Любители на кучета - 97

• 21 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ей,Даре, господ здраве да ти дава и тук-таме някой друг любовник. 😀
Браво и за рижка. 😘

# 616
Ей,Даре, господ здраве да ти дава и тук-таме някой друг любовник. 😀
Браво и за рижка. 😘

Хареса ми пожеланието на esstela! Simple Smile И от мен, каквото си пожелаеш, да ти го дава, на добрите хора трябва! Hug Наистина е радостно за дакелчето и добре че не му се е случило нещо. Като знам моят Рексун как никакви навици няма да се пази от коли, аз го дърпам, то срещу колата се сили. Важното е, че всичко е завършило добре! Peace

# 617
  • Bарна, морето, сините вълни
Страхотно е, че кученцето си е у дома, благодарение на теб! Бъди здрава! Heart

# 618
Хахаххаха,яко пожелание !  Супер за кученцето!

Едно събитие за София :
Скрит текст:
Приятели на 20.10.2019 - 10.30 ч. София -"Парк -Заимов",със съдействието на" Столична Община" които позволиха събитието да се състои ," Фондация Шаро -подай лапа на изоставените" Цветомир Глоговски ,Миряна Цветанова (Зоомагазин Изток)и Василена Тодорова-(Кучешка пекарна за лакомства),ще направим събиране с последователите ни да се запознаем на живо, и да обсъдим важни теми за бъдещето на бездомните животни ,и зачестилата агресия срещу тях!!!!!!Ще доведем и кученца за осиновяване ,и ще се радваме да Ви видим 🙂 Ако има желаещи да дарят храна в помощ на хора осиновили животни от улицата ,можете да го направите в деня на срещата ни .Вярваме ,че ще се съберем ,и ще вземем важни решения за съдбата на животинките в нужда ❤️❤️❤️

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 17:11 от Трапезица

# 619
  • Варна
Оф, от няколко дни на Каду дъха й мирише на желязо, звъннах, консултирах се и щях да я водя на преглед, обаче се светнах, че яде гранули със спанак. Ще я наблюдавам, но за сега е много щастливо кутре.

# 620
Имаш си Попай Каду. Joy

# 621
  • sf
Здрастиии 😁

# 622
  • София
Привет и от нас!

Много несъобразителни хора има. Изкарвам Харли зад блока, а на пейките обядват работници от Щрабаг, които ремонтират булеварда. Докато се усетя, вече го бяха нахранили с половин кренвирш и една обикновена вафла. Той щастлив, те му се радват, а аз киселея отстрани.

# 623
  • София
Снощи в метрото една баба на висок глас повтаряше за Балу "горкото животно". И то защото са дошли хора да питат дали може да го погалят, а аз съм разрешила. Ми кво да се прави, не е случил на стопани. Туй то.

# 624
  • София
Хаха, горкото куче, което получава внимание. Hug
Аз пък много се кефя, когато група деца нападнат Харли да го мачкат и галят. Той, разбира се, е на седмото небе от щастие. А едно бебе на 1 годинка от входа ни, редовно му бърка с пръст в устата и пищи от радост. После му дава солетки и настава еуфория. Grinning
Ние над 2 часа изкарахме навън. Моят мъж беше сковал 2 къщички за птици и ги закачи. Аз изметох площадката при пейките, а Харли весело припкаше наоколо. Пълна идилия. Сега ще отпочинем, че после пак на разходка. Да се възползваме максимално от хубавото време.

# 625
  • Варна

Тия двамата са с разширени стомаси, трябва да се взема в рЪце. 😂😂

# 626
  • sf
Тия двамата живот си живеят 😄😍

# 627
  • София
Толкова са сладки тия тумбачета, че ми идва да ги смачкам от целувки. Гледай ги как са си полегнали сладко. Heart Eyes

# 628
  • Варна
Строих ги на дивана, щото мих пода и изпрах всички напикани килими, оше има-няма 4-5 месеца ще е смърдящо 😂😂

# 629
Привет и от нас!

Много несъобразителни хора има. Изкарвам Харли зад блока, а на пейките обядват работници от Щрабаг, които ремонтират булеварда. Докато се усетя, вече го бяха нахранили с половин кренвирш и една обикновена вафла. Той щастлив, те му се радват, а аз киселея отстрани.

Трябваше да им направиш забележка.Ние,когато имаме гости аз и мъжът ми винаги предупреждаваме да не и дават абсолютно нищо и да си пазят салфетките,защото тя много ги обича.Имаме съседката,която като дойде в нас й дава салфетката си,уж без да иска я изпуска.Така няколко пъти и след еди колко си забележки,успях да я отуча.

Общи условия

Активация на акаунт