План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 48 993
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Моя никак бе се притеснява че има пъпки по лицето.Мърморя да го почиства, ама стените чуват той не.Обяснявам, че трябва да го снимаме за училище , не било проблем.Няколко години снимам в къщи и разпечатвам n! снимки и на двамата, обаче сега в новото училище и за картон снимка ще трябва, та ще ходим да го снимат.

# 136
  • някъде ... тук ...
Наборът е по-суетен от батко си. Почиства и маже с някави мазила заради пъпките.
Снимам аз вкъщи, глася по 6 снимки на една 9х13 и пускам по интернет за вадене.

# 137
Вие сте добре, а моя син е с 49 номер. Ако имате информация откъде да си купя, Моля споделете!

# 138
  • София
Вие сте добре, а моя син е с 49 номер. Ако имате информация откъде да си купя, Моля споделете!

Амазон.

# 139
  • В средата на времето
виви1, събра ми очите с този 49-ти номер.Simple Smile Колко е висок сина ти? Моят с неговите 183 см. носи само 43-44 номер.

Ани, и аз основно от и-нет пазарувам. Досегашната му раница беше 33 литра, но някак по-компактна изглеждаше. Аз мисля, че 26 литра ще си му бъде напълно ок на твоя син.

Моя никак бе се притеснява че има пъпки по лицето.Мърморя да го почиства, ама стените чуват той не.

Моят също не даваше дума да се издума за козметик. Обаче като му пламна лицето и като видя, че има ефект след процедурата и вече няма проблем.Веднъж месечно ходи, мие си лицето и се маже с кремове ( не толкова редовно, колкото трябва де), но истината е,че си трябва редовно почистване. Ей сега от два месеца и половина не е ходил на козметик и е цъфнал та вързал в лицето...

# 140
  • някъде ... тук ...
Големи маратонки няма ли по спортните магазини?
Моите мъж и батко са с 45-46 и се оправят от там.
Наборът е 43.

Раницата му е от футболните на Декатлон (с джоб отдолу - за обувки). Купихме я за футбола, но той я подноси на училище от миналата година, защото от отбора им дадоха с логото им. Засега държи. Да видим до кога.

# 141
  • София
Дъщеря ми иска нова раница.Не че няма и не е здрава,но явно в очите и не изглежда достойна за 8 клас.
В тази връзка да похваля раниците на CoolPack.
Синът ми имаше на Dakine,купувана от спортен магазин на Гурко.Имам спомен,че се скъса дъното.
Иначе при нас пазаруването започна лека-полека още през август.Досега щерката беше с униформа на училище и след известен размисъл заключи,че може би е било по-лесно от гледна точка на това,какво ще облече за училище.
От интернет не пазарувам.Обичам да видя и пипна това,което купувам.А и не ми се занимава с връщане,ако се налага.

# 142
45-6 си е нормален номер... ММ е с този.
Аз също вкъщи ги обувам от Амазон, adidas.co.uk и подобни... На приятел на ММ поръчвам редовно от Адидас, той носи 48 и е много хепи Simple Smile
От БГ не съм купувала обувки откак проходи набора Simple Smile

За раница: хареса си тази - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07QDWLT7X/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 ... Не искал бебешки ученически хаха

# 143
  • Разпиляна във въображението
Единствено учебниците съм взела. За раница нищо не е казала още.

# 144
  • София
АниК, няма да му е като туристическа. Аз взех подобна на дъщеря ми, за да може да прибира и екипа за тренировка. За нея е леко големичка е, но момата ми не е едра.

M_I_A, в тренд си. Joy

# 145
                  За девойките не бързайте с раниците,защото повечето не ги искат след първия ден в у-ще.Голямата ни тръгна с раница /купихме и я в Гърция - много оригинална и дамска/ ноооо отказа да я носи още първия ден.Минаха на различни модели дамски чанти,защото и там има мода !Гледат един от друг и...раниците отдавна не се използват.11 клас ще е сега.

# 146

От къде знаеш кои са?

# 147
  • Разпиляна във въображението
Има ги публикувани на сайта на училището ни. Единственото, което ще се прави групово е покупката на учебниците по език.

# 148
  • София
При нас са публикували информация за родителска среща,за която знаем още от записването.
По въпроса за учебниците /без тези за език/ ни дума,ни вопъл,ни стон.Явно на родителската ще бъдем уведомени.Но така или иначе очаквам алея на книгата.
В 8 клас не я виждам моята щерка с дамска чанта,но знам ли!
Така или иначе харесва раници и малки чанти.

# 149
  • Бургас
Благодаря за темата!
Вчера поръчахме учебниците от Озон.Има 10% отстъпка при плащане с карта Виза.
И униформите взехме вчера.
Раница нова взехме на SAMSONITE.Девойката си я хареса.Нищо и няма на старата,ама не е черна.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт