На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • до най-прекрасния мъж
За главоболие -  Novalgin, аналог на нашия Аналгин. Но и на мен Аналгинът си ми действа за ПМС и главобол, така че аналогът ме устройва.

# 496
  • Стара Загора
За настинка - и аз ползвам A-ferin forte.
А за болка - Majestik

# 497
Благодаря ви! А има ли проблем на границата? Ограничения някакви за лекарствата?

# 498
  • Варна
Здравейте,
къде в Одрин може да се хапне печена рибка? Никога не съм обръщала вномание, но не съм и срещала. В Истанбул под път и над път има, но за Одрин?

# 499
  • Ст.Загора
Благодаря ви! А има ли проблем на границата? Ограничения някакви за лекарствата?

Ако са по няколко бройки няма проблем . Аз при всяко ходене взимам лекарства(за приятели и за нас) особено зимния период .Спокойно си вземете каквото ви е необходимо .

# 500
  • Пловдив
Имам запазена стая в унисите за този петък ,но по независещи от мен неща май ще се наложи да отложим пътуването.Та ми се иска да попитам след като е направена през букинг резервацията и бъде отказана и не се дължи неустойка.За следваща резервация ще има ли проблем,дали ще се вземе под внимание или вече ще си имат някаква идея че съм отказала веднъж запазена стая?Мнение и опит търся дори да не е за същият хотел или дестинация.

# 501
Имам запазена стая в унисите за този петък ,но по независещи от мен неща май ще се наложи да отложим пътуването.Та ми се иска да попитам след като е направена през букинг резервацията и бъде отказана и не се дължи неустойка.За следваща резервация ще има ли проблем,дали ще се вземе под внимание или вече ще си имат някаква идея че съм отказала веднъж запазена стая?Мнение и опит търся дори да не е за същият хотел или дестинация.

Никакъв проблем. Спокойно си анулирайте в предвидения срок.

# 502
Здравейте някъде в Одрин продават ли масло или семена от бял трън?

# 503
  • Стара Загора
Здравейте някъде в Одрин продават ли масло или семена от бял трън?
Ако има ще е в аптеката на проф. Сарачоглу (не съм сигурна как се пише точно).

# 504
А къде се намира точно тази аптека?

# 505
А къде се намира точно тази аптека?

Другото, което ми идва на ум е едно магазинче на центъра, където продават билки, натурални продукти и масла. Намира се на ул.Балъкпазаръ
преди сергиите с риба.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 00:21 от zlatunka80

# 506
  • ВАРНА
Беналгин, купували ли сте?

Паналгине ми дадоха на мен като заместител - ама ми идва доста слаб на мен. 
И за капак организма доста бързо привиква към него и действието му изчезва бързо след 5-6 хапче стават бонбонки - тоест въобще не действа.
Някой наши хапчета нямат точен аналог в Турция и почват да се чудят какво да ти дадат.

На молба за Селеногин...ми дадоха Бетасерк за турския му аналог....ми нищо общо....
- въпреки че в интернет го дават и Бетасерк че уж помагал за намалява пищенето в ушите...е грам не намялава пищенето.
Основното му действие на Бетасерк  за хора с проблеми със световъртежа.

# 507
Благодаря много! Аз например никаква полза не видях от лекарството им за мигрена, забравих името сега, нашият Хедан е много по- добър.

# 508
Благодаря много! Аз например никаква полза не видях от лекарството им за мигрена, забравих името сега, нашият Хедан е много по- добър.

По-добър или по-лош е малко субективно, защото различните лекарства не действат еднакво при всеки организъм.

# 509
  • ВАРНА

За много силно главоболие - техния/турския син Нурофен много помага и от наще Кафетин Форте.
Гарантирам ти от опит че само тези двете помагат при много силно-нечовешко главоболие.

И от българските също МИГ 400....но той е много опасен!

Общи условия

Активация на акаунт