На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 714
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Ст.Загора
Момичета здравейте,преди време бях гледала че си купувате комплекти тенджери от Турция,има ли сайт на който да разгледам?
Аз съм взимала от тук https://www.krc.com.tr/urun/karaca-bio-granitium-7-parca-tencere-seti ,  моите са черни . Гледах и на петъчния пазар има комплекти , но колко са качествени не знам .
Дали преглагат доставка до БГ. То може и да пише, ама ништо не разбирам на турски
Със сигурност НЕ.

# 286
  • София /Абсурдистан
За лекарствата искат ли рецепти? И ако да, връщат ли ги после?

# 287
За някои лекарства искат (може би за тези, за които и тук задължително искат), но доколкото четох тук във форума само с турски рецепти дават. Иначе всички масово продавани лекарства без рецепта в БГ и в Турция са без.
В първия пост трябва да има повече инфо за лекарствата.

# 288
В Одрин, освен Ераста, други молове има ли?

# 289
Здравейте!
Предстои ни абитуриентска. Кой град е “меката” на официалните рокли?
Няма да бием път само за рокля, ще се възползваме и ще понатоварим колата-кой от каквото има нужда-дрехи, за домакинството..
В кой град ми препоръчвате да търся?
Благодаря!

# 290
Цитат на: mimilota04 link=topic=11 ще 38907.msg39376405#msg39376405 date=1569504682
В Одрин, освен Ераста, други молове има ли?
Марги аутлет, но той е от открит тип.

# 291
  • ...живея на последния етаж...
Препоръчвам Истанбул.

# 292
Здравейте!
Предстои ни абитуриентска. Кой град е “меката” на официалните рокли?
Няма да бием път само за рокля, ще се възползваме и ще понатоварим колата-кой от каквото има нужда-дрехи, за домакинството..
В кой град ми препоръчвате да търся?
Благодаря!
Щом търсите " меката"  на роклите, то тогава Истанбул и Бурса са Вашите места.

# 293
  • Бургас
За някои лекарства искат (може би за тези, за които и тук задължително искат), но доколкото четох тук във форума само с турски рецепти дават. Иначе всички масово продавани лекарства без рецепта в БГ и в Турция са без.
В първия пост трябва да има повече инфо за лекарствата.

На нас ни отказаха Лопедиум без рецепта. А в Бг е без.
Някои признават български рецепти, други - не. Божа работа.

# 294
  • Ст.Загора
Странно за Лопедиум т.е. Lopermid на турски , никога не са ми искали рецепта . Взимала съм  лекарства с българска рецепта , но след обикаляне в няколко аптеки и винаги рецептата остава при тях .

# 295
Странно за Лопедиум т.е. Lopermid на турски , никога не са ми искали рецепта . Взимала съм  лекарства с българска рецепта , но след обикаляне в няколко аптеки и винаги рецептата остава при тях .
Странно. На доста места в Турция съм взимала лекарства с рецепта и никога не са ми я взимали.

# 296
  • Бургас
Точно Lopermid - в аптеката в Люлебургаз ни поискаха рецепта и не дадоха.

# 297
Здравейте! Защо не намирам вече царевична боза Балабан? Попитах на две места, но не знаеха английски. Казаха ми "сиджак" (сичак). Не разбрах. Някой да е в течение?

# 298
  • Пловдив
Топло е - вкисва
Скоро ще се появи

# 299
  • София
Момичета здравейте,тази седмица ще пазаруваме с три приятелки в Одрин ,предимно дрехи за децата.Имате ли информация до какви пари трябва да са дрвхите за да не направят проблем на границата.Преди месец бяхме на почивка до Анталия и доста пазарувах дрехи и тн но на летището не съм имала никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт