Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
А кой каза, че приятелката на Марио е лекар?

# 631
Ами някъде из предварителната информация стана ясно, а и актрисата пускаше снимки. Лекар е, гастроентеролог.

# 632
  • Пловдив
Ами някъде из предварителната информация стана ясно, а и актрисата пускаше снимки. Лекар е, гастроентеролог.
ясно...пак нищо изненадващо Head Band

# 633
  • София
mystic woman - Милошев преди началото на сезона обясняваше как е привлякъл Башева към екипа - харесал я в Лошо моиче и искал да я включи в каста. Тогава каза, че ще е гастроентереолог.

# 634
Аха, ето защо той попита Романова как е гастрото...значи не само е изпил кафето в 5-километровата зона, но и е съставял план за действие, когато дойдат да го молят да почне работа Laughing Хич не ми се гледат обаче как кръстосват кравешки погледи с Огнянова, някак наистина нечестно спрямо новата.

# 635
  • София
А дали новата наистина е новата МУ? Simple Smile

# 636
С тези провокации от промотата и аз съм склонна да вярвам, че не е Simple Smile

# 637
В смисъл? Той досега я гушкаше, а в промото я целува за заблуда? Grinning

# 638
Може да е Тони дегизиран като жена и да станат двойка с Кирилова, за да ги видим как се бият с Петмезов.

# 639
В смисъл? Той досега я гушкаше, а в промото я целува за заблуда? Grinning
Пенев и Романова;
Мирослава и Тасев;
защо и между Марио и Нора да не е това, което виждаме на пръв поглед и очакваме??????

А и нали очакваме интересна история около Марио???? - едва ли ще е толкова просто да дойде с приятелка.

# 640
Дани, не че не е възможно, просто тук ми се вижда доста недвусмислено какви са им отношенията. Но като все пак се появят в болницата, ще ги видим какъв им е случая. Simple Smile

# 641
На мен точно гаджета си ми изглеждат.
А и не виждам логика да му е просто колежка, с която са близки и да държи да я назначат и нея.
И да е така, къде е интригата?
Тя ще е тайно влюбена в него, той ще въздиша по миналото с Огнянова и ще я игнорира. Тъпо.
Много повече поле имат за драми и интриги, ако са двойка.

Но иначе, наистина не е типично за образа на Марио по този начин да си урежда гаджето на работа, още повече пък и в една болница с Огнянова.
Можеше да измислят по-правдоподобен начин да дойдат и двамата в болницата. Ама то толкоз народ назначиха вече, че им се изчерпаха идеите явно. 😃

# 642
Не виждам какво им пречеше да кажат на Ковачев, че имат нужда от гастроентеролог и той да й предложи да дойде с него. Така наистина изглежда леко неадекватно.

# 643
Че Марио не домъкна ли брат си миналия път?! Хич не е нетипично за него. Много си е очаквано даже. Както някой беше казал...Марио винаги е +1 и мъкне човек със себе си. Почти сигурно му е гадже и иска да е с него от страх да не вземе кривне към Огнянова.

# 644
Не, брат му доведе него.

Общи условия

Активация на акаунт