План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 127
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • В средата на времето
Чета ви,   чета  и реших да споделя- аз започвам да се притеснявам- синът ни е около 145 см висок, 35 кг.
С височината е много относително. Едно е, че тепърва ще израстват повечете момчета, а другото е, че си е до ген. Моят мъж е бил най-ниския в класа до 9 клас и после е дръпнал много до неговите 192 см. Синът ми се е метнал на баща си. Но при него бързото израстване стана 6-ти и 7-ми клас, та не смятам, че ще продължи да расте с такива темпове вече. Както каза и J_M_M - важното е да са здрави.

Ако можете да ги предпазите от чанта на едно рамо, по-добре! И ние борим сколиоза и кифоза. До 4-ти клас го преследвах вечер да не забравя шината за зъбите, сега всеки ден напомням - упражненията Confounded
Това с носенето на раницата на едното рамо е проблем голям. Говоря, повтарям и не ме слуша. Така му било удобно. Да не говорим, че и стойката му е една такава леко прегърбена и само му намилам да се изправя, да ходи изправен. Иначе много иска да е висок, а ми се свива и гъне.

Споделих му, че повечето родители ще ходят и той въздъхна: “ Ох, бе мамо, пак ли четеш Бг мама?”

Simple Smile Мен ме пита - "Ти защо продължаваш да четеш тази тема, нали вече ме приеха?" Simple Smile

Вчера ходихме на пазар заедно, за да купим някакви дрехи и за първия учебен ден. Първо каза, че не искал риза, щял да ходи с тениска, но като се разгледа малко, се хвана за една черна риза с дълъг ръкав. Заинати се и не пожела да е друг цвят или поне да е нещо с къс ръкав. Премери и няколко сака - искал да се види как ще изглежда. Ами много добре изглеждаше, но попари желанието ми да му взема едно. Силите и нервите му стигнаха за 3 магазина само та ще правим втори дубъл на "предучилищно пазаруване".Simple Smile

# 196
  • София
На моята й дай да ходи по магазините. Постоянно ме врънка. Аз обаче се изнервям още със стъпването в МОЛ. Имам чувството, че ми прилошава чак, вие ми се свят, а после имам ужасно главоболие. Затова сама с приятелки си ходи и не ме занимава мен вече.
Аз цялата работа с пазаруването я върша онлайн. Така  не губя време в обикаляне, хем имам бърз достъп до магазините, които ме интересуват и разглеждам на спокойствие. Вече онлайн пазарувам и неща за вкъщи - килими, пердета и всякакви други джвъчки. Много е удобно.

# 197
Ние започваме училище на 16.09 от 9.30ч , родителската ще е на 19. 09. Аз ще ходя естествено къде без мен😊
Учебници имаме качени на сайта (инфото е от миналата година), но ще звънна да питам дали така остават и за тази година.
Моето дете иска сако и панталон😂 ( в един цвят нещо по- така). Ще обиколим магазините да си избере и раничка ще вземем. Нещо ми намекна за по елегантни обувки може би с лек ток, ама не знам още.  Нашата класна била нов преподавател и е по история. Ззсега няма да въвеждат униформи, защото се шумеше около този въпрос.
Вълнувам се много. Дано училището да и хареса и допадне и да е щастлива.

# 198
Здравейте,

При положение, че се освободи място в дадено училище към днешна дата, как трябва да процедира ръководството - да го обяви на ново класиране или ще попълнят мястото от резервите, подали заявления на последното класиране ( някъде през август)?

# 199
  • В средата на времето
Здравейте,

При положение, че се освободи място в дадено училище към днешна дата, как трябва да процедира ръководството - да го обяви на ново класиране или ще попълнят мястото от резервите, подали заявления на последното класиране ( някъде през август)?

Би трябвало да го обявят, но истината е, че само можем да гадаем... За кое училище става въпрос?

# 200
Всеки гледа конкретен сайт. В НТБГ има обявено освободено едно място за момче Застрахователно дело с АЕ.
интересно къде е отишъл младежът Sunglasses

# 201
В СГСАГ  има от вчера   5  освободени  места

# 202
  • В средата на времето
В ТУЕС днес са приели 4 деца. И за тях не е ясно от къде са дошли....

# 203
  • София, в момента в любимото ми село Железница
18-то пък никаква информация не дава и изведнъж това:
"Скъпи ученици, Уважаеми родители и гости,Ръководството на 18.Средно училище " Уилям Гладстон" има удоволствието да Ви покани на официалното откриване на новата учебна 2019/2020година. Церемонията ще се състои на 16.септември 2019г. в 10:00 часа, в присъствието на Президента на Република България, г-н Румен Радев.Поради специфичният пропусквателен режим, следва да се явите в двора на училището не по- късно от 8:30 часа."
Момата е много сърдита, че трябва толкова рано да отиде и да виси Grin

# 204
На сайта не виждам такава информация /или не я намирам/

# 205
На сайта не виждам такава информация /или не я намирам/
Вчера сутринта на главната страница на сайта им беше съобщението, но срока за подаване е бил днес до 15ч и може вече да са го махнали

# 206
# 207
  • София
Моята пък се кефи, че чета тук и само ме подпитва дали знам това или онова. Даже ме кара да питам някои неща, но аз ѝ казах, че първо трябва да се опита да разучи сама.

# 208
  • София
Брей..откъде толкова места се появиха...но пък има девойка Simple Smile

# 209
  • столицата
Едното дете не е ли на Skuptur4e, което май не беше записано никъде?

Общи условия

Активация на акаунт