План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 133
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Не сме подавали в ТУЕС. Най-ниският бал е бил 426. Но къде са освободили не се знае.

# 211
Не сме подавали в ТУЕС. Най-ниският бал е бил 426. Но къде са освободили не се знае.

Защо не сте подавали?
Не каза ли, че чакате класирането в ТУЕС? Anguished

А сега накъде?

Скрит текст:
18-то пък никаква информация не дава и изведнъж това:
"Скъпи ученици, Уважаеми родители и гости,Ръководството на 18.Средно училище " Уилям Гладстон" има удоволствието да Ви покани на официалното откриване на новата учебна 2019/2020година. Церемонията ще се състои на 16.септември 2019г. в 10:00 часа, в присъствието на Президента на Република България, г-н Румен Радев.Поради специфичният пропусквателен режим, следва да се явите в двора на училището не по- късно от 8:30 часа."
Момата е много сърдита, че трябва толкова рано да отиде и да виси Grin

Ауу и на моята мома няма да й хареса. Но пък може да решат да пропуснат откриването по този повод. Smiling Imp

# 212
Свободни места за прием след завършено основно образование към 02.09.2019 г. по данни от училищата - СОФИЯ
Свободни места

# 213
С какъв бал са влезли в ТУЕС?

# 214
Ние започваме училище на 16.09 от 9.30ч , родителската ще е на 19. 09. Аз ще ходя естествено къде без мен😊
Учебници имаме качени на сайта (инфото е от миналата година), но ще звънна да питам дали така остават и за тази година.
Моето дете иска сако и панталон😂 ( в един цвят нещо по- така). Ще обиколим магазините да си избере и раничка ще вземем. Нещо ми намекна за по елегантни обувки може би с лек ток, ама не знам още.  Нашата класна била нов преподавател и е по история. Ззсега няма да въвеждат униформи, защото се шумеше около този въпрос.
Вълнувам се много. Дано училището да и хареса и допадне и да е щастлива.

Кажи какво си разбрала за учебниците, след като се чуеш с училището, моля. Simple Smile Може и на лични.
Последно директорът ми каза, че не предвиждат униформи - униформи, но ще спуснат рамкови изисквания за облекло като цвят, вид и т.н., за да могат децата и родителите да се чувстват сравнително свободни, но да има обща идея в дрехите за училище. На мен ми прозвуча разумно. На големия купих, за 70-80 лв. ли беше, сако за I АЕГ и не го облече нито веднъж, ни-то, дори на първия учебен ден.
Надявам се като са една смяна да имат шкафчета и да намалее необходимостта от излишно мъкнене на помагала и учебници и особено на екип за физическо и др. подобни - ще видим.
Иначе се присъединих към него след вълнуваща фен среща с влогъри в мола през уикенда и направихме един тур за туй-онуй, главно обувки. Тук чувам за 49-ти номер, майчицеее Simple Smile , а той току що влезе в мъжката номерация с 40-ти и малко отгоре (ма е една година по-малък, де). И до де се шляехме и точно му купих два чифта, нашият се шмугна в един магазин, че правили някакви колажи, снимки, Инстаграм, конкурс, ала-бала и имало награда. Оставих го да твори, за да не му влияя и се размотах наоколо. Дойде след има-няма пет минути. И след два дни се обадиха, че заради най-креативната идея в конкурса, кратко видео, печели най-новия модел маратонки на Адидас. Astonished Smile И то за сума, за която никога не бих му купил патък. Направо ме разби. Предложих му да се разшета из магазини за дрехи, раници, да видим и издателствата за учебниците. SobSobSob

# 215
И аз днес напазарих - учебници, речници, тетрадки, бележник - около 300 лева общо. Униформата си я взе вчера девойката, хареса й чат-пат. Запознаха ни вчера на родителската среща с всички учители, класната им е чудна (пу-пу!). Доволна съм дотук, дано и занапред е така!

# 216
  • В средата на времето
В ТУЕС днес са приели 4 деца. И за тях не е ясно от къде са дошли....
Брей..откъде толкова места се появиха...но пък има девойка Simple Smile
Мистерия. Simple Smile Бяха обявили 3 свободни места само.

Свободни места за прием след завършено основно образование към 02.09.2019 г. по данни от училищата - СОФИЯ
Свободни места
Много полезно инфо. Аз преди две седмици писах до РУО-София с молба да ми изпратят справка за свободните места по училища, към тогавашна дата, но така и не получих отговор. Интересно ми е дали тези деца, които днес са класирани в ТУЕС, ще объркат справката или не...

# 217
На мен пък ми е интересно защо в справката не виждам свободните места от ТУЕС. Независимо, че я публикуваха днес, би трябвало да са подадени към втори септември.

# 218
  • София
Na_Vesi_Pateto, браво на младежа! Страхотен! Да си вземе два номера по-големи адидаски, щом сегашния му номер вече сте купили Wink Шегувам се!
Моята не иска нова раница, не иска нов клин за физическо...Само едни маратонки и то някакви измислени (но тя си ги избра) и едни мокасини. Но е на 39-ти номер от 3 години поне и обувките и вече са "с натрупване" не са скъсани старите. Всъщност имаме абсолютно еднакъв крак с нея, та може да разнообразява и с моите, но не бил нейният стил. Пък аз преди все на платформи се движех да изглеждам по-висока, но напоследък старост-нерадост заболяха ме тазобедрените стави и минах основно на кецове. Какво не ми харесва на стила - не разбирам Simple Smile

# 219
  • София
На мен пък ми е интересно защо в справката не виждам свободните места от ТУЕС. Независимо, че я публикуваха днес, би трябвало да са подадени към втори септември.
Не помня къде видях, че последното класиране (директорско) е до 5.09 и до 10.09 училищата трябва да пратят утвърдения прием.
И като че ли не всички училища са се придържали към реда за кандидатстване след 3 класиране, но май не бяха и задължени. Thinking

# 220
                                                                                                                                                                                                                                        Според мене двете места са от Джон Атанасов,защото от там имаше две освободени от системното програмиране.

# 221
Надявам се да се освободи поне едно място за където чакаме. Като не, кварталното е със същия учебен план.

# 222
Пожелавам ти успех !

# 223
Мерси Виви. Толкова вече не ми пука, че петък палим джапанките и отиваме да печем козунаци на морето. Ще се запишем на 16ти.Joy
Ако оставя документите на детето, с лична карта на роднина, ще трябва ли и пълномощно? За форс мажорни обстоятелства, като записване до 30 минути.

# 224
Нали чакахте резултат днес? Какво се случва?

Общи условия

Активация на акаунт