План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 48 969
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението

мартеа Hands Plus1 Дъщеря ми е на к-поп вълна, но основно се интересува от BTS - аниме и манга не поглежда, затова ми стана интересен коментара.

# 121
...След като споделих, че около 95% от родителите ще придружат децата на първия учебен ден, се съгласи да я придружа до гимназията.
На мен още не ми е позволено. Кецове подарих, рестото от лагера оставих, ама засега - нищо. Cry
Виж, аз почти пуснах сълза. Тя се облещи и каза, че не предполагала, че е толкова важно за мен. Та така.
Аз пък като предположих,  че ще иска сам да ходи, ми отвърна учуден: "Ама как така? Това е преломен момент, ново начало! Ще се радвам да дойдеш". И май не е само за превоза. Grinning Та така  Simple Smile

# 122
  • София
И аз днес пак попитах дали може да отида за първия учебен ден. И за да е сигурна, че съм разбрала, три пъти повтори твърдо "НЕ!". На мен ми стана много тъжно и й отвърнах, че някой ден като има деца и погледне ситуацията от позицията на майка, ще очаквам да ми се извини! После смених темата.

# 123
  • Sofia
Дъщеря ми иска само да я закараме, както и последните две години. Тя няма да е в ново училище. Баща и ще я закара.
Аз ще ходя с малката.

# 124
Ех, etomira, ще разбере, ама трябва да порасне.... Прегръдка! Two Hearts

# 125
  • София
Да се посмеете малко - при нас няма драма, девойката няма против да дойда. Но сутринта разговаряме с баща и в колата и човекът сподели, че така си е направил дежурствата, че да може на 16-ти да е свободен и той да дойдел ... Simple Smile та ще ни закара с колата и ние с него после ще пием кафе някъде да отпразнуваме събитието.

Разпределени са вече по класове. Тяхната специалност са 2 паралелки и беше голяма драма дали ще са заедно с приятелка от стария клас, приета същата специалност. Днес узнахме, че ще са заедно и беше голяма радост и пищене по телефона. Родителската среща ще е първата седмица след началото на уч.година. Класните ръководители вече били ясни, но не ми казаха, защото можело да настъпят промени, та ще узнаем на 16-ти.

# 126
  • София
Хо-хо, при нас за приобщаване към родителското тяло много вървят две тактики:
Тактика N 1: Пълна незаинтересовнаост от моя страна тип: "О, чудесно, тъкмо ще си свърша моя работа". Тогава се задейства механизма: "ама ти не ме ли обичаш вече, не искаш ли да си с мен?"
Тактика N 2: Да изпусне нещо, което много обича, най-вече посещение на ресторант за наша сметка. "Хайде ти върви сама, а ние с баща ти (а може и брат ти) ще се почерпим за твое здраве еди къде си". Ауу ненаяло се в заведения това дете  Grinning  От малка все ме дърпаше за ръка: "Мамо, мамо, хайде да седнем на тези столчета" Simple Smile Но все по често се изхитря с: "Изчакайте ме и после ще отидем всички заедно"

# 127
Не знам за това писмо от РЗИ, но получих писмо от детската градина, че имунизационен статус без дати и серийни номера на ваксините няма да се приема. Имам и едно дете в детска градина, не за 8класника.
Промяната е от 30-ти. Ние имаме дати и дози без серийни номера. Само серийните номера отпадат.

# 128
Дайте немските сайтове с раниците, моля Blush

# 129
  • В средата на времето

Моята я взех от amazon.de, но беше намалена по това време.

# 130
Гледам раници обсъждате, харесах две, младежа не одобри и сега ще му дам срок до утре да решава с каква ще е че старата е за боклука.
Кои ученици започнаха училище ? Днес на метростанция  Г.М. Димитров по обяд се събраха доста момчета с униформени ризи ( някои ги бяха свили на топка, други вратовръзки държаха в ръце ), ама бързах и без друго се бях изнервила купуването на билета не ги огледах какво пише на емблемата.

# 131
  • София
Сигурно от Софтуни са били. Те почват от днес, имат униформи за официални случаи и са в района на Дианабад. Пък и в преобладаващата си част са момчета Wink

Днес извадих ученическа карта на гимназистката, че до сега нямаше, защото не ползваше градски транспорт редовно. Докато чаках да ми направят пластиката още 2-3 ученици с миналогодишни бележници си ги заредиха за 1 месец. Служителката отказваше за три. Моята пък ... не била хубава на снимката. Да ѝ имам претенциите, тя снимката някаква миниатюрна, аз съм ѝ затъркала пъпките с ФШ, а тя пак недоволна.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 22:31 от M_I_A

# 132
Пък ние, миналата седмица, се приготвяхме за лична карта - 3 часа ( коса, лице, дрехи) Simple Smile . Подменяхме паспортите на децата през март и съответно ги снимаха. Отидохме до паспортна служба, провериха и акта за раждане и казаха: " А, тя скоро е вадила паспорт.". Принтнаха заявление за лична карта с мартенската снимка. Невена като го видя, изправената и с преса коса се накъдри Joy . Попита, дали ще и сменят снимката, и като получи положителен отговор, косата и отново се изправи Joy .

# 133
  • Sofia

Аз я взех от тук , но беше с 10Е по-евтина и в черен цвят, явно се е изчерпала. В амазон им вдигнаха цените, но може да погледнеш там. Izida, стресна ме с размера - аз винаги онлайн съм купувала и винаги са ми се виждали огромни тези, които сме имали. Той сега вече е 170см, а и нашата е 26L, дано не е като туристическа раница!

M_I_A, Много ми харесва новият ти аватар Laughing Усеща се наближаването на 16.09. Trollface

petenka1983, голям номер са щели да спретнат със снимката Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 134
  • София
В Спорт депот има хубави раници на нелоши цени. Промоцията раница+маратонки също е ок, само че моят не успя да се възползва, защото е с голям номер 40+, обаче за момичета може би ще е изгодна. А и момчета с по- фини стъпала.

Общи условия

Активация на акаунт