План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 141
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Skulpture,  добрата новина е, че му се вижда краят. Няма да сте още дълго без училище. Стискай зъби още няколко дни и ти ще се включиш в темите за раници, учебници, униформи и т.н.

Моята също си купува сама дрехи, но задължително ми ги изпраща преди това. Ако й кажа, че нещо не ми харесва, ми се цупи: "Офф, ти нямаш никакъв вкус. На мен си ми харесва и ще си го купя. " Но в крайна сметка не си го купува и после ми се сърди. Joy
Иначе ходи сега лятото с къси панталонки и потници, а зимата с дънки, тениски и худи. Скука голяма. Аз й казвам, че е като с униформа. Като ги погледна с нейните приятелки- всички са като извадени от един калъп. Викам й да разчупи малко, купувам й постоянно различни дрехи, които са ми харесали, но така си стоят в гардероба и тя си навлича всеки ден кецовете и "униформата". Joy

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 22:38 от jenap

# 181
Skulpture, ще има късмет детето. Вярвайте в това и ще се получат нещата.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 23:25 от ili1

# 182
Завиждам ви момичета. Ние сме без училище, все още.
Skulpture, до коя дата трябва да чакате? Нещо се омотах с класиранията тази година! Thinking

# 183
Миа, същата работа.
Раница поръчахме някаква черна с един от героите на Гибли, съвсем дискретно сложен като етикетче,  даже и аз се зачудих дали да не си взема една, но се въздържах засега. Ако не дойде до първия учебен ден, ще кара със старата.Отказа се от торба на рамо, за дамски дори и не мисли, за моя радост, че не е добре да е на едно рамо. Дрехи избира сама, тетрадки и т.н. също, така че заделихме бюджет и ще ми спести "удоволствието" от пазаруването, което по принцип ми носи само стрес, аз съм явно с мъжка психика в това отношение.

Skulpture, чакаме да се похвалиш.

# 184
Утре до 12ч излиза класирането в ТУЕС. Ако се освободи място, ще се хваля. Ако не, ще чакам отговор, писах до министъра.

# 185
Стискам палци! Всичко ще се нареди! Hug

# 186
Skulpure, ще има късмет детето. Вярвайте в това и ще се получат нещата.
Ами то си имаше, 22-ро е хубаво училище и доста деца от класа ни страдаха, че не попаднаха там.

# 187
  • София
 Чета ви,   чета  и реших да споделя- аз започвам да се притеснявам- синът ни е около 145 см висок, 35 кг. Изглежда си супер нормално, но в сравнение с вашите мерки , направо изпадам в ужас. а баща у и по-големият  син съответно са 172-175 високи. и той вече започва да има комплекси,че е нисък. Засега няма пубертетски признаци. Момченце- ( гимнастик).

# 188
Venistefani важното е да са здрави .
И аз след коментара за  калъфите за цигулка го измерих -150 см  36 номер обувки .

# 189
При момчетата тепърва предстои израстване.    По мое време, повечето момчета в седми клас, бяха по-ниски от момичетата. В 8-9 клас дръпнаха. То и момичетата не израстваха толкова бързо, както сега.

# 190
Да, това с ръста и за нас е проблем - 152 см е младежът все още. А някои съученици от стария му клас минаха 170 см още в 6ти клас. Чакаме и ние да дръпне Disappointed Relieved

# 191
  • Sofia
Много са смесени сега момчетата - поне 1/3 от бившите съученици на сина ми са си чисти дечковци - гледали сме снимки от 3-4 клас, същите са си дори и на ръст. Ще дръпнат съвсем скоро Hands Plus1

Ако можете да ги предпазите от чанта на едно рамо, по-добре! И ние борим сколиоза и кифоза. До 4-ти клас го преследвах вечер да не забравя шината за зъбите, сега всеки ден напомням - упражненията Confounded

Нашият пък метълски дрехи иска Confounded Засега се задоволява само с тениска слава богу!!! Купихме и един дънков елек да му слагал уж гръб, но все още си стои така изчистен класически и очаквам скоро да му стане малък, обличал го е 2 пъти.

Вчера срещата със съученици била много приятна - върна се щастлив. С едното момче нещо спорили в чата за мимове и нашият ми обяснява кой бил норма, кой бил 4chan (едните били демоде мимове, другите били модерни... нещо такова). Хора, нищо не разбрах Thinking Все едно ми говореше на друг език.
Допълвам се - почетох за мимовете.... поизясниха ми се нещата Grinning

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 06:41 от aniK

# 192
След като изчетох всичко тук и бях казала, че няма да бъда допусната на първия учебен ден, нещата се промениха😀Споделих му, че повечето родители ще ходят и той въздъхна: “ Ох, бе мамо, пак ли четеш Бг мама?”😂😂😂
Прави се на голям, но му е притеснено, с таткото ще ходим и ще гледаме отстрани

# 193
  • София
Здравейте! След дълга и страхотна почивка се връщам при вас. Спунк, благодаря за новата тема.
Ние още не сме започнали с пазаруването за новата учебна година - направо се ужасявам при мисълта, че предстои смяна на гардероба на младежа. Винаги стават страшни скандали - нито обича да ходи на пазар с нас, нито пък харесва нещата, които ние му купуваме. При нас бързите темпове на растеж сякаш бяха в 6-7 клас. Висок е 178 см, обувки р-р 44 от началото на 7 клас до сега. Та не знам дали това е било Simple Smile СМГ вече са обявили и датата за РС, както и класните ръководители на 5 и 8 класове. Ние сме доволни Simple Smile Раницата му е черна на Самсонит, подарък от таткото, фирмена с лого е, но е много дискретно. Остава да се снабдим с дрехи и учебници. Смятам в идващите почивни дни да отметнем поне дрехите и нови обувки. Задължителната литература почти не я поглежда - прочел е само Библията, която му допадна много, и Хамлет. Старогръцките митове и легенди ги е чел преди, но едва ли нещо помни. Както и да е, дал е клетва, да се оправя Simple Smile Още се чудя да ходя ли с него на 1-вия учебен ден, иска ми се, но има още време ...
AniK, честито за младежа, приели са ви в желаното училище, много се радвам.
Sculpture, стискам палци и за вас!

# 194
  • София
Още не е започнал сам да си купува дрехи. Има някакви бегли опити с тениски, но до тук. Аз още не съм съгласна. Той иска скъсани дънки, или да ги вдига над глезените/ не мога да го разбера това/, затова за сега осъществявам контрол и тъй.Пазаруваме заедно. Т.е. всички.И баща му с нас за цвят.Той обикновено отговаря за маратонки, обувки,футболните работи.Останалото съм аз. За висок не, колкото всички около него е 174 и носи 43 номер. но е слабичък-53 кг. Трябват му поне още 5 кг.
Чака с нетърпение 16.09.От лагера има страхотни спомени и го виждам как няма търпение пак да се види със съучениците си.

Общи условия

Активация на акаунт