Любители на кучета - 97

• 21 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте, тъй като не съм писал от доста време пускам една много лигава снимка

Ех ,живот ,здравей,здравей Laughing
Павелчо,вие докога ще го гледате този красавец,преди да го предадете на съответния човек вече обучен?

# 376
Не са и много едри,просто са доста набити.
Обаче не намирам развъдник или клуб дори в България.
Няма обяви,нищо.

Има развъдник в Хасково, мога да ти пратя линк за ФБ на лични.

Да,да,много моля! Simple Smile

# 377
  • София
Слънчогледка Simple Smile,
така както върви поне още 4-5 месеца. Още не са почнали да прибират братовчедите му, които са с 2 месеца по-големи. Освен ако не го вкарат за програма за диабет или епилепсия, в която кучетата се обучават в съответното семейство. Но пък обещаха да ни дадат друго кученце, след около месец очакват ново кучило.

# 378
  • о`майна лунна нощ е
Май окончателно се спряхме на куче.
....
Разровихме се повечко и намерихме една порода, за която не бях чувала до сега.Даже май не съм и виждала представители от нея по кучешките градинки.
Води се Шпиц,но не какъв да е,а Вълчи.
...

Ти може да не си чувала, но ние си играем с една такава госпожица. Кака ни е, но е много игрива, мила, разбира се с всички кучета около тях. Минусът според стопанката е, че няма ла*но без миене после. Като подскачаща топка козина е - всичко залепя. Но като характер - поне от наблюдението ми - добродушни и енергични кучета. Другарката е апартаментно гледана.

# 379
Да,наистина имат много козина,която трябва да се поддържа.Но то перфектно щастие няма.
Като цяло това е единственото куче,за което до сега чета само хубави неща от към характер.

# 380
  • Варна

На мама сомалийчето. 😍
Какво ще ме посъветвате за обратната захапка, чета разни форуми и се притесних. Аз все пак имам време, за да разбера дали ще й пречи или не. Работата е там, че ако има нужда, не ми върши работа просто ветеринар, къде ще търся такъв специалист ортодонт, въобще не ми го побира акъла.
Да ви кажа, според мен доста е шамарена малката, къде от кучета, къде от хора, недохранена, мисля, че спасихме една малка душичка, разочаровам се от хората, очаровам се от животинки.

# 381
  • Sliven

На мама сомалийчето. 😍
Какво ще ме посъветвате за обратната захапка, чета разни форуми и се притесних. Аз все пак имам време, за да разбера дали ще й пречи или не. Работата е там, че ако има нужда, не ми върши работа просто ветеринар, къде ще търся такъв специалист ортодонт, въобще не ми го побира акъла.
Да ви кажа, според мен доста е шамарена малката, къде от кучета, къде от хора, недохранена, мисля, че спасихме една малка душичка, разочаровам се от хората, очаровам се от животинки.
esstela , аз като притежател на майка и син Джак ръсели следях в групата историята на тази малка красота Heartbeat и толкова ме трогна историята й как им даде сърце да се разделят с нея. Сега виждам, че явно е било по-добре за нея. Относно захапката мога да Ви дам ако искате координати на проф. Иван Борисов от Тракийски университет Ст. Загора, който се занимава точно с ортодонтски проблеми при животните.
А относно характера - нашата мама роди 3 бебета - 2 момчета и 1 момиче. Женската освен, че правеше на нищо братчетата си, но и майка си тормозеше - много дива и властна. Когато я взеха хора от Бургас лекарят им казал, че е с много силен и властен характер. Гледат я с едно момченце - куче, по-голямо от нея и сега тя вече на почти годинка го свира него в миша дупка. Но те си я обожават Animal Dog

# 382
  • Варна
Ще съм благодарна за координатите, Диде. Не исках да си мисля гадни неща, обаче за два плътни дни с Каду (Мая) ми светнаха някои неща. За сега ще си премълча, защото съм щастлива, че я взех аз. Лошото е, че нямам и паспорт даже, оскъдна информация, че има първа ваксина, втората ще е петък и много други неща, но здраве да е.
Ако не съм сигурна дали е бита първа ваксина, как да постъпя? Да повторя ли, страх ме е, тя е много слабичка и нежна или да се доверя и да бия втора? Не знам, ще мисля още.

# 383
  • Sliven
това е палавницата като малка

# 384
  • София
Esstela,честита да ти е малката бебка,много е сладичка.Относно ваксините,ако ен си съвсем убедена че има първата ,консултирай се в вет дали да не започнете с нея,защото напоследък зачестяват случаите на парвовироза,дори при ваксинирани кучета и по-добре да има адекватни взети мерки.Да ни я показваш по-често  ,ако може,както и батко й Бизу.А как реагира Хер Кот?

# 385
  • Варна
Аааа,виждала съм я, направи ми силно впечатление как е "гримирана " .Сладкиш 😍

# 386
  • Bарна, морето, сините вълни
Дремнах 2 часа и сте напълнили темата със сладки "ученичета". Направи си представям след време как ще ходим с Ерос да я посрещаме малаката от градина, а после училище. А дотогава дано Еро стане малко по-благичък и разрешава на децата да му се радват. Grinning

# 387
  • Варна
Слънчо, добре реагира, тя всъщност е най-доволна, защото си играят двамата и не я закачат. Хихи, обича да мързелува, само един път играха тримата, те я гризкат, тя ги бута с лапи. 😁

# 388
  • Sliven
esstela разбира се:
Проф. Борисов 0888447959 Ст. Загора, ул. Д-р Тодор Стоянович 26
Учудвам се, че няма паспорт. Наистина се посъветвайте с вашият ветеринар дали не е по-добре да и се сложи ваксина. Нагушкайте я

# 389

Това е Луцифер - Кане корсо още не сме го взели но въпреки това да му кача някоя друга снимка и на него.

А това е Джина едно приятелче

Общи условия

Активация на акаунт