ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 27 631
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,момичета 🤗 Днес на своя глава си пуснах ПКК и глюкоза. Хемоглобинът от 120 ми е паднал на 112 , хематокритът също ми е малко под нормата. Глюкозата ми е 5,гледам е в нормите. Как ви се струват?

# 76
И 112 хемоглобин ми изглежда ок. Но аз съм с под 100 по принцип, та този ми се вижда отличник Grinning

Днес се теглих, качила съм вече 3,500 кг. а ги усещам като поне 10 Flushed тежко ми е, гладна съм за първи път от месеци, след работа ми бяха отекли краката....и докато съм на работа ми се стяга корема и не ми е комфортно...а съм едва 23 седмица. Идва тежкото и не се виждам направо Grin

# 77
И аз вече съм като баба Меца.. Преди малко изгладих ПОЛОВИН чаршаф и щях да припадна. Joy Следващите ММ ще ги глади. Grinning
Да ви питам - вие колко спални комплекта ще взимате за малките? И с какво ще ги завивате? Зълва ми зимата завиваше децата през деня с пеленка (памучна, не дебела, но не и от най - тънките) и вечер им мяташе плюшенко одеалце. Май е ок.

# 78
Зависи от температурата у вас. Още не съм го мислила чак до там....мисля 2 комплекта чаршафи и два протектора за начало са ок. Още се чудя да взема ли и сгъваема кошара за в хола, през деня като съм там и той да спи при мен( спалнята ни е на горно ниво и ще ми е далече...)....Ако ще има и кошара, ще ми трябват 3 поне....

# 79
Ами повече от 22 градуса през деня и 20 през нощта не мисля да държа.
Аз мисля за в хола да взема шезлонг, баща и като го няма да лежи там. Че той ми вика, ще я сложиш да лежи на дивана, пък ти си върши, мда ама аз съм се метнала от леглото на месец и половина, та отпада този вариант. Grin

# 80
Georgia, аз съм със същите резултати-лекарят ми каза,че са много добре,просто бебето си взима неговото Simple Smile

# 81
Тези с малките деца как се справяте моето иска да лежи върху корема ми.
Днес и казвам ,че ще става кака а милото знае къде е бебо и милва корема.По цял ден иска да тича в двора и на улицата, а аз много се изморявам вече .

# 82
Тези с малките деца как се справяте моето иска да лежи върху корема ми.
Днес и казвам ,че ще става кака а милото знае къде е бебо и милва корема.По цял ден иска да тича в двора и на улицата, а аз много се изморявам вече .
Кикаир, дъщеричката ти е малко по-голяма от моята ,мисля. Гледам да я извеждам на двора максимално, после като се прибере баща ѝ играят и тя се измаря. Тичам с нея , по площадки, из двора и така.

Сега чакам 9-ти , за да тръгне на ясла отново😂😅. Надявам се там да изразходва енергия , ако пък не - ще я запиша на още нещо, даже може заедно да ходим. Има тук часове за йога за бременни и майки с бебета, плуване (но това вече с таткото...)

Марти, правилно си си решила да вземеш нещо. Аз моята не смеех просто на дивана да я оставя, сега пък и с щъкащата кака съвсем няма да посмея , току я търкулнала набързо😂
Аз възнамерявам из къщата да пръсна такива приспособления , които имаме от Виктория , а и ако купим нещо, за да мога да имам поне в хола, офиса, стаята за игра и спалнята. Просто това ще са местата , които най-често ползваме и не се виждам да търкалям кошара по стълбите всяка сутрин или където реша да мръдна...

Иначе за гладенето....реших си проблемите. Взехме вертикална ютия/парен генератор и сега спокойно оставям мъжа ми да глади. Преди не смеех , че имам горчив спомен от уменията му да глади. Беше буквално изгорил един панталон и едно перде...😬🤣

Днес бях на преглед. Пуснаха ми и ПКК , та да видим вдигна ли се този хемоглобин след вливките.
Бебка расте с пълна сила! Върви със седмица напред , 38см, почти 1.2кг😍
Разположена е главично.
Повдигнаха и въпросът относно това как искам да раждам , та тъй като този път смятам нормално да се опитам , но предишното раждане е сравнително скоро , ми дадоха няколко направления , за да се потвърди , че мога и няма скорошното секцио да доведе до усложнения.
Ако няма други показатели да не опитаме , единственото условие е да прескоча 37г.с , мина ли по-нататък всичко ще е наред.

Не помня коя мама точно попита за сайт с дрешки . Плътни мисля са изкарали вече в h&m, baby zara, next, joules, the white company. Изчакайте да влезнем в октомври и ще ние залеят със зимни стоки. Има време;)

# 83
Алексче, на какви доктори те пращат, моето първо раждане същи е секцио. Ще са минали 3г и половина, но все пак ми е интересно какво точно ще следят? Аз за сега само на очен съм ходила, понеже при първото раждане там имах проблем.

# 84
Алексче, на какви доктори те пращат, моето първо раждане същи е секцио. Ще са минали 3г и половина, но все пак ми е интересно какво точно ще следят? Аз за сега само на очен съм ходила, понеже при първото раждане там имах проблем.
Ще ходя да ми проверят самото секцио дали е разастнало както трябва и дали е достатъчно, защото при мен ще са минали 1г и 4м. от раждането на каката, или по малко. Ще видя какво точно ще ми правят и ще ти пиша после ако искаш Wink

# 85
  Добро утро Heart Eyes
Мен пък знаете ли какво ме съмнява, че като дойде октомври - ще пуснат зимни колекции и т.н. ама намаления няма да има особено, а сега има в доста сайтове намаление, а аз се въздържам (от суеверна гледка точка), бях си казала, че октомври ще пазарувам, като влезна в 7 месец и като не ходя на работа вече.

# 86
И аз мисля след 7 месец, сега няма смисъл да ги вра по шкафовете. Купих само за гъдела първите дрешки от okaidi по настояване на дъщеря ми.
А за количка се надявам да дочакам черните петъци през ноември.

# 87
 Добро утро Heart Eyes
Мен пък знаете ли какво ме съмнява, че като дойде октомври - ще пуснат зимни колекции и т.н. ама намаления няма да има особено, а сега има в доста сайтове намаление, а аз се въздържам (от суеверна гледка точка), бях си казала, че октомври ще пазарувам, като влезна в 7 месец и като не ходя на работа вече.

Кейти, и аз като теб чакам да стана в 7ми месец и да почнем да пазаруваме. Все пак си мисля, че в седмицата на черния петък ще пуснат намаления.

Има ли мами, които са с болки в кръста? Досега нямах, но от вчера ми се появиха и е доста неприятно. Да не говорим, че имам и сколиоза и е още по-зле. Таа с какво облекчавате болките в кръста?

# 88
Ще ходя да ми проверят самото секцио дали е разастнало както трябва и дали е достатъчно, защото при мен ще са минали 1г и 4м. от раждането на каката, или по малко. Ще видя какво точно ще ми правят и ще ти пиша после ако искаш Wink

Момичета, и аз ще съм много благодарна, ако пишете какви изследвания са ви правили за да се уверят, че сте ок за  нормално второ раждане след секцио. На мен ми беше обяснено /доц Карагьозова от Фемина/, че по-рано в БГ /където родих дъщеря ми преди 8 г/ е практикувано зашиване с двоен конец, но от около 15 години се шие с един конец и с различен шеф, което създава рискове....При мен са минали доста години и въпреки това докторите в БГ, с които говорих докато си бях там са скептични като че ли, а на мястото в което живея в момента искат епикризата от първото ми раждане, а там не е като да пише детайли около вида на шева Rolling Eyes

# 89
То черен петък ама ако пазарувате онлайн не се знае кога ще ги доставят.
А пък колко са намалени е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт