Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Кой бе, Вачкова ли😆😁

# 91
Юруков винаги ме усмихва, щом го видя на снимка напоследък. Толкова е рошав, че ми идва да му шипна бузките и да му пригладя малко косата Joy
А Зорничка е в розовко - дзен съм от тoзи факт Grinning

Аз силно се надявам да коментираме интересния сюжет и при някоя наистина впечатляваща сцена и актьорската игра.

# 92
# 93
Много са се изтупали, явно ще имат доста сцени цивилни извън операционната.

# 94
  • София
Много ги харесвам Simple Smile
Велислав най накрая се появи на снимка.

# 95
Йеее, че и на снимка с Диана. Прекрасни! Heart Тя направо грее.

# 96
  • Разпиляна във въображението
Ох, получих сърцетуп. Диана около него си е все така усмихната.

# 97
  • in Wonderland
Хах, с почти еднакви прически са!!! Сладурии

# 98
На мен пък в началото ми харесваше, че възрастния Алексиев и младия Алексиев участваха заедно. В сериала Калин изобщо не приличаше на Генадиев (и нормално), а Александър приличаше и ми допадна, че са положили усилие да напаснат каст-а дори и в това отношение. Simple Smile
Според мен не изглежда зле и играта на доста други актьори беше по-слаба например на Владимир Карамазов, който има много добър външен вид, ръст, телосложение и всички качества да го играе мачо и въпреки всичко не му се получава.

# 99
  • София
Аз нямам проблем с Алек Алексиев. Simple Smile Да, героят му беше някак скован, но си мисля, че такава е била идеята. В интервюто по Нова Алексиев каза, че Алекс ще е различен този сезон - възмъжал, по-уверен. Определено ще му дам шанс.
Но си признавам, че според мен брат му, Цветан Алексиев, е доста по-добър актьор.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 11:41 от rosi_ta

# 100
В първи сезон видях Диана Димитрова в епизодична роля на някаква сестра или акушерка, лапнала по Захариев. Беше по-пухкавка и със къса изрусена коса.

# 101
В първи сезон видях Диана Димитрова в епизодична роля на някаква сестра или акушерка, лапнала по Захариев. Беше по-пухкавка и със къса изрусена коса.

Помислих си, че ми се е сторило. Беше много странно това. Съвсем различен персонаж беше наистина. Някаква досадна, загоряла, нетактична.

# 102
Да, сестра Мая беше.

На мен пък големия брат ми е по-неприятен и от Алекс. А пък баща им с неговите “проекти” 🤢

за Карамазов не знам как се очаква да го играе мачо, като цял сезон върти парцала или едвам се тътри с дискова херния.

# 103
  • Разпиляна във въображението
Гледала съм няколко интервюта с Алекс. Приятен е. Ако го изкарат от сковаността на героя му от първите сезони може да се случат нещата.

# 104
  • София

На мен пък големия брат ми е по-неприятен и от Алекс. А пък баща им с неговите “проекти” 🤢
Послено гледах Цветан Алексиев в “Братя Карамазови”. Там прави жестока роля като Смердяков. За мен е много добър актьор.

Общи условия

Активация на акаунт