ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 28 237
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря много, надявам се и аз да се стигне до финалната права , да МЦ Орион е в Люлин. Малко ми е далеч, но пък преди това там ходех на мпрофилактични прегледи и затова реших за момента там да остана. На скоро разбрах за безплатни лекции за бъдещите мами в един от моловете (На Стамболийски)  и аз се записах за всички лекции през септември Blush

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 23:04 от Ledena kukla

# 181
Добро утроо!
Ледена кукла, и аз ходих там на лекция и мисля да ходя пак идната седмица.

# 182
Дообро утро,момичета! 🤗

За отчета,вчера бях на преглед.. 23+5 , мшадежът вече е почти 700 гр. Кри се почти през цялото време с ръчички пред лицето,но докторът успя да го размърда да му видим чипото носле.. Беше си сложил пръстче пред устата все едно ни казваше шшшшт..Явно му е омръзнало да го притесняваме 😁 Плацентата ми е високо..3,6мм е шийката. Каза,че към момента нищо не възпрепятства нормалното раждане. През цялото време подритваше апарата и протестираше..Абе голям бандит ще е май 😂 Даде ми и диск със снимки и видео, но видеото е формат,който доколкото прочетох се поддържа само от неговата апаратура Sad може би е пропуснал да го форматира..

И такаа,хубав ден на всички ❤

# 183
Ледена кукла, добре дошла!
Georgia, страхотно за хубавите новини, много е вълнуващо, когато ги видим на ехографа, вече оформени човечета 😊
Янка, страхотно ти е коремчето.
Аз също имам доста течение, но микробиологията от мин седмица ми е чиста.
Вчера повторих обременяване то с глюкоза, този път беше ужасно понеже бях гладна и чаках 3 часа, дори ми стана лошо. Др седмица ще ми се обадят, ако резултатите пак да лоши. От миналата седмица кръвната захар е била почти 8.
Желязото също е започнало да ми пада и ми изписаха и желязо.

# 184
Добро утро и от мен! Много е мил моментът с личицата им:) Лекарят, който ни гледаше каза, че повечето се крият. За учудване, моя момък се обърна и се усмихна сякаш на камерата...на майка си се е метнал;)
Имам едно питане към вас- моето човече започна да поритва много рано и сякаш тогава го усещах съвсем отчетливо. Случвало се е да рита цяла вечер. Сега, когато съм в 24 седмица го усещам много по-слабо и се чудех дали и на някой друг се е случвало такова нещо? Определно има непрестанно движение и наместване и леко подритване, но едни хубави ритници вече не усещам. Лекарят каза, че просто е мъничък и около него има много плацента, но все пак да си сверя усещянията и с вас

# 185
  • София
Добро утроо, и аз мислех да отида но ми съвпадаше с ЖК, и нямаше да мога да се класирам, но за другите съм се записала. Интересно ли беше? Мами да ви питам вие по някакъв списък ли се водите или купувате каквото харесате за бебоците?
Скрит текст:
Добро утроо!
Ледена кукла, и аз ходих там на лекция и мисля да ходя пак идната седмица.

Да и при нас е така, някои път са много силни отчетливи ритници, а друг път е по-слабо. И като режим много не си съвпадаме, когато аз спя той решава, че ще рита.
Скрит текст:
Добро утро и от мен! Много е мил моментът с личицата им:) Лекарят, който ни гледаше каза, че повечето се крият. За учудване, моя момък се обърна и се усмихна сякаш на камерата...на майка си се е метнал;)
Имам едно питане към вас- моето човече започна да поритва много рано и сякаш тогава го усещах съвсем отчетливо. Случвало се е да рита цяла вечер. Сега, когато съм в 24 седмица го усещам много по-слабо и се чудех дали и на някой друг се е случвало такова нещо? Определно има непрестанно движение и наместване и леко подритване, но едни хубави ритници вече не усещам. Лекарят каза, че просто е мъничък и около него има много плацента, но все пак да си сверя усещянията и с вас

Обременяването наистина е много гадно, и аз като правих ми атана лошо накрая за последната кръвна проба. Дано при теб са добри резултатите.
Скрит текст:
Ледена кукла, добре дошла!
Georgia, страхотно за хубавите новини, много е вълнуващо, когато ги видим на ехографа, вече оформени човечета 😊
Янка, страхотно ти е коремчето.
Аз също имам доста течение, но микробиологията от мин седмица ми е чиста.
Вчера повторих обременяване то с глюкоза, този път беше ужасно понеже бях гладна и чаках 3 часа, дори ми стана лошо. Др седмица ще ми се обадят, ако резултатите пак да лоши. От миналата седмица кръвната захар е била почти 8.
Желязото също е започнало да ми пада и ми изписаха и желязо.

Много сте готини всички благодаря Ви за готиното виртуално посрещане Kissing Heart

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 10:26 от AnMary

# 186
Ледена кукла, недей да пишеш последователни постове само, че е против правилата и да не те баннат. Иначе добре дошла и от мен!
На феталната и моята мома си криеше лицето с ръка и... Пъпна връв 😂😂😂 на следващия преглед не я видях хубаво в лице..

Аз си имам списък вече, мога да ти го пусна и на теб, ако искаш.

След обременяването и на мен ми прилоша, получих хипогликемична криза, но с малко кола и хапване се оправих. Просто заради нечувствителния ми инсулин имам нужда да хапвам малко и на често, без такива гладувания, които се наложиха тогава (не бях яла общо към 18 часа)

# 187
Ледена кукла, бях на една лекция за къпането и грижата за зъбите на бременната и детето в бебешка възраст. Интересно беше. Ще видя ще успея ли да отида на тази във вторник, може да се засечем.

Лании, и моята се крие. Срамежлива като баща си. Grin Сега ти гледам лентичката, от днес си в 27ма седмица - демек 7ми месец. Scream Кога мина това време? Все едно вчера се включих, вие вече си пишехте, ти, Алексчето и Меченцето мисля, а аз бях в паника, защото бях пила антибиотик, преди да разбера, че съм бременна. Мног бързо минава времето.

# 188
Аз също пих няколко дена антибиотик като си мислех че се разболявам, но бързо се усетих и направих тест за бременност. Тресеше ме през нощта както при първата бременност един странен симптом за бременност. От днес съм 23 сед + .

# 189
Марти, времето направо лети с бясна скорост, не спира и за миг. 😁
И аз като се сетя каква точица беше, какви трепети имах тогава и ми се струва, че е било преди цял век, а то едва няколко месеца. 😁 Още малко да се завъртим и ще дойде време за сменяне на памперси 😂❤️❤️🥰

# 190
Ох, нямам търпение да си я видя вече. По - бързо да минава и да гушкаме здрави бебоци.
Кикаир, ти какъв антибиотик пи? Аз 3 дни пих, преди да разбера. Доксициклин.

# 191
  • София
Извинявам се много ще гледам да спазвам правилата Confused
Нямам търпение за последната ми фетална морфология ще е много вълнуващо. Да ако не е проблем, ще съм много благодарна за списъка. И аь бях така след обременяването Cry Ще се радвам с някоя от вас да се засека на някоя лекция.
Ледена кукла, недей да пишеш последователни постове само, че е против правилата и да не те баннат. Иначе добре дошла и от мен!
На феталната и моята мома си криеше лицето с ръка и... Пъпна връв 😂😂😂 на следващия преглед не я видях хубаво в лице..

Аз си имам списък вече, мога да ти го пусна и на теб, ако искаш.

След обременяването и на мен ми прилоша, получих хипогликемична криза, но с малко кола и хапване се оправих. Просто заради нечувствителния ми инсулин имам нужда да хапвам малко и на често, без такива гладувания, които се наложиха тогава (не бях яла общо към 18 часа)

# 192
Добре дошла ледена кукла на лекцията във вторник в мол софия и аз най - вероятно ще дойда поне такъв ми е плана . За третата фетална и аз съм решила да си направя за да си имам една хубава снимка на малчо вече по оформен.  Иначе не се притеснявам за нея щом до сега вс е ок така ще бъде.  Ама повече от половината си го избутахме момичета и аз вече нямам търпение да си гушкам моя малък мъж.  А ритането при мен продължава да си го има активен ми е . Даже вече по силно усещам и самото местене . Преди като пускат камерата да го заснема спираше всякаш усещаше , сега вече и тя не ме спасява та си имам клипче доста интересно 😁 . Само се мести от ляво от дясно .

# 193
  • София
Мони, каква е лекцията във вторник? Може и аз да дойда.
Аз съм със смесени чувства - нямам търпение да приключвам с бременеенето, щото много ме мъчи. Все по-тежко ми става (не от кг) и все повече трябва да лежа, защото ми се стяга корема. Обаче съм се разбрала с девойките преди декември да не мърдат😁 пък аз ще го мисля.

# 194
И аз едва чакам да се роди. Не обичам да съм бременна Stuck Out Tongue Winking Eye може да звучи гадно, но нищо хубаво не виждам в тия месеци, просто ги търпя. Особено тази бременност, когато изпитах всички неразположения и продължавам с контракциите, кръвното, гаденето....мне.
Искам да го гушна и да разполагам с тялото си.

Във вторник съм на преглед и се надява всичко да е наред с моя младеж. Тия дни гледам колички.... много ще е трудно това, усещам.....Flushed

Общи условия

Активация на акаунт