СЕДМИ клас 2019/2020 - Началото, тема 2

• 36 477
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Ston, не ти е разхвърляно детето, просто си търси подходящо място за ключовете и още не го е намерило.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 11:25 от Biserka_a

# 586
  • гр.Пловдив
Честит празник на всички! Много здраве, късмет и успехи на всички дечица. И много спокойствие и търпение за всички родители!

# 587
  • София
Здравейте!

Успешна нова учебна година!

Да са ни живи и здрави децата, да са спокойни и всеки да бъде приет в училището, което желае!

Поздрави,

# 588
Да са живи и здрави децата! Flowers Four Leaf Clover

Като наскоро преминала през седмокласната одисея, ще кажа само едно: Лошо ми е. Smirk

# 589
  • София
На добър час на седмокласниците ни, а и на нас!:books:

# 590
На добър час!

# 591
  • София
Успешна учебна година на децата и ни и търпение за нас - родителите!
Дано всеки постигне желания резултат през юни 2020!

# 592
Успешна да ни е новата учебна година на всички!

# 593
  • София
Успешна учебна година! Да са живи и здрави и целеустремени!
Аз бях с осмокласника до новото училище, за да разиграем пътуването, а седмокласничката е на сладкарница с класа след откриването.
Пожелавам и на вас и на децата спокойствие и УСПЕХ!

# 594
Здравейте !
Не пиша , но ви чета.
Благодарна съм на всички , които споделят опит и информация.

Школите по бг.ез. и математика ги започнахме от последната седмица на август.

На всички деца пожелавам здрава, лека и успешна учебна година!

# 595
  • София
Успешна година на всички деца!
Наборът ще ходи на школа по C++ и на рисуване. Математика и БЕЛ ще са на самоподготовка.
В последните дни на ваканцията като се разчете онова ти ми дете - да живее Хари Потър е положението. Но аз съм доволна, защото за две седмици прочете сумарно повече отколкото за две години.
Реши 10тина теста по математика и като за начало е готов за преговор.
Ще имат нова учителка по математика. Дано си паснат.

# 596
  • София
Beauty, не се иска , кой знае какво, но и не се дава кой знае какво в БГ ВУЗ- овете към днешна дата.  Wink За чуждите университети не е като да нямат изисквания. За добрите, де.
О, да, така е. Simple Smile Засега нямаме интерес към университет в чужбина, но доколкото чувам и там, водени от финансовия интерес и модерните технологии, са започнали да предлагат задочни, дистанционни и т.н. форми и да приемат все по-лесно. Като цяло за мен за доста специалности е неоправдана инвестиция образованието в чужбина, може би имат смисъл по-скоро специализациите и магистратурите евентуално. Освен ако детето не вижда бъдещето си в чужбина, разбира се.

# 597
Лека и спорна учебна година!
Успешна да е и накрая всички да са доволни Grinning

При нас няма промени в учителският състав, но имаме 4 (четирима) нови ученика.

# 598
  • София
Привет и от нас!
Лека и успешна да е новата учебна година!  baby_neutral
При нас е особено важна, защото имам и дванадесетокласник, и седмокласничка Shocked Но пък с един удар, два заека  #2gunfire
Дано всичко да върви по вода!

# 599
На всички деца пожелавам здрава, лека и успешна учебна година!
А на нас много сили и търпение!
Да се отчета и аз. През летните месеци доста сме пораснали и както си мислех, че няма да има нужда да купувам дрехи, за жалост нищо не ни става. С голям зор го накарах да дойде с мен за да мери и беше мъка, мъка. След половин час обикаляне, каза че повече не може. А и вече имаме претенции, какво да облича. Да не говорим, че сме в мъжката номерация и там цените са си сериозни, за 2-3 месеца през които ще може да ги носи.
Купихме само тетрадки, помагалата ще ги разберем на родителската, която още не е минала.
Днес се върна доста доволен от училище, но довечера ще имам повече инфо, как е минало.
Ще ходим на курс само по БЕЛ в Работилница за знание.

Общи условия

Активация на акаунт