Отговори
# 555
Ти на Денис от форума ли ще вярваш или на доктора си?!🤪
Сега, извинявам се много на всички, които се доверяват на Денис, но аз не бих.
Поставя доста лесно цели “диагнози” на база изследвания без да е лекар.
Ми то си е смешно откъдето и да го погледнеш.
Освен това и двете изследвания показват резултат в норма за съответната фаза - лутеална , чак пък така да се филмираш.
Не виждам аз лично проблем, но все пак аз не съм “Денис” 😂

# 556
  • София/Севлиево
Не ти е нисък,при инвитро искат да е над 1 в тези единици,в които е твоето изследване..Хубаво е да е над 20 ,но при вече настъпила бременност.Между другото аз съм живото доказателство, че може да се забременее с ЛУФ синдром-синът ми е заченат в такъв месец,тогава стриктно се следих на ехограф и АГ-то ми каза да не се надявам през въпросният месец.

# 557
Йоанка, много бързо ги слагате тия диагнози, че чак и нисък прогестерон...
След като доктор ти е казал, че овулацията е минала "успешно", незнам защо се филмираш.
Скоро четах в тема (незнам коя точно), момиче пак пита за прогестерон и и казаха че е нисък и най-вероятно не е имала Ову и после.. бременна в края на същия месец. Не всичко  е на база едно изследване

# 558
Хич не я знам каква е , но виждам че е много търсена и явно в час с нещата, та за това викам дай докато дойде часа за АГ, да питам аз.
Разбира се, че ще си занеса изследванията. Но честно ви казвам, повече неща научавам от тук, отколкото от предишното Аг, примерно.
Съгласна съм с трърдението Ви, благодаря.
Действате ми като хапче “мяйната му” , буквално, в добрият смисъл разбира се.

# 559
Ами на мене “форума” не веднъж ми е поставял диагноза “ПКЯ”, защото ЛХ и ФСХ са ми високи, АМХ също, пък и не са в съотношение 1:1..пък и нередовен цикъл..
Е , да ама на ТВЛ се видя, че нямам ни една кистичка на яйчниците..
Тия изследвания не винаги са достатъчни за диагноза, да не споменаваме изобщо колко са динамични нещата. Особено при прогестерона - много пъти съм го казвала Simple Smile
Йо, добре, че ти действа темата като “майната му” ! 😂
Иначе Денис е (бивша май) акушерка.

# 560
По принцип във форума може много неща да се научат. Има препатили момичета с опит, но всичко трябва да е с информативна стойност. Hands V

# 561
И ние 6 подред. Уж щях през ден, ама пусто шубе да не изпуснем случайно нещо Joy да ти кажа и аз нямам абсолютно никакви симптоми на ову този месец, нито гърдите ме боляха, нито нищо. И аз чакам каквото чакам и отивам на изследвания и пращам и ММ. На коя дата си за тест?
същата работа! От шубе да не изпуснем. Аз съм за тест на 29-ти. Ох, колко е далече Open Mouth

Относно подготовката и атмосферата - никакъв шанс. С две деца вкъщи се крием под чаршафите на тъмно и тихо и кротко действаме Laughing При всеки шум спираме и се оглеждаме за пришълци Grinning

# 562
Някой, знае ли какво става със shantall? Дано да е добре.

# 563
Включвам се пак, за да споделя един мой опит с изследвания.

Миналата година след няколко неуспешни месеца за бебе, започнах изследвания, МБ, цитонамаски , плазми и т.н.
След хормоналните си излезна проблем, който още вечерта когато се видя стойността на Пролактина 1730 при реф. граница 495, знаех че не е добре (няма да споменавам какво изчетах в интернет). Та след това АГ-то ме препрати на Ендокринолог. Тогава тя не ми даде никакво лекарство да пия, първо искаше да се разбере защо е повишен. След това ме препрати на ЯМР и чак тогава хапчета и терапия.

Казвам го не за да ви пълня главите и да четете глупости, а за да кажа че лекарства и диагнози се поставят не след направено едно иследване и не назначени от форум. А особенно по-тежки и сложни диагнози като ЛУФ.

# 564
Относно подготовката и атмосферата - никакъв шанс. С две деца вкъщи се крием под чаршафите на тъмно и тихо и кротко действаме Laughing При всеки шум спираме и се оглеждаме за пришълци Grinning

А баш! Grinning

# 565
Комуникация е думата за мен момичета. Аз не бих могла да реша без мъжа ми дали иска да знае кога е о. Партньори и равни сме,  когато се отнасяме един с друг като такива. Ако един поеме сам отговността какъв става той във връзката? Да, хората сме различни, но сме Хора като начало.
п.п. На мен май ми идва за съжаление.

# 566
  • Варна
Оххх нали ви казах че док установи Ову и ме прати на 7 ден на изследване на прогестерон ииии греда според Денис е нисък, и спонена някакъв луф синдром. А док потвърди Овулацията??? Направо ме вкара в шаха. Чак другата седмица имам час, аз не че мога да направя нещо и днес да ида.

Йо, прогестеронът е нисичък в действителност, но според мен не става въпрос за ЛУФ, може да е инцидентно просто, а и трябва да е точно на 7-ми ден след О. изследван, за да е достоверно. Бих те посъветвала да го пуснеш пак следващият месец, да видиш как ще е . По принцип хормоните се менят постоянно и може да е просто случайност. За да се говори за ЛУФ, трябва няколко месеца следене и то не само на прогестерона, а и на естрадиола, както и ехографско проследяване. В сферата на здравеопазването съм и пиша само това, което знам със сигурност.

# 567
На мен лично Денис много ми помогна да нормализирам цикъла си след години прием на ОК. Благодарение на добавки и хранителен режим, които тя ми препоръча възстанових цикъл, който го нямаше по няколко месеца. Тя си знае, че благодарение на нейните съвети аз забременях. Диагнози не ми е поставяла никога, но често ме е стряскала, че някъде може да има проблем, да проверя, да се консултирам с лекуващ лекар... Тя за мен е ангел.
Аз също спестявах доста неща на ММ, когато бебеправехме, тъй като и при нас веднъж имаше такава засечка. Колкото по-малко знаеше ММ, толкова по-добре бяха нещата. Така, че действайте според човека, вие си го познавате най-добре.
Ръся ви с розово от една вече мърдаща госпожица! ♥️💞💋

# 568
  • София
Така, при мен възможността за телец отпадна току що с най-късият ми цикъл до сега - 25 дни. Поне спестих от тестове!
Прехвърляме надеждите към близнаците.
А утре съм на преглед след емболизацията, ще е неприятно, за жалост. Но пък ми казаха хората да чакам поне 6 месеца за опити, а те изтекоха точно по средата на този цикъл. Аз просто нямам търпение.

# 569
Момичета някоя от вас яде ли пчелен прашец ? Какви са ви вашите наблюдения? Помага ли за имунната система?

Общи условия

Активация на акаунт