Любители на кучета - 97

• 21 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Добре дошли на всички нови кучове:)
Колко пъти да ви казвам аз, че мястото на дрехите е в гардероба?

# 361
  • София
Недялка, ще свикне, ако му помогнете. От самосебе си надали ще стане. Аз бих си взела още ден два отпуска за в началото.
Пак избрахте трудна порода.

Джина е умно момиче, просто е плашлива и неуверена. Ще свикне с новите неща и няма да можеш да я познаеш.
А за теб вече си казахме.

У нас нищо ново, прасето папка, спинка, слуша по малко и се гушка повече.

# 362
  • Bарна, морето, сините вълни
Разбира се, сладурче, че мястото на дрехите е в гардероба. Аз на ММ все му казвам да не се ядосва на Ерос, че му е занесъл маратонката на възглавницата. Това нямаше да се случи, ако обувките бяха в шкафа. Нашите другари ни учат на ред.

# 363
  • sf
Някой хич не се интересува, че е първия учебен ден 😁

# 364
Добро утро! Ние с Дарето попаднахме на втория лекар от последната клиника (където откриха, че има и възпалени анални жлези). Според него има краста и започна лечение срещу нея. Поставиха й три инжекции, както и "конски" витамини за козината. От два дни я гледам, че нещо ми рижавее в главата и на едното бедро. А то й поникнала козинка, която е рижа на цвят, доста по-тъмна от сегашния й цвят. Та така, от пет доктора, мисля, че най-после улучиха правилното лечение.
Много хубави кучовци видях, напълниха ми душата.
Данък от косматия ни период:

И Дарето е наполовина хъски. Страшно умна и пълна с енергия. Имам чувството, че до края ще си остане с душа на дете.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 09:36 от Dara888

# 365
  • София
Дара, пак да кажа - изследвания. Последиците от неправилно лечение могат да бъдат доста неприятни, а в някои случаи - застрашаващи живота. Животинската краста не е заразна за хората, но все пак не е приятно да я имате в дома си. Ако е това, изперете чаршафи и дрехи на висока Т с прах (и дезинфектант за препоръчване).

# 366
Коте, отглеждаме я на двора, не влиза вътре.

# 367
  • София
Въпреки това бих изпрала всичко. В интернет има информация за крастата.

# 368
Добре дошли на новите попълнения!
Адмирации и огромно БРАВО на хората с големи сърца, приютили нуждаеща се душичка. Много щастливи и чудни моменти ви желая!
Тази сутрин девойката реши да направи съпричастен към нейната мъка и синковеца и му сложи раница на гърба. Толкова бе нещастен милият, че е ясно, че дългите разходки и тичането на воля до тъмно ще се съкратят и все още си тъгува.
Пожелавам на ученици и учители да ходят с по-голям ентусиазъм от на Лъки и да им е успешна новата учебна година!

# 369
  • гр.Варна
хайде на училище

# 370
Май окончателно се спряхме на куче.
Не е нито една от изброените до сега.
Разровихме се повечко и намерихме една порода, за която не бях чувала до сега.Даже май не съм и виждала представители от нея по кучешките градинки.
Води се Шпиц,но не какъв да е,а Вълчи.
Достига 30 кг.,много благо по характер куче.Умно,социално,добродушно и без грам инат.
Единствения му минус е огромната козина,която трябва да се разресва всеки ден.
Вчера мъжът ми купи нова доста скъпа и модерна прахосмукачка.Аз се чудя защо...ето я и причината Grinning
Прикачам случаен линк,ще се радвам да чуя и вашето мнение Simple Smile

https://miau.bg/n32-65569-%D0%92%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B8_%D0%A8%D0%BF%D0%B8%D1%86

# 371
  • София
О, да, волф шпиц! Simple Smile Не съм гледала лично, но ги харесвам. Не обичат да са сами, доколкото знам. Иначе са готини Simple Smile

# 372
Не са и много едри,просто са доста набити.
Обаче не намирам развъдник или клуб дори в България.
Няма обяви,нищо.

# 373
  • София
Здравейте, тъй като не съм писал от доста време пускам една много лигава снимка

# 374
  • София
Не са и много едри,просто са доста набити.
Обаче не намирам развъдник или клуб дори в България.
Няма обяви,нищо.

Има развъдник в Хасково, мога да ти пратя линк за ФБ на лични.

Общи условия

Активация на акаунт