ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 28 225
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Какво ще кажете за тези комплекти ?
https://www.baby.bg/philips-avent-komplekt-za-novorodeno-classic … olic-airfree.html
https://www.baby.bg/philips-avent-komplekt-za-novorodeno-natural-pp.html

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 14:27 от Lucresia

# 166
Аз гледах комплект от 5 шишета, 1 клапа air free, залъгалка, и дръжки за шише

# 167
Ако имате намерение да кърмите не ви трябват комплекти от шишета. Аз имах само едно от лекция за бременни след като не успях с кърменето си накупих от Кауфланд и чрез сайтове.
П.С използвам шишетата на Нук. Сега съм купила едно пак, ако не се получи кърменето ще купя биберони и ще ползвам тия на каката. Стерилизаторът ми също си седи ще ползвам и него.

# 168
Аз заради това ще взема само две за началото. После лесно могат да се купят още, ако не потръгне кърменето.

# 169
И аз се надявам да кърмя, мисля да взема едно голямо и едно малко шише и затова се чудя дали Авент или Томи типи

# 170
Аз ще взема само 2 шишета - голямо резервно и малко за вода (или обратното) и планирам да кърмя ексклузивно, поне до захранване, дано да ни се получи.

Иначе мисля да са пластмасови, някакви по-хубави просто, тъй като ме е страх да не й падне на лицето или да не я удари, ако случайно го изпусне някой (аз съм доста непохватна, ММ също на моменти) иии да Grinning

# 171
Аз имам порадено едно пластмасово на NIP от германия , те са като на НУК , също така мисля да взема и стъклено за всеки случай и мисля да е на НУК , но все пак се чудя дали ще е нужно да инвестирам  в стерилизатор ... не знам вие как мислите, вие ще купувате ли и ако да на каква марка сте се спрели?

# 172
  • Гърция
Здравейте ,момичета Днес ходих на преглед,а вчера правихме кръвни изследвания,обременяване с глюкоза. Хемоглобинат продалжава да ди е нисак,а кръвната захар висока вторник ще ходя на ендокринолог. И сега  с хубавата новина☺ бебка е 900гр❤ в 25г.с +4 а на ехограф 26г.с +2 околоплодните води са в норма. Малко само ме притеснява това със захарта. Бях споменала че искам да пътувам,но се отказвам ,не исксм да рискувам. Да се роди жива и здрава и тогава. качила съм до сега +8кг.
Пожелавам ви лек и спокоен следобед ⚘😘

# 173
Янка, много ти е хубаво коремчето.
Аз ще си взема стерилизатор, но втора употреба. Главно заради това, че после могат да се задушават зеленчуци на пара в него.

# 174
Аз стерилизатор имам от приятелка на Томи типи е електрически. Мисля че в него могат да се слагат шишета на всички марки нали така? По-запознатите да изкажат мнение

# 175
Янка типичното бременно коремче  моето е същото😁.  Аз шишета имам на авент комплект със стерилизатора бяха . И аз имам намерение да кърмя  и се надявам да не ги ползваме . Даже четох, че като се кърми не е задължително и вода да се дава само да се изплати устата . Кърмата била достатъчна . Ще видим като отида на лекцията какво ще кажат.  Нз при вас как е момичета ама на мен зърната не са ми много оформени и се чудя как ще успее да яде от тях ... сестра ми протектори си беше взела ама много неудобни изглеждаха.  Питах моя приятелка, която и тя кърми сега каза, че. И нейните не са , обаче бебчо като и го захапел  и го  стимулирал така и се оформяло.  🤔

# 176
И моите не са много оформени, но все си мисля, че бебето като захапе, ще се оправят.

# 177
Преди съм ползвала шишета на д-р Браун с тръбичка против колики. Сега не съм решила, но може би стъклени ще взема. Моля се обаче този път да се получи с кърменето. И аз съм се регистрирала за семинара на 12.09 за кърмене...😉

Янка, браво за добрите резултати от прегледа 🍀
Лека нощ 🦘

# 178
  • София
Здравейте бъдещи мами,
С радост открих тази тема и се записвам в нея. Приятно ми е Ася от София съм, в 28 седмица съм термина ми е на 02.12.2019г.,но може да не избутам до края.Не мога да кажа, че имам безпроблемна бременност. С хипертония съм, постоянно ми е високо кръвното,още от началото съм на Допегит и бизогама при нужда. Постоянно се правят изследвания да се следи също така потока на вещества към плода. В семейството имаме диабетици и онзи ден правих обременяване с глюкоза (за момента всичко беше в границите). На женска консултация ходя в МЦ Орион при д-р Велева, но за жалост тя не изражда и засега съм се насочила да раждам в Щерев, но не съм избрала доктор. Някой с препоръки за доктор от там?
Последните ми изследвания не бяха много добри (нисък хемоглобин, понижено ниво на левкоцитите, калциеви оксалати в урината 😭)освен обременяването с глюкоза което направих ми предстои и преглед при ендокринолог, и пак кръвни изследвания.
Иначе положителната страна на нещата е, че съм започнала да пазарувам вече за бебо и е голям кеф.
ПС. Извинете за дългото представяне, ще се радвам да пиша в темата. Поздрави на всички

# 179
Ледена кукла, добре дошла!
Щом се следиш редовно, всичко ще е наред.
Надявам се да износиш бебчо до 9тия. От Люлин ли си? (Орион май беше там).

Общи условия

Активация на акаунт