План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 067
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Аз, се чудя, каква сума да приготвя за днешната род. среща?

Мисля да тръгна със 150 лв, ще видим на място какво как! Thinking

# 406
Отдавна не съм влизала. Стана ми интересно от една друга тема, вашите деца събират ли се с бъдещите съученици? Нашите са доста активни от няколко седмици. Дали вече децата не са други, покрай фейсбук и другите соц. медии?

# 407
  • София
Моята дъщеря също се вижда с бъдещите съученици.Дори и в момента трябва да се среща с тях.

Вилиан виртуална прегръдка и кураж! Hug
Ако има нужда от нещо,можеш да пишеш.

# 408
Сега прочетох назад, Вилиан, съжалявам за случилото се. Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 409
Вилиан, съжалявам...
Не знам какво се е случило, но ти пожелавам сила. Преди една година и четири месеца преживявах огромна, ненавременна семейна загуба. Може да звучи смешно, но НВО ме измъкна от тежката депресия. НВО в случая е образът на заниманието на ума, което е необходимо в такъв момент. Нещо, в което да канализираш енергия. Сигурно затова хвърлих толкова много внимание в тази посока. Намери за какво да се хванеш. Много е важно.

# 410
Какво цвете да избера?
Според мен е по-хубаво да вземете някое цветенце в саксия, за да си го прибере после, вместо да се хвърля на боклука. Blush

# 411
  • София
Вилиан, съжалявам за случилото се! Кураж и сили!

Нашата родителска е утре. Не се е виждала и говорила с никой все още и много се притеснява.

# 412
  • София
Вилиан,

Кураж и от мен!

И моята вече си знае класа и класната. Ще бъде математичка, както и предишната. Отделно се оказа майка на съученик от стария клас Simple Smile

Комплектът учебници по езика е 150 кинта. Ще ги вземем нови, че има учебни и граматични тетрадки. Всичките останали си ги е намерила 2-ра ръка от 9-класници. Родителската е след 16-ти.

# 413
Шарлот, Дидева, може ли да разчитаме при нужда на материалите, с които разполагате? Heart Eyes
Разбира се! Толкова свързана се чувствам със съпреживяващите в темата, че не иска питане.

# 414
Вилиан, съжалявам за загубата. Каквото и да напишем ....болката е огромна.
Мартеа, аз също преживях загуба преди две години ( мама си отиде от този свят) и за да не мисля денонощно се вкопчих в детето , в уроците, в НВО и така.....😔

# 415
Вилиан, прегръдка! Тази вечер мина и нашата родителска среща. Познава 80% от децата. Шест деца са от стария и клас в МГ. Доволна и амбицирана е, но все ще не си дава сметка какво точно я чака. Joy Формата на обучение при нас е целодневна. Свършва в 19.00 часа при втора смяна и малко по-рано, когато е първа смяна, а занималнята - следобед. Домашните ще се пишат вечер, след учебните занимания. Купон ще е първата година! Grinning

# 416
И нашата родителска среща мина, свърши преди половин час Blush Защо, какво и как ще кажем утре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 417
  • Sofia
И нашата родителска среща мина, свърши преди половин час Blush Защо, какво и как ще кажем утре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Dizzy Face eeeee, срам нямате Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 418
  • София
И нашата родителската среща мина снощи. Останах неприятно изненадана от липсата на присъствие от страна на класните ръководители,при положение, че обявиха тази среща още през юли.Но я замести учителката по математика на децата, директорския състав се извини от нейно име и ни отдели нежното време....
Всичко премина за 20 мин...нова родителска среща се очаква през октомври.
Моя хубосник не се е запознал с никой от новия клас, а уж влиза в групата им за чат...но да се оправя.Пари на учебните не сме давали, ще обявят какви са като почне учебната година.

# 419
Както Ради написа, вчера мина нашата родителска среща. Възхитена съм от класната. Обявиха и учебниците, наборът вече си ги купи /живеем в близост до една от най-големите борси за учебници в София/. Отиде да се снима, поискаха снимките да са матови, класната вчера върна почти всички снимки, които й бяха донесли родители, подготвили се повече от мен за родителската. Изрично няколко пъти му повторих да са матови снимките, да видим дали ще се е справил.
Ние с малката отиваме на почивка 3 дни, той ще остане в София при баща си, заръчала съм да купят дрехите и обувките или поне част от тях, да видим как ще се представят. Утре преди да излезем от София отиваме до личната за здравните карти и май сме готови!

Общи условия

Активация на акаунт