План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 065
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Коя борса за учебници имаш предвид? Чудя се къде да обикалям

# 421
  • Бургас
И нашата родителска среща мина.Нещата ще се случват в движение.Не са групирани по класове още.Вече 4ти ден са на 6 групи.Запознават се с учители и помежду си.В училище са от 10 до 15 часа.Няма да имаме бележници.

# 422
  • София
Аз поръчах нови учебници от озон. При плащане с виза правят отстъпка 10% и безплатна доставка.

# 423
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Вилиан прегръдка и от мен! Сигурна съм, че в групичката ни винаги можеш да намериш подкрепа при нужда.
Щерката вчера си е купила достатъчно голяма дамска чанта и раница и на този етап имаме няколко останали тетрадки от предходни години. Всичко ще се решава и закупува в движение, другата седмица.
Днес стария класен се е обадил на част от децата, че утре е крайния срок да си вземат отпусните. 😂 Някой да ми припомни от колко време отпаднаха тези пусти документи?

# 424
  • София
Нали в осми клас нашите деца ще учат по същите издания на учебници като набори 2003 и 2004?
Обърках се вече по коя нова и още по-нова система сме.

И нашата родителска среща мина, свърши преди половин час Blush Защо, какво и как ще кажем утре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Dizzy Face eeeee, срам нямате Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имаме, ама той не ни пречи. Blush

# 425
На Окръжна. Взел е всичките учебници веднага. Употребявани, по негово усмотрение.
Иначе вариантът с поръчването е добър, но аз искам да се занимава вече сам със своите си неща и делегирам яко.
И ние няма да имаме бележници. Школо.бг.
Преди час, като го подсетих за преговора, ми каза, че му се решавали задачи. JoyJoyJoy Щях да падна.

# 426
  • София
Доколкото разгледах някои от учебниците са абсолютно същите на външен вид като миналата година, но имаше и такива с променена корица и надпис отгоре - по програмата за учебната 2019/2020 г. Нямам никаква идея дали съдържанието е същото като миналата година и дали това е търговски трик за заблуда, че са по - различни.

# 427
  • София
Затова нас ни посъветваха да не купуваме  още- всеки учител ще каже какво иска.Само руския ще купим общо,другите самостоятелно.
И ние сме близо до окръжна болница и сам ще търся учебници вероятно втора ръка...и вероятно аз,че синковеца ще купи нещо  ненужно както миналия път

# 428
Доколкото разгледах някои от учебниците са абсолютно същите на външен вид като миналата година, но имаше и такива с променена корица и надпис отгоре - по програмата за учебната 2019/2020 г. Нямам никаква идея дали съдържанието е същото като миналата година и дали това е търговски трик за заблуда, че са по - различни.
Препечатки са. В списъка на учебниците за гимназиален етап (от VIII до XII клас включително), които може да се използват в системата на училищното образование за учебната 2019/2020 година няма учебници за осми клас, които да са одобрени тази година.

# 429
  • София
При нас има качен списък с учебници с година на одобрение. По това имаше указание да се ръководим. Купихме употребявани. Наборът е възмутен, че в учебника по БЕЛ е писано. Да е гледал на място. Купихме и помагалата към тях и сборник по МАТ от същото издателство (Анубис) - това по мое осмотрение.

# 430
За майките от София, в момента има алея на книгата на Витошка. Може да напазарувате и от там с 20 процента отстъпка, до неделя е.

# 431
  • София
Много съм доволна и аз, към шест часа общо го откарахме - мамешко-родителско-мамешка среща..! 15 жени да плещят почти едновременно не си е шега работа.

И от класната и от родителите, както и от учителите, които видях също, останах с топли чувства, надявам се и до края на 12-ти клас да е така.

# 432
  • София
На Окръжна. Взел е всичките учебници веднага. Употребявани, по негово усмотрение.

Къде точно на Окръжна е борсата за учебници?

# 433
  • Sofia
Днес имаше някаква среща на РУО-то в резиденция Бояна и моята щерка и нейна съученичка трябваше да подаряват китка здравец на входа на всеки един от гостите. Както винаги ми се случва още от детската градина, ме нахендриха да ги возя, че и с китките помагах. Та това синеочка, кметица, зам.кмет, зам министър, директор НЕГ и т.н. - на всичките им пожела детето успешен старт на учебната година Stuck Out Tongue Closed Eyes

Французойките, ще го проговорите този език преди децата, ми се струва на мен Grin Много хубаво звучите - да сте все така задружни Revolving Hearts

# 434
  • София
И аз щях да напиша,че до неделя на Витошка има алея на книгата с 20% намаление.
От издателствата,които предлагат учебници,участват Просвета,Анубис,Булвест,Клет,Коала Прес /сборници по математика/.
aniK да ти завиди човек,че си се докоснала до тях. Wink
По-интересно ми е обаче,някой от тях сети ли се на детето да пожелае същото?

Общи условия

Активация на акаунт