На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Витамините са по-скъпи отколкото тук

Единствено ако не ви пречи имат много добри витамини да бременни и са на прилична цена

# 481
  • ВАРНА
Одринско/турско/  кафе и чай с  цветни "камъчки" /Шоколадови бонбонки/ -  точно имитиращи камъчета!
Кафенето е на централната срещу медните статуи

# 482
Някой да е купувал масло от чаено дърво, или крем чаевец.Казаха ми ,че  помагало при хрема ,синузит и сополки за малки деца.Маже се носа от вън и вътре.

# 483
  • Varna
Някой питаше за тяхната боза.
Забравих да пиша, че вече има и струва 9 лири.

Не само във Фло има обувки от естествена кожа. Има и други марки на които моделите хич, ама хииич не са ретро. Пусто все забравям да запомням магазините за обувки или пък поне да снимам с телефона бе smile3538
Преди две години си бях купила от Ераста чудесни сандали и чехли с ортопедични ходила. Хем удобни, хем красиви, това и мнение на доста хора които ме питаха от къде ми ги е донесъл Делтов. Оня ден в същият магазин  моделите които видях ми се видяха не ретро, ами напраУ бабешки.
В съседният магазин на този имаше много и различни модели, те вече си бяха както си трябва. Но само им се радвах, че нямам нужда още.
Става въпрос за двата магазина за обувки в Ераста на първият етаж.
А, от Фло, април месец си купих чудесни боти. Едно на чудесна цена, щото нали знаете по това време намалявки има на зимни обувки и второ много свеж младежки модел. Ако не ме беше срам, още тогава щях да ги надяна, ама топло беше вече Laughing

# 484
  • Стара Загора
Обувки има в Derimod и Kemal Tanca. Blush

# 485
Момичета, по колко вървят завесите в Одрин. Днес бяхме на пазар в махалата в Пловдив, където всичко е турско, разбира се, и взехме 2 пердета. Цените са по 10лв на метър с ушиването. Търся обаче специално завеси цвят горчица, но нямаха налични. Цената им била 18лв с ушиването. Та се чудим дали няма да ни е по-евтино от Одрин да си ги вземем. Ще отидем не само за завеси, де. Благодаря.

# 486
  • Стара Загора
Здравейте, в стара тема открих инфо за козметичен магазин на главната в Одрин, където мога да намеря the balm и wet n wild.    Днес не открих такъв магазин, всеки ме препращаше към мола. Моля, ако някой е срещал тези марки, да сподели къде точно, та да не се лутам следващия път.
Благодаря!

# 487
  • Стара Загора
Gratis е мястото.

# 488
  • Стара Загора

Гратис на главната няма тези марки. Магазинът е и доста малък. В сайта им има многи повече неща.

# 489
  • Стара Загора
Има 2 Гратиса. Миналата седмица пазарувахме в единия и приятелка си купи руж на The balm.

# 490
  • Стара Загора
Има 2 Гратиса. Миналата седмица пазарувахме в единия и приятелка си купи руж на The balm.

А някакъв ориентир може ли да ми дадеш, защото точно на главната не е това, което търсих. И защо, за Бога, ме препращат в мола?!?

# 491
  • Стара Загора
И в Марги също има, не само в Ераста.

Единия е на Сарчалар, другия Гратис е на успоредната уличка. Като застанете с гръб към Мадо и тръгнете наляво, свивате в пресечката и ще излезнете на другата улица с магазините. От там хващате нагоре, малко след баклавата на Gurruoglu се пада. Не знам доколко успях да обясня. Blush

# 492
  • Русе
Някой да е купувал масло от чаено дърво, или крем чаевец.Казаха ми ,че  помагало при хрема ,синузит и сополки за малки деца.Маже се носа от вън и вътре.
Как ще мажете носа отвътре с такова масло?! Още повече на малко дете. Маслото от чаено дърво е много силно и направо гори кожата. Винаги се ползва разредено с някакво друго масло, например бадемово. А как вони... Маслото се продава масово и у нас на цена около 4 лв. На промоция в ДМ съм си го купувала и за 3 лв.

# 493
И аз не мога да се справя с търсачката за лекарства.
Искам нещо като нашите Паракофдал и Беналгин, купували ли сте?
Какво препоръчвате за главоболие и настинка?

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 09:26 от raja_nikol

# 494
И аз не мога да се справя с търсачката за лекарства.
Искам нещо като нашите Паракофдал и Беналгин, купували ли сте?
Какво препоръчвате за главоболие и настинка?

Aferin forte  за главоболие и настинка Peace
Аналог на беналгин (и по-скоро аулин )- nimez
По принцип търговските наименования на медикаментите са различни - търсете ги в аптеката по активната им съставка Wink

Общи условия

Активация на акаунт