На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Дивна, благодаря за подробното разяснение!

# 526
  • Пловдив
И ние в последните 2 години сме пътували само с двуезично пълномощно на български и английски, нотариално заверено. Толкова. Без превод, без апостил, без нищо допълнително. Това лято с такова пълномощно влизахме и излизахме сигурно през 5-6 различни турски граници, сухоземни и морски. Някои от служителите, които се затрудняват с английския, викат колега на помощ да им преведе.   

# 527
  • Бургас
Здравейте, знаете ли дали има магазин FLO в Лозенград?

# 528
Да, почти до Де Факто е, от същата страна на улицата.

# 529
  • Бургас
Да, почти до Де Факто е, от същата страна на улицата.
Благодаря!

# 530
Привет 🙂 петъчният пазар от колко часа отваря?

# 531
Пълномощно, заверено при нотариус и преведено на турски - така пътуваме от 3 години във всякакви сезони и не са ни връщали никога. Единия път тръгнаха да ни искат номер на паспорт на собственика на колата, с която минавахме?? Но пак ни пусна и без да го даваме (логично, собственика е длъжен да има лична карта, но не е длъжен да има паспорт, след като не минава той границата ....)

# 532
  • Ст.Загора
Привет 🙂 петъчният пазар от колко часа отваря?
В 8 сутринта почти всички са заредили сергиите .

# 533
  • ВАРНА
Никой няма в 08.00 часа сутринта.  След 09.30 часа започват.  
А от другата седмица сигурно и след 10.00 часа чак.  

Да напомня и в темата който ще пътува след 27 октомври -
- в Турция НЕ въртят стрелките на часовника!  
И от 27 октомври до 28/29 март са с един час напред!!!  

- на 27 октомври  в Одрин  ще се стъмни чак към 18.30 часа - Но и е тъмно до 08.00 часа...декември чак до 08.45 часа!

# 534
Здравейте момичета! Никога не съм помнила пътища и  адреси,но реших да  оставя навигацията и да покажа пътя за т.н борси(ходили сме 5-6 пъти с автобус и реших,че съм запомнила нещо),много рано  обаче се намесих и подминахме  Одрин.Карахме около десетина километра до първата отбивка ,влязохме от срещуположен край,все пак стигнахме  до където искахме.Само  ме притеснява това,че карахме по хубав път,дали не е магистрала?! Попитах една жена,обясни ми,че това бил новия околовръстен път  на Одрин.Дали не дължим някаква  глоба и  при следващото  ходене да имаме неприятности?! Знаете ли,как става отчитане ,засичане ,или както се нарича,ползването на магистрала?! В Гърция и Македония има пункт за плащане,а Турция?!

# 535
  • Пловдив
Ааа, в 8-8и30 вече има нередени сергии на пазара. Супер спокойно е, няма навалица и интересните неща все още не са обрани. То на 1-2 сергии да се спреш и през това време и другите са наредили. Ние винаги ходим по това време.

# 536
  • ...живея на последния етаж...
mamamar4ela, не се притеснявай, не е магистрала пътят, по който сте минали. Действително това е пътят, който води към магистралата, но вие сте се отклонили към Одрин. Нищо не дължите на никого.

# 537
Крас...Ива..., Благодаря!
Лека вечер!

# 538
Здравейте, съфорумци! Моля да ме ориентирате откъде в Одрин  мога да купя дамска раница от естествена кожа. От този тип:

# 539
  • София
Здравейте, съфорумци! Моля да ме ориентирате откъде в Одрин  мога да купя дамска раница от естествена кожа. От този тип:

В покрития пазар на центъра. Магазина е последния в редицата, но не мога да се сетя дали в края, в който се влиза от трите лалета или в другия край на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт