Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Човекът е бездарен и кастингът е зле направен - той до екранната си половинка стои като джудже, а трябва да излъчва поведение на мъжкар, да я успокоява като плаче и т.н. На сцените с целувка си личеше как нея я е гнус да го целуне и я разбирам...Дано да е отишъл на зъболекар.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 16:59 от Не се сърди, човече

# 76
За кой актьор се вихри караницата, че не схванах Joy

# 77
Добре де, вече няколко пъти сме писали за епитетите свързани с външния вид и таланта на актьорите. Едно е да напишеш: "този/тази не ми харесва; не е мой тип красота; не ми харесва играта му/й", съвсем друго е: "гледай я/го колко е грозен/а, некъдърна/ен и прочие ". А и епитетите говорят повече за използващия ги, а не към когото са насочени!

# 78
За кой актьор се вихри караницата, че не схванах Joy
За Алек Алексиев.

# 79
От няколко години съм фен на сериала и ще се радвам да коментирам заедно с вас в тази тема.
Първите сезони не съм ги гледала и в момента наваксвам, за да си изясня отношенията между Алекс и Калин. ( жалко, че междувременно Нова изтриха старите епизоди от сайта си.) Много ми харесва как играят Димо Алексиев и Алекс Алексиев. Марта, колкото и за добра да я смятам по принцип, е претърпяла още по-добро развитие с времето. Пепи ми е любим персонаж с вечните триъгълници и четириъгълници покрай него. Абе, много любим български сериал. Чакам с нетърпение новия сезон.

# 80
Екранната половинка на А.Алексиев е много красива, висока и с хубави зъби - затова и той изглежда зле до нея. Друго, което не ми допада е шуробаджанащината в този сериал - децата на този и онзи - доста бездарни и те, както и присъствието на бащата на А.Алексиев и на брат му - едва ли това са най-талантливите възможни актьори за ролите. И тримата между другото не виждали зъболекар - срамота просто - с тази уста си изкарват хляба.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 16:58 от Не се сърди, човече

# 81
Мисля, че това е достатъчно, да вземем да прекратим тази безсмислена тема, става ли? Simple Smile Тук обсъждаме сериала, а не външния вид на актьорите или на хората, които пишат в темата. Със зъби, без зъби, ниски, слаби или дебели, всички сме хора, при някои е въпрос на личен избор как ще изглеждат, при други обстоятелствата са такива. Много е повърхностно да съдим хората по външен вид.

# 82
Когато си актьор, външният ти вид има значение - особено ако трябва да внушиш определени чувства...примерно мъжкар.

# 83
За един актьор, който все пак изкарва пари и заради външния си вид, най-малкото, което трябва да направи, е да посещава зъболекар. В този ред на мисли, надявам се, че един друг, исполин обаче, също го е посетил през лятната ваканция, че и при него, горкият, нещата са доста трагични.

# 84
Бях пускала тема състоянието на зъбите на българските актьори....тенденция е, а не изолиран случай. Кой е този исполин, че ми стана интересно?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 16:23 от Мама Кенга

# 85
  • Разпиляна във въображението
Други актьори са с красиви зъби, но уви, за мен бяха неубедителни в ролите си.

Видях много коментари, а то за какво било.

Да започва сериала, за да говорим по същество.

# 86
Бях пускала тема състоянието на зъбите на българските актьори....тенденция е, а не излиран случай. Кой е този исполин, че ми стана интересно?
За Велислав Павлов говори.

# 87
  • София
Ех, тъкмо си мислех как заради тъпия седми сезон и липсата на промо за новия не можахме и да се скараме качествено. Но ето, нещата полека започват да си идват на мястото Simple Smile

Много се надявам през предстоящия сезон да обсъждаме повече играта на актьорите, а не външния им вид Simple Smile

# 88
Снимка от Иван Юруков. Май може да очакваме репортаж от снимачната площадка (ако вече не е минал).

Бате Енчо, ти ли си? 😂

Гледам толкова коментари и си викам пуснаха най-накрая промо, ама...
не ми е много приятен на мен Алексиев /не само заради зъбите/, но ще му дам втори шанс.

# 89
Ех, тъкмо си мислех как заради тъпия седми сезон и липсата на промо за новия не можахме и да се скараме качествено. Но ето, нещата полека започват да си идват на мястото Simple Smile

Много се надявам през предстоящия сезон да обсъждаме повече играта на актьорите, а не външния им вид Simple Smile
Да дойдем на себе си казваш, а? Grinning Колкото ни излекувала любовта, толкова. Grinning И аз се надявам да обсъждаме не само играта на актьорите, но и интересни епизоди, надявам се да има този път.

Хахах, Ванилия, вярно че малко прилича. Като негова по-млада версия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт