План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 48 963
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
buni, да, френски. Оправили са го. Или четат тук, или другата майка е успяла да ги намери съботно.

Много се радвам за младежа с анулираната работа. Това показва, че тече някаква мисъл и че някой цени талантите.

# 106
Някой пита за родителска среща на Четвърта ЕГ Варна - на 3 септември в 18 часа в Актовата зала, след това от 18:30 по класове
Много благодаря! Да, сега видях и в сайта на гимназията.

# 107
  • София
Prizma, благодаря! Аз така се бях заплеснала да изчета 15-те теми за колежа (не че успях), че съвсем ви изпуснах тук.
Значи всички на Comic Con, a майките да си лекуват нервите за новия сезон! Не знам на какви билки и напитки ще залагам идната година, но преди 2 вечери като ме хвана едно безсъние, едно притеснение, че вероятно е сбъркала с избора, защото тя продължава да си копа само японски и рисуване. Ама днес пък ме отпуснА нервата (то така е на моята възраст) и си викам: "каквото ще да става, все ще се изучи някак си".

# 108
  • София
Не знам защо така ви изпуснах😢
Спунк, благодаря за темата! Успях горе- долу да прочета назад и да споделя сега. Първо искам да кажа, че с френските мами имахме страхотно кафепиеща среща, за което няма как данне се похваля.
За 16.09 ще присъствам. Въпреки, че последните две, три години ходеше сам, сега е доста напрегнат и ще се притеснява, най- вече затова ме покани. Задължителната л-ра не е чел, ама хич. Изкара си ваканция на максимална скорост. Вечерният му час е до 21.30. Но не обикаля кой знае колко. Днес стартирах някакво пазаруване на дрехи, раница, разни дреболии за училище. Не сме готови, но все пак започнах от някъде, че разхода ми е направо страшен.

# 109
Моята девойка ще ходи с баща си на първия учебен ден. На мен 16-ти ще ми е първи работен ден след три седмици отпуск.
Нищо не е прочела от  задължителната литература, ама и в седми клас така направи. Сега си чете вариация на историята на Шехерезада. Справи се с 400 страници за два дни, сега е на втората книга.
Ние сме нагласени за училище, тези дни дебна да обявят родителската среща.

# 110
  • В средата на времето
Вечерен час не е имал моят син, защото цяло лято не мръдна от вкъщи. 3 или 4 пъти да се е срещал с бившите му съученици през деня и това беше. Направо не знам как го избута това лято.
За училище още не е готов. Само раница съм взела. Предстои досадното за него обикаляне по магазините.

# 111
  • Разпиляна във въображението
Записвам се в темата!

Мисля да отида на първия учебен ден. Няма да съм с нея, но ще направя няколко снимки от новия етап на образованието й.

А защо Comic Con е централно събитие за К-поп феновете ?

# 112
Ако някой не се е занимавал с профилактичните карти на децата, лекарите вече ги разпечатват директно. Не трябва да се купува картата. С писмо на РЗИ от петък е отпаднало изискването за серийните номера на ваксините.

# 113
  • София
Не знам за това писмо от РЗИ, но получих писмо от детската градина, че имунизационен статус без дати и серийни номера на ваксините няма да се приема. Имам и едно дете в детска градина, не за 8класника.

# 114
  • Sofia
Вечерен час не е имал моят син, защото цяло лято не мръдна от вкъщи. 3 или 4 пъти да се е срещал с бившите му съученици през деня и това беше. Направо не знам как го избута това лято.

Все едно аз съм го писала. Няма търпение да започне училище, толкова му дотегна скуката.

Освободихме шкафовете за новите учебници и тетрадки. Училищни неща ще пазарувам следващата седмица след родителската среща. Раница поръчах от немски сайт (Dakine Duel в цвят Storm), ще купим униформата и ще останат малко неща за докупуване. Тази година и двамата са с униформи и мен това чудесно ме устройва Grin
Оф, и аз трябва да отида до личната Confounded

# 115
 Skulpture, всичките ли приети на 4-то класиране в НПМГ са се записали? Дано като първа резерва ви се отвори шанс и с другия, не само с единия крак да сте вътре, та да се свършва..

В  ТУЕС кога ще обявят последните приети, днес ли беше?

Радвам се за детето с анулиранта работа, да е по-внимателно занапред му пожелавам  Peace

# 116
  • В средата на времето
Освободихме шкафовете за новите учебници и тетрадки. Училищни неща ще пазарувам следващата седмица след родителската среща. Раница поръчах от немски сайт (Dakine Duel в цвят Storm)
Много ми хареса тази раница. И аз му взех Dakine, но Campus DLX 33L...ми тя ми се вижда о-гром-на. Не че синковецът е малък, но тази раница е като да изнасяш багаж. Simple Smile) И аз така от немски сайт я поръчах и като я видях на живо и се стреснах.Simple Smile)
Иначе миналата седмица го пращах до личната, за да си вземе ЗПК с нанесени ваксини. Беше го мерила и теглила, и явно се е стреснал от килограмите си, които хич не са му малко, та сега е на диета. Ще видя само колко ще устиска. За сега държи. Simple Smile Много се надявам отново да започне да спортува нещо.

# 117
Мириел, защото целият Анивенчър КомикКон е в духа на halo вълната, една основна част от събитието са косплей демонстрации, а повечето косплеъри са и К-поп фенове, има много манга и аниме уъркшопи, К-поп мърчандайзинг и пр. Въобще, има много Азия в Анивенчър. На мен ми беше много интересно миналата година, но и много ме боля главата после. Пък и абсурд да ходи с мен, по-скоро не би отишла. Проверено е, става, така че ще ходи сама с приятели.

След като споделих, че около 95% от родителите ще придружат децата на първия учебен ден, се съгласи да я придружа до гимназията.

# 118
  • София
...След като споделих, че около 95% от родителите ще придружат децата на първия учебен ден, се съгласи да я придружа до гимназията.
На мен още не ми е позволено. Кецове подарих, рестото от лагера оставих, ама засега - нищо. Cry

# 119
...След като споделих, че около 95% от родителите ще придружат децата на първия учебен ден, се съгласи да я придружа до гимназията.
На мен още не ми е позволено. Кецове подарих, рестото от лагера оставих, ама засега - нищо. Cry
Виж, аз почти пуснах сълза. Тя се облещи и каза, че не предполагала, че е толкова важно за мен. Та така.

Общи условия

Активация на акаунт