План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 48 961
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

За мен пък картите не бяха лоша инвестиция. Забавно беше да ги разиграваме заедно. Пък и аз си поприпомних знакови цитати.
Нямам познати деца в 7ми клас и не знам на кого да ги предам.

През деня девойката често излиза за 3,4 часа с приятелки. Не смея да я пускам да ми се размотава по тъмно.

# 91
Спунк, благодаря за темата, чудесно заглавие както винаги. Hug
Моят чака с нетърпение да дойде първия учебен ден, защото...на 14-ти и 15-ти е на Aniventure Comic Con. JoyJoyJoy
Не е мислил грам за училище, нито е чел задължителната. Обикновено си му знам динамиката. Интересно му е в началото,  полага усилия и към април изтрещява. Миналата година държа фронта до юни и то дорде приятели връстници вече плющяха навън, тъй като бяха свършили още на 15.6. И съм го оставил да си вземе ваканцията. Ще си тръгне с училищния ритъм, както дойде, за да му държи влага повече и да устиска до края на юни Grinning
Иначе за традициите. Последните години винаги се събирахме след тържествената част  в една пицария близо до нас и после в сладкарница "Неделя", лепната за нея. Даже големият идваше до последно, за да спази ритуала. Беше готино.
Сега заекът ще си ходи сам и просто ще сменим пицарията за следващите пет години, освен ако не решат с новия клас да идат някъде и ме отсвири, от което ще съм доволен, честно казано.
Някой по-горе каза как се плашел колко тийна искал да е самостоятелен. Това е най-нормалното нещо на света. И трябва да ги подкрепяме в тази посока -помощ, рамки, поравила - да, но аз съм на принципа да имат колкото се може повече самостоятелност. От години си обикаля с картата и GPS-a цяла София и няма никаква нужда да му прогонвам трасето и да му правя маршрут. А и вече далеч по-добре от мен познава градския транспорт. Тъй като му е трудно да се оправя с доста неща и все търси съвет и помощ, ама повече от необходимото, тази тактика работи и наистина му изгражда самостоятелност и смелост, а и самочувствие. Та, на 16- ти сам, освен ако не поиска изрично да го придружа...и ще е сигурно само да го закарам. Grinning

Sculpture, чакаме добрите новини с цялата позитивна енергия на света.

# 92
  • София
Спунк, благодаря за новата тема. Страхотно заглавие.
Почти се отнася за нас. Влизам сутринта да видя разпредението по класове и... изненада! Девойката липсва! Цялата се разтреперих от ужас! На всичкото отгоре е събота и не мога да се обадя в училище. Явно ще се трепери до понеделник.

Наборката не иска да ходя с нея. А и някой ще трябва да отиде с малката. Така че, за мое огромно съжаление, ще изпусна първия учебен ден.

Sculpture, почти сте вътре. Вярвам, че скоро ще ни зарадваш с добри новини!

# 93
  • Sofia
Аз чак сега забелязах картинката на темата - точно в 10-ката е, всичките са така. Спунк Revolving Hearts

Обясни ми тийнът какво е това Comic Con Rolling Eyes

Леле, etomira, най-гадно е петък вечер или през уикенда да се случват такива неща Confounded Грешка някаква е, но докато ги чуеш....Понеделник от 8.30 започвай да звъниш!!!

# 94
Шансовете са ни нищожни, но благодаря за подкрепата.

Почти вътре, е все още навън Joy

# 95
И дъщеря ми ще ходи на Анивенчър КомикКон, чака го цяла година. Централно събитие за К-поп феновете. Този път ще ходи сама. Миналата година я заведох аз, после 3 дни бях на валериан и аспирин. Имаше сигурно 10000 тийна, енергията беше взривяваща.
За да свиква, втора година обикаля сама с приятелки из центъра. Доста добре се справя вече.
За вечерния час - договаряме се ден за ден. Аз съм либерален родител, но имам едно основно изискване - да знам с кого е и телефонът да е включен. Знае си го това и като е навън ми звъни от време на време сама.

# 96
  • Plovdiv
Благодаря за чудесната нова тема, Спунк.Hug

Али, чудесен въпрос, не съм мислила да " сондирам " мнение, но е успокояващо да чуеш и двете възможности.Blush
Още не знам, дали ще отида, този път имам възможност, за разлика от първия учебен ден на големия. Както писаха мнозина, избираш едното дете в този случай. Тогава само закарахме гимназиста до училището и се върнахме да оставим малкия. Но, ясно си спомням, че самият той не искаше да сме с него. Справи се съвсем прилично сам.
Но, децата са различни хора, нищо,че имат общи генетични родители.Grinning
Та, познавайки малкия, вече голям, може би ще съм в масовката на една ръка разстояние.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
Направо не зная в коя тема да се похваля, но тъй като франкофонските мами пишат и тук, да кажа, че ми беше много приятно да се запознаем. Много сте готини всички!

# 98
  • София
На база отборите за Созопол оставам с впечатление,  че детето с анулираната работа по математика продължава в СМГ.

http://mathfights.smbburgas.online/public/

# 99
Някой пита за родителска среща на Четвърта ЕГ Варна - на 3 септември в 18 часа в Актовата зала, след това от 18:30 по класове

# 100
  • София
На база отборите за Созопол оставам с впечатление,  че детето с анулираната работа по математика продължава в СМГ.

http://mathfights.smbburgas.online/public/

Най-вероятно ще продължи, но този списък не е съвсем показателен, тъй като в него има  и дете, което отиде в АК, но фигурира в момента в така обявените отбори.
Ще видим какво ще се случи, но моето очакване е детето с анулираната работа да си продължи все пак в СМГ.

# 101
  • София
И аз се надявам да продължи това дете там.

# 102
  • София
Ако се е разрешил казусът, това ще даде известно спокойствие и на следващите випуски. Защото стресът от евентуални технически грешки винаги пречи.

# 103
  • София
И синът ми ще ходи Комикона Grinning, вече за трета година. Чака него с по-голямо нетърпение, отколкото първия учебен ден. Нищичко не пипна от задължителната литература. Аз съм в голяма дилема за 16-ти. Много искам да отида със сина ми, така за морална подкрепа. Дъщеря ми обаче не иска да отиде с баба си, тя е трети клас, а баща им си е на работа Confused.
етомира, за разпределението в паралелките с френски ли говориш? Аз не виждам децата в другите паралелки.

# 104
Детето с анулираната работа ще продължи СМГ на база успешно представяне на състезания и май е в надпланов прием(или както го наричат там). Самото дете е от типа “разсеян математик” . Информацията е от родител, който е в учителските среди, а и познава детето.

Общи условия

Активация на акаунт