Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 707
  • 570
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 261
https://www.gradus.bg/recepta/pileshko-teriyaki-s-basmati-oriz Тази рецепта е по вкуса ни. В Начина на пригорвяне обаче са стъпките за друга рецепта.

Пилешкото месо присъства 3-4 пъти седмично в в нашето меню. Когато вземам цяло пиле го пека така, най-често върху бирена бутилка.

# 106
  • Мнения: 2 495
Това бих пробвала https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Пилешкото месо присъства много в менюто ни.Най-редовно правя пилешка супа,пиле с ориз,пиле с картофи.

# 107
  • Мнения: 2 558
Бих пробвала тази рецепта:.    https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
В къщи често ядем пилешко месо.

# 108
  • Elhovo
  • Мнения: 361
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Поне три пъти седмично готвя с пилешко месо. Едно цяло пиле - отделям бутчета горни и долни и ги пека с ориз или картофи в тава, от бялото месо правя хапки панирани ,а фенера и врата на пилешка супа. Понякога печем само крилца .Фенове сме на пилешкото.

# 109
  • Мнения: 1 295
https://www.gradus.bg/recepta/klasichesko-przheno-pileshko

Бутчетата и крилцата обикновено ги пека с картофи или ориз, от останалата част правя супа.

# 110
  • Мнения: 998
https://www.gradus.bg/recepta/pileshko-rulo-s-pstra-plnka

Тази рецепта ми хареса и мисля да я пробвам тези дни. Иначе по-рядко купувам цяло пиле, предпочитам бутчета или филе. Но ако взема цяло, задължително правя супа, яхния и картофи и грах и хапки от бялото месо. Simple Smile

# 111
  • Мнения: 482
С удоволствие бих пробвала тази рецепта:.    https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

# 112
  • Мнения: 381
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Често ядем пилешко месо вкъщи, 2-3 пъти седмично. Цяло пиле рядко приготвяме за няколко ястия, най-често го печем цяло с картофи. Иначе пилешка супа, пиле с ориз и зеленчуци.

# 113
  • София
  • Мнения: 879
С удоволствие ще приготвя тази рецепта - https://www.gradus.bg/recepta/arabska-salata-s-pile-i-bulgur
Децата предпочитат пилешко месо и то често присъства на трапезата ни. От цяло пиле им приготвям 3 неща - панирани филенца с корнфлейкс, пилешка супа и печени бутчета с грах или с ориз.

# 114
  • Мнения: 996
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile Тази рецепта ми изглежда бърза и вкусна . С удоволствие ще я приготвя. По принцип цяло пиле го пека или правя супа и основно ястие.

# 115
  • София
  • Мнения: 1 621
https://www.gradus.bg/recepta/zapecheno-pile-s-gbi-i-spanak - винаги, когато има спанак ме грабва.
Напоследък все и все по-рядко купуваме пилешко /причина - качеството на месото/.
Готвя едно ястие. По магазините има всичко и не замразявам храна.

# 116
  • София, България
  • Мнения: 5 598
Бих приготвила тази рецепта, обожавам сосчето на пилето по ловджийски.

https://www.gradus.bg/recepta/pile-po-lovdzhiyski


Вкъщи постоянно се яде пиле под всякакви форми - най-често супи, пържоли на тиган, пиле с ориз и с картофи. Поне 3-4 дни в седмицата ядем пиле.

# 117
  • Видин
  • Мнения: 238
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Два пъти в седмицата хапваме пилешко месо

# 118
  • Мнения: 1 969
Много често готвя с пилешко месо, може би на два-три дена. И това е месото, което основно се консумира в къщи. Цяло пиле готвя като отделям бялото месо за пилешка супа, а всичко останало на парченца готвя в тава с нещо - със зеленчуци, картофи, ориз.
Бих пробвала тази рецепта :
http://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

# 119
  • Мнения: 1 392
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Тази рецепта ми допада.
Пилето цяло го пека на сол. Ако го режа за ориз , супичка ...

Общи условия

Активация на акаунт