# 604
  • под тепетата
Дзвер, съжалявам за загубата и ти съчувствам!
Диването, което запълни донякъде моята загуба, вчера реши да си отмие солената морска вода и се изкъпа в Марица. Така че, вчера вече не бях бяла и добра и си го изкъпах с шампоана както си требе.
 Оскар определено ми липсваше  Heart Eyes

# 605
  • Варна
Дзвер, съжалявам...

# 606
Съжалявам за загубата ви.
По въпроса с храната да дам предложение, ако не намерите алергично куче да я дадете на amyka... (извинявай ако съм объркала името) за Ласи.....

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хибрискус, честито !
Дълъг и щастлив семеен живот ❤

Дзвер, съжалявам за загубата🥺
Много е тежко ...

Трапезица, аз съм от Бургас.
Как е името на  групата във фейса да погледна . Мен ме е срам с моето диване да отида ме изложи само там 🤦🏻♀
Но ако не е много надалеч може да мръдна .

# 608

Здравейте!Вече съм голяма.На 1 годинка съм.

# 609
  • под тепетата
Честита 1-ва годинка! Я, колко сте ранобудни, сигурно бързате за разходка  Laughing Много разходки и здраве желая на това пухкаво облаче!

# 610
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит 1-ви рожден ден, сладурче! Heart
Дълги години да радваш твоите хора с крепко здраве и весели игри. Ама и те да те слушат, де. Hug

Няма сила на света, която да ме накара в 5:30 да си покажа носа навън. И Ерос го знае, затова ако има извънредни нужди бута ММ. И въобще никога не ме пипа сутрин, знае че сутрин излиза с тати да пикае, а с мама след 10 на разходка.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 08:42 от DespicableMe

# 611
  • София
Дзвер, съболезнования. Наистина виж организациите, аз бих дарила храната на тях.

Честита първа годинка на бялото облаче!

Балу и Лили почват да скимтят, ако имат зор и обикновено разбуждат мен. МП май спи по-дълбоко, та аз изскачам нощем, ако се налага. На Коледа миналата година Балу ме побърка, сигурно 5 пъти ставах да го извеждам, че беше с разстройство... Не ме питайте как се препуска по тъмното стълбище 4 етажа надолу с куче на зор, че там асансьор няма...

# 612
Групата е DogNet, от телефона не мога да дам линк,но няколко страници по назад пуснах. В публикациите на групата има обявена сбирката . Няма срам,то ако са идеални,няма да търсим помощ  .

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
Групата е DogNet, от телефона не мога да дам линк,но няколко страници по назад пуснах. В публикациите на групата има обявена сбирката . Няма срам,то ако са идеални,няма да търсим помощ  .
Намерих я 🤗
Благодаря !
Ако е хубаво времето ще отида да се посрамя малко 😄

# 614
На Дарето "косата" й изби и вече не е плешива, петната са покрити с рижа козинка.
Днес съм доволна от себе си. Във вторник, в група за нашия град във фейса, видях пост за изгубен дакел. Сутринта, отивайки на работа, от колата, на главната улица видях дакелче, което пресече и тръгна по една от пресечките. Потърсих публикацията и изпратих лично съобщение на момчето, че видяното може и да е неговото куче. Обясних къде съм го видяла и накъде е тръгнало. След половин час младежът ми изпрати снимка с кучето, неговото е било. Толкова се зарадвах за момчето, но най-вече за милото кученце, което три дни се е лутало самичко. Куцаше с предната лапичка, можеше и по-страшни неща да му се случат.

Общи условия

Активация на акаунт