Отговори
# 570
Здравейте,момичета!
Честито на бременните!Лека бременност желая и здрави бебета!
Чета,но не се включвам,понеже бях притеснена и най-накрая на средата на бременността мога да се зарадвам пълноценно.След пренатален тест,заради  малко притеснителен резултат на БХС-бебето разбрах,че е здраво и се просълзих от радост.Успокоих се.И вече съобщавам официално,че чакам момченце!Ръся Ви със син прашец и желая в най-скоро време да се похвалите с положителни тестове и сърчица и така до пухкав финал!

# 571
Здравейте,момичета!
Честито на бременните!Лека бременност желая и здрави бебета!
Чета,но не се включвам,понеже бях притеснена и най-накрая на средата на бременността мога да се зарадвам пълноценно.След пренатален тест,заради  малко притеснителен резултат на БХС-бебето разбрах,че е здраво и се просълзих от радост.Успокоих се.И вече съобщавам официално,че чакам момченце!Ръся Ви със син прашец и желая в най-скоро време да се похвалите с положителни тестове и сърчица и така до пухкав финал!
Дай Боже! Отдъхни си и оттук нататък се наслаждавай на бременността си Hug

# 572
Kantarion, пожелавам ти тревогите да са вече зад гърба ти. Отпусни душата и минавай по-често да ни ръсиш със синия прашец Blue Heart

# 573
Момичета, здравейте! Сега се връщам от лекар- 50 дни след кюретажа ми дойде Ц и свърши. Лекарката каза, че яйчниците и матката са супер, но имам ЗФ 27мм и започвам дуфастон, за да се спука. Отделно каза да пия метилирана фолиева киселина, аспирин. Взе ми проба и за цитонамазка, но каза, че имам гъбички (очаквано- 10 дни цях на АБ и уж пих Линекс форте, но уви-развъдила съм ги). Ще пускам кръв и изследвания за генетични тромбофилии, малко ме е страх- признавам си. Хубавото е, че докато направя всички тези неща и ще са минали трите месеца от К и имаме зелена светлина.

Относно темата за мъжката психика- аз ни жаля ММ, но информацията за благоприятните дни му я спестявам. Просто тогава използвам женски хитрини, за да щракаме и готово. Но мисля, че след целия изживян ужас след К и той е много променен.

# 574
Момичета, много съм щастлива, тъкмо преди малко се завърнахме от Стара Загора, прегледа мина влизам тихичко да ви споделя и да ви благодаря за подкрепата. Всичко е наред вътрематочна бременност и то най щастливата новина с две сакчета! В Петък пак сме на преглед да видим дали ембриончетата ще са вече вътре, и да се надяваме всичко да е наред, от тук на сетне Божа работа! Пожелавам на всички тази радост скоро!

# 575
Браво Антония!Страхотна новина!

# 576
Ахааа Антония ето ключа от бараката за това високо чхг! Честити две сакчета! Пожелавам ти всичко да е по два пъти безпроблемно.

Кантарионче хайде честити сини гащи и на тебе! И преди да се усетиш да ни се похвалиш с новородено!

# 577
АнтонияГ, знаех си, че всичко ще е наред. Страхотна новина. Чакам да се похвалиш и с тупкащи сърчица скоро.
Много мило ми стана. Наистина, дай Боже на всеки такава радост.

# 578
Благодаря Ви!Много сте мили!Най-накрая се отпуснах.Честито,Антония,е такива хубави новини да има!Много и здрави бебета!Ще ръся,сега съм вече спокойна.

# 579
Антония, честито! Аз подозирах, че има нещо такова, защото ЧХГ ти беше точно двойно на моето на съответния ден след О., но реших да не бълвам предположения 😂 Пожелавам ти да видите не само ембриончета, но после и сърчица и накрая най-сладките бебоци!!!❤

Кантарионче , честито ти момченце! Добре дошла в отбора на бъдещите мъжки мами 🤗 Пожелавам ти само положителни емоции до края!

Аз се връщам от преглед преди малко (по нощите 🤣) и ви ръся със син шавлив прашец! 💙

Шантал , Кийп дъ фейт , какво става с вас? 🧐😀

# 580
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusЧестито на бременните сред нас! Flowers Hibiscus
Моята втора черта на теста за овулация рязко е по-светла от вчера, така че явно е цикъл без овулация. Да видим следващия път докторът като реши да ми дава хапчета какво ще се случи. Поне такова му беше намерението миналия месец след резултатите от тестовете на хормони. Чакаме да се върнем от сватбеното пътешествие в края на месеца, за да мерим активно хормони и да гледа на ултразвук какви вълшебства се развиват в корема ми. Вълнувам се от 254 други неща, които оставям да ви разказвам като се върнем и като съм на тяхната вълна. Сега се насочвам към пътуването и сватбата ни.
Прегръщам ви всички! Пожелавам ни заедно да отидем в отчетните..... съвсем скоро.

# 581
Кантарионче, Hug
Антония, колко хубава новина. Пожелавам ти всичко да минава като по вода и догодина да ни целиш с 2 броя наакани памперси (дано всички ние да ръсим нови момичета с прашец тогава).
Вече забравям на кого, какво да честия, ама да ме прощавате - на всички ви мисля хубаво.
Включвам се да питам за Шантал, какво стана?
И за Дани мисля често. Тя трябваше още миналия месец да си е БГ и щаха да пускат изследвания с мъжа ѝ. Дано не се е отказал, защото, мисля че затова не се включва Дани. Или пък новините от изследванията не са хубави....Или пък е бременна. Не знам, тревожа се.
И второто нещо, за което се включвам - Постоянно срещам истински кукувици из темите във форума (радвам се, че тук няма такива). Едно момиче, на 18, с втори брак от скоро, пита дали, ако с мъжа ѝ почакат 2 години (защото ще купували къща), за да подновят опитите, ще може изобщо да забременее?!?! Че ще е „стара” ли визира, не мога да разбера, ама яко се дразня на такава некомпетентност. Проста ли е, другите ли ги има за прости?! Май на същата ѝ бях отговорила в една нейна тема, когато питаше дали е бременна 3-4 дни след О. Казах ѝ „Тук вече ни изгуби”, след като обясни кога ѝ е била О. Тя ми отговори „Теб някой да те е питал”, като последва отговор от мен, че пита в обществен форум. Отговорът ѝ беше, че „пита майка ми”.......Та, едно, че е некомпетентна, друго, че е нагла. Та, сега ме сърбят ръцете (пръстите) да ѝ отговоря, обаче сигурно ще трябва да се сбогувам с форума за известно време - та, не знам какво да правя.

Пиша всичко това, за да ви благодаря най-сърдечно, че сред нас няма такива изтрещели 😁
Ся', бебе, бебе, ама все пак всички сме реалисти и знаем поне кое, къде и кога се слага/прави, за да стане това бебе.

Извинявам се за офф-а, ама няма къде да се изкажа и да бъда напълно разбрана.

За себе си ще пиша чааак като имам някакви съществени новини. Гушкам ви всички и приветствам новодошлите с едно „Уелкъм” и да е за кратко гостуването, не да ми се веят тук с месеци...Чухте ли? 😊💜
П.П., *Мери*, виждам, че си отговорила на въпросната, ама не се хаби. Тя е нещо, като нашето Теди.
П.П.2, Куки-Муки също ми липсва. От доста време не е писала.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 22:27 от BornToBeHappy

# 582
Ооо Меги, какво включване Grinning пращай ги да се факат тия пряко и преносно дето им се пенявиш.
Иначе и аз се сещам за Даниелка и Джули зачезна, а скоро нова тема ще гласи горката, ще неще. Джули как си бре?

# 583
Антония, не се "познаваме ", а аз съм и отскоро във форума, но едно честито и от мен. Много ме вълнува многоплодната бременност, това е истинско чудо, н близнаците има някаква особена магия. При вас по естествен път стана нали , извинявай, ако си разказвала историята си, още ви опознавам.

Sunshine, много мило , че ме призоваваш ** Heart Ами още чакам лелята , абсолютно никакви усещания нямам, ни ПМС, ни нищо, а съм с 2 дни закъснение. Супер се получава , че закъснява, тъкмо хем ще хванем уикенда 22септ, хем и инвитрото, че иначе този месец го бях отписала.

Момичета, нали не е проблем, че пиша в тази тема , след като реално сме си за проблемно? Просто в другите теми не ми е интересно,много сухо някак.

Къде е Джулиана наистина, забавни са ми поставете ти, come baack

# 584
Борнче , не съм я срещала до сега 😂 ... и мен много ме учуди въпросът и . Аз мисля , че визира мнението на някои хора , от сорта на “ Пазиха се толкова време , станаха по над 30 и сега се сетиха , че искат бебе , а ето , че не става “ . Аз съм го чувала за много кандидат мами . От една страна разбирам , че понякога по една или друга причина отлагаме и това може да не е добре . В смисъл , че ако има проблем , би бил открит и съответно разрешен по-рано , но това не е гаранция . Времената се променят и малцина създават семейства по на 20 като едно време . Преди години на 25 се водиш стара мома , а сега е възраст , на която е съвсем нормално да започнеш да мислиш за семейство и деца .

Честити сини гащи на Кантариончето ... все така момчето да радва мама до термин 💙 ... и понеже синьото ми е любим цвят , с удоволствие минавам под прашеца 🤗

Честити две сакчета на Антония ... с пожелание скоро да ни наръси с прашец ❤💙

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 22:29 от *Мери*

Общи условия

Активация на акаунт