iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 112

• 37 059
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Добрич
Скрит текст:
Споделете навреме ли ви идват пратките? Моите за сега стигат до Германия и толкова.

Пратка от 05.09 от 10.09 е в Германия.
Пратка от 11.09. от 15.09 е в Германия.
И още една имам направена на 21.09, тя е в Германия от 27. За нея е разбираемо обаче за другите пратки не ми е ясно какво става. За пет дена отива от САЩ в Германия, а от там до България вече 20 дена не може да пристигне... През ден-два проверявам и никакво развитие. Има ли и други като мен?

Скрит текст:

Моя пратка от началото на август, влезе в БГ на 19 август. Чаках да получа известие, че е на митница, все още нямам такова, свързах се с Айхърб и ми казаха, че не могат да ги проследяват в БГ, тъй като е за първи път, ще ми върнат парите.
Все още се чудя откраднаха ли я тази пратка, какво стана... И хем искам да поръчам пак, хем не смея...
А вие с кой номер проследявате в сайта на БГ пощи? Аз виждам номера само от линка, който идва от Айхърб в мейла с изпратената пратка. Като си търсех изчезналата такава, по телефона от митницата ми казаха, че им трябвало друг номер, който се слагал като пратката пристигне в Германия и я пуснат за БГ - аз така и не разбрах кой е този номер. Някой има ли идея?

Когато е с по-скъпата доставка горе в дясно в страницата за проследяване има още един номер, който започва с RX......... С този номер се прави пълно проследване. В сайта на бг пощи виждам кога е влязла в България, кога е пристигнала в Добрич и после отразяват, когато си я взема. На снимката съм  оставила само началото RX и съм изтрила останалата част от номерата.
Събраха ми се 4 пратки в Германия. Така, както върви скоро ще станат 5... Вече се чудя дали да не пиша на iHerb. Първата пратка  20 дни стои в Германия.... Това е крайно необичайно.

Скрит текст:

# 511
  • София
Получих отговор от NeoCell за тези два вида колаген:
Neocell, Super Collagen, Type 1 & 3, 6,000 mg, 7 oz (198 g)
и
Neocell, Super Collagen, Type 1 & 3, Berry Lemon, 6 000 mg, 190 г)
- както и предположих, нямат разлика Wink (различни етикети и формулировки... респ. реклама):
"From time to time, Neocell makes updates to the verbiage on our packaging and labels.  With this said, both products that you are inquiring about are the same product but just have some different wording on the newer packaging."

Вела
Пиши на iHerb и ги попитай какво се случва с пратката ти.
info@iherb.com
Опитай и чрез БГПощи - може да попаднеш на по-отзивчив служител - те имат някакво по-подробно проследяване, от това което е на техния сайт (поне преди беше така) и което ние виждаме.
При мен, пратките, от Германия до БГ, стигат най-много, за около 10-на дни.

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 07:52 от denis.

# 512
Преди с local post plus за две седмици пратката влизаше в България. От август месец повече от 20 дни.
Сега септември имам няколко пратки, нито една влязла в страната ни. Първата на 2 септември шипната и от 6 септември стои в Германия. На DHL тракинга преди работеше, сега и това не работи, ориентирам се по сайта на пощите.
И каква стана тя, за два дни, ако е задържана пратка ми освобождават от митница, за месец пътува....

Знаете ли, ако поръчам до  немски адрес  и по някое време като отскоча до там, на връщане си  ги прибера в куфара ще имам  ли проблем?
Обмислям, че вероятността аз да отида до Германия е по-голяма, по лесно да си взема продуктите, отколкото да са заседнали там по месец.

# 513
 Не трябва да е проблем, щом са получени в страна на ЕС и е платено ДДС...
Сайтът вчера беше страшно бъгав, преди да изтече кода 23iherb всичко ми изписваше, че е изчерпано..

# 514
Скрит текст:
Споделете навреме ли ви идват пратките? Моите за сега стигат до Германия и толкова.

Пратка от 05.09 от 10.09 е в Германия.
Пратка от 11.09. от 15.09 е в Германия.
И още една имам направена на 21.09, тя е в Германия от 27. За нея е разбираемо обаче за другите пратки не ми е ясно какво става. За пет дена отива от САЩ в Германия, а от там до България вече 20 дена не може да пристигне... През ден-два проверявам и никакво развитие. Има ли и други като мен?

Скрит текст:

Моя пратка от началото на август, влезе в БГ на 19 август. Чаках да получа известие, че е на митница, все още нямам такова, свързах се с Айхърб и ми казаха, че не могат да ги проследяват в БГ, тъй като е за първи път, ще ми върнат парите.
Все още се чудя откраднаха ли я тази пратка, какво стана... И хем искам да поръчам пак, хем не смея...
А вие с кой номер проследявате в сайта на БГ пощи? Аз виждам номера само от линка, който идва от Айхърб в мейла с изпратената пратка. Като си търсех изчезналата такава, по телефона от митницата ми казаха, че им трябвало друг номер, който се слагал като пратката пристигне в Германия и я пуснат за БГ - аз така и не разбрах кой е този номер. Някой има ли идея?

Когато е с по-скъпата доставка горе в дясно в страницата за проследяване има още един номер, който започва с RX......... С този номер се прави пълно проследване. В сайта на бг пощи виждам кога е влязла в България, кога е пристигнала в Добрич и после отразяват, когато си я взема. На снимката съм  оставила само началото RX и съм изтрила останалата част от номерата.
Събраха ми се 4 пратки в Германия. Така, както върви скоро ще станат 5... Вече се чудя дали да не пиша на iHerb. Първата пратка  20 дни стои в Германия.... Това е крайно необичайно.

Скрит текст:

Благодаря! Сега видях, че доставката не е Плюс, затова не мога да намеря този номер. И все пак, преди също съм поръчвала с по-евтината доставка и за първи път ми се случи да не ми дойде пратка, според мен просто човекът, който е трябвало да ми прати известие в пощата, не си е свършил работата. Лошото е, че сега ме е страх да поръчвам вече...

# 515
  • София
Много странно защо с Yodel, където трябва всички дължими такси да са предплатени, ви искат допълнитено мито...
Нещо не ми става ясно. Аз пуснах 1 такава поръчка и всичко беше абсолютно точно - нито митници, нито допълнителни суми за плащане...

# 516
  • Пловдив
А с Yodel още при пускането на поръчката ли начислява таксите и ДДС-то или допълнително?

Denis, благодаря за отговора за двата колагена на NeoCell.

# 517
  • София
Здравей Денис!
Може ли да ми кажеш как се приема този пробиотик:   
https://uk.iherb.com/pr/Life-Extension-Gastro-Ease-60-Vegetarian … 038357.1527781910
Пише: "Вземете една (1) капсула два пъти дневно, след закуска и преди лягане".
Може ли да се вземат двете таблетки наведнъж - сутрин след закуска или вечер след вечеря?
И дали може да го приема жена (на 68 г.) с отстранена жлъчка?
Много ти благодаря!   Flowers Cherry Blossom

# 518
  • София
Здравей Денис!
Може ли да ми кажеш как се приема този пробиотик:  
https://uk.iherb.com/pr/Life-Extension-Gastro-Ease-60-Vegetarian-Capsules/71775
Скрит текст:
Пише: "Вземете една (1) капсула два пъти дневно, след закуска и преди лягане".
Може ли да се вземат двете таблетки наведнъж - сутрин след закуска или вечер след вечеря?
И дали може да го приема жена (на 68 г.) с отстранена жлъчка?
Много ти благодаря!   Flowers Cherry Blossom
Здравей!
За максимален ефект е добре да се приема вечер, 3-4 часа след по-лека вечеря, да е почти на гладно, с вода. Цялата дневна доза на един прием.

... да напомня

код  10LOYALTY  дава 10% намаление за поръчки над 60$

# 519
Много странно защо с Yodel, където трябва всички дължими такси да са предплатени, ви искат допълнитено мито...
Нещо не ми става ясно. Аз пуснах 1 такава поръчка и всичко беше абсолютно точно - нито митници, нито допълнителни суми за плащане...
Не беше с Йодел, не ми позволяваше, и за това избрах тази опция, коята също имаше такси, но явно без мито. Но мисля да не плащам и да я върнат на iherb, о да чо възстановят паричките, защото по този начин, не само че не излиза по евтин, ами и по скъпо..

# 520
Според мен е С!

# 521
Поръчка направена на 26.08., днес е стигнала до митницата в София. Whistling

# 522
  • Добрич
Скрит текст:
Получих отговор от NeoCell за тези два вида колаген:
Neocell, Super Collagen, Type 1 & 3, 6,000 mg, 7 oz (198 g)
и
Neocell, Super Collagen, Type 1 & 3, Berry Lemon, 6 000 mg, 190 г)
- както и предположих, нямат разлика Wink (различни етикети и формулировки... респ. реклама):
"From time to time, Neocell makes updates to the verbiage on our packaging and labels.  With this said, both products that you are inquiring about are the same product but just have some different wording on the newer packaging."

Вела
Пиши на iHerb и ги попитай какво се случва с пратката ти.
info@iherb.com
Опитай и чрез БГПощи - може да попаднеш на по-отзивчив служител - те имат някакво по-подробно проследяване, от това което е на техния сайт (поне преди беше така) и което ние виждаме.
При мен, пратките, от Германия до БГ, стигат най-много, за около 10-на дни.

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

Благодаря, denis.!
Поръчка направена на 26.08., днес е стигнала до митницата в София. Whistling

Викате, има надежда, да изчакаме.

Снощи писах на чата и ми казаха да изчакам до 23 октомври. Все още не е минал срокът за доставка.
Освен това пратих и e-mail до iHerb, но все още нямам отговор на него.

Днес проверих отново и виждам, че първата пратка, която от 10.09. беше в Германия, днес е кацнала в София....
Надявам се, че и с другите всичко ще е наред и, че ще пристигат поединично, за да не ми ги обединят....

# 523
  • София
Момичета, за пръв път пуснах поръчка в iHerb и на английския адрес получих писмо за такси £20...
Unfortunately we can’t deliver your item because there is a fee to pay
£12.67 IMPORT VAT
£8.00 HANDLING FEE
Нормално ли е да ми искат над £20 такси за поръчка на стойност £57.74?

# 524
  • София
Свършиха ли намаленията с 23%?
Тази година само един колаген поръчах-нямаше много отстъпки, или на мен така ми се струва. Миналата година много неща бях поръчала и много похарчих.

Общи условия

Активация на акаунт