Любители на кучета - 97

• 21 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • о`майна лунна нощ е
Против кучешка кашлица - силно заразна. Пръска се в носа, ако не се лъжа.

Да, точно така е. Пръскат я в носа и при нас имаше ефект. Множество заболели кучета, но ние не се закачихме. Цената варира между 25 и 40 лева, но си заслужава да се сложи, тъй като парите, които ще отделите и времето, което ще си  отвисите по кабинетите при разболяване, ще са повече от стойността на ваксината.
Твърдо на 100% да за нея.

# 466
Пускам тази снимка специално заради девойката от Щатите ( ако още пише в темата), която твърдеше ,че нямат проблеми с бездомните кучета . Вие може и да нямате,но ТЕ,кучетата,имат.
Нищо лично !

Скрит текст:

От центъра,където е снимката( изобщо не е илюстративна,реална е :
We are running euthanasia today for space and are still short roughly ten kennels. We will be running euthanasia for space again tomorrow!

# 467
  • София
Ужас!

Аз също отново ще водя Харли за ваксината против кашлица. Предпочитам да си вържем гащите.

# 468
Някой виждал ли е подобен нашийник/колие по магазините?

# 469
  • София
Аз не съм виждала. В Алиекспрес със сигурност има. А щом и в жълто пък, съвсем. Joy

Винаги, когато задавам въпрос на Харли, започващ с - Искаш ли..., завърта главата на една страна за по-добра концентрация. Grin Ето така.

# 470
Ооо, аз не съм ви разказвала за моите премеждия с тая ваксина. Не знам дали помните, но споменах преди време, че Рейн не понася ветовете да му правят някви прегледи, ваксини и тн, съответно квот мога, си го правя сама. Купих си ваксината, обясниха ми кво що, мн хубаво, ама котакът ме сбута и аз изпръсках по-голямата част на пода Joy, остатъка в носа. Ся нямам идея обаче ква част беше на пода, ква в носа.. И предстои да разбера..ако се разболее - ясноо.

# 471
  • под тепетата
Ох, Трапезица, настръхнах като видях тези ококорени очи  Cry
Слънчогледка, не знаех историята за тез двамата сладури, но стискам палци да се пребори кучо с таз гадна болест!

# 472
  • София
Недялка, аз не бих сложила това на Кане. Красота, ама не служи за нищо. Първо трябва да го направиш машина в слушането и тогава да му весиш такива неща.

# 473
Недялка, аз не бих сложила това на Кане. Красота, ама не служи за нищо. Първо трябва да го направиш машина в слушането и тогава да му весиш такива неща.

То няма да му е основна каишка а просто се интересувам дали сте виждали някой ден ако реша да му купя за да му направя някоя яка снимка иначе нямам доверие на такъв нашийник. Simple Smile

# 474
  • София
Мииии, не съм вждала.
Аз купувам обикновенни, ама по много, да има да се преобличаме.

# 475
Прочетох ви.
Тонка, радвам се, че с Харли сте добре.
Стискам палци за кученцето болно от рак.

Джина е странна и някак тъжна. В понеделник започнах работа и излизам рано, прибирам се в нормално време. Когато смогвам с времето правим по една бърза разходка, но то и тя си спи сутринта. Мама все ми казва, че била различна, много меланхолична, вяла, само си лежала и спяла. Аз й казах, че 90% от кучетата в 80% от времето правят така, но истината е, че и аз усещам промяна.

# 476
Някой виждал ли е подобен нашийник/колие по магазините?

Вземете му човешки.Вратът е достатъчно голям Grinning

http://iskambg.com/Lanci/888-%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%86-%D0% … BE%D0%B4-107.html

Имам един познат,който прави такива,за кучета,даже с табелка с името,но той е крайно несериозен ,а и доста голям аматьор.

# 477
  • София
Дух, според мен е напълно нормално да има промяна в поведението на кучето при дори малка промяна в средата или ежедневието му. Преди години, когато Джефри го взехме вкъщи и беше още бебе, аз много пътувах. Живеех в чужбина към онзи момент и той беше свикнал да изчезвам и да се появявам и някакси като изчезна не го е преживявал толкова. После като се прибера винаги много се радваше скачаше по куфара и чакаше лакомство. От друга страна, обаче, беше свикнал да прекарва цялото време с майка ми. Случеше ли се тя да замине някъде, макар и за 2-3 дни, след това като се прибере той само я облизваше и отиваше да си легне и й обръщаше гръб Според мен й се сърдеше (колкото и да казват, че кучетата нямали такива чувства, аз не го вярвам). Та в тази връзка, те са много интуитивни и Джина усеща някаква промяна. Тъй като предполагам, че още не е сигурна и спокойна какво се случва и ти защо изчезваш всяка сутрин толкова рано, а досега не си изчезвала, затова е тъжна и меланхолична. Още повече, че досега е свикнала да прекарвате повече време заедно и не се чувства комфортно, че те няма по цял ден. В един момент ще свикне, не се притеснявай, но ще отнеме време Hug

# 478
  • София
Върнахме се от клиниката и съм страшно объркана. Ветът каза, че няма никакъв проблем да се отстрани туморът. Записа ни час за другата сряда. Цялата сума е 400 лв - кръвни изследвания, остраняване на тумора, хистология и инхалационна анестезия. Реших да звънна и в Добро хрумване за оферта. От там пък ми казаха, че непременно трябва да заведа кучето първо за преглед, като обаче непременно трябвало да му направят рентген на бял дроб, след което ще ми кажат сумата за операцията, понеже можело да се наложи пластика. Досега други лекари никакъв рентген не са споменавали. В момента чакам да ми се обади нашата лекарка от Сити Джънгъл и тя да ми даде становище и да ми каже сума.
Ами не знам какво да предприема. За мен 400 лв за премахване на една дребна брадавица са много. Казвам дребна, понеже половината вече падна.
А луксозната клиника Нова е луксозна само на снимки. Нищо общо с действителността. Отделно през цялато време имаше неспирен лай от други кучета, явно от големи породи, и като си представя Харли в тая обстановка и хич не ми е кеф.
Главата ще ми се пръсне от мислене. А трябва да взема някакво решение. Но нека първо ми се обади нашата лекарка. Свикнала съм там да го водя и се чувствам по-спокойна.
Забравих да кажа, че ветът от Нова спомена мимоходом, че след като се премахне брадавицата, има вероятност да се появи на друго място по тялото. Е, при това положение какво правим?!

# 479
  • о`майна лунна нощ е
Тичаме в Стара Загора. Явно специалистите със сърце и разум са там.
Ох, Тонка...

Общи условия

Активация на акаунт