ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 27 656
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Femme, с болки в кръста съм от 2-и месец, особено ако полежа 5 минути по гръб, после болката е ужасна. Лекарят ми каза, че нямало какво да се направи. Вчера се застоях права на една опашка, после цял ден ме болеше кръста. Накрая не издържах и се намазах с гела на Кройтерхоф с кончето, малко ме отпусна сякаш..

# 91
  • Sofia
И при мен ги има болките в кръста, най-често сутрин. Сега се появиха и силни ставни болки от двете страни и е още по-голямо забавление.
Аз съм +6 кг в 23 седмица и определено много ги усещам, стълбите са ми проблем, жегата също.

Не съм почналата активно да пазарувам, предполагам октомври и ноември. Относно чаршафчетата - смятам да купя 2-3 комплекта, 2 протектора за матрак. Със сина ми процедирах така - темепратурата в стаята беше около 18-20 градуса, той беше с атопична кожа и това беше важно условие... Имам уред за овлажняване на въздуха, но по-скоро го ползвах, когато се разболееше и трудно дишаше.

Аз все още съм си на работа, иска ми се поне до ноември да си ходя. Като се заседя вкъщи и започват да ме нападат лоши мисли, да чета и си вреда повече. Но стоенето на компютъра определено в края на деня ми се отразява - коремът се втвърдява, болежки тук и там... Мдам, а идват трудните месеци...

Хубав ден на всички, а бебоците да растат!

# 92
Така - да дам отчет - момето е 880 грама в 25 седмица. Корема и върви доста напред, а аз съм качила 2 кг за 1 месец. Лекарката се съмнява за гестационен диабет. Утре съм на обременяване, да видим. До колко часа днес мога да ям, че забравих да питам?
Иначе ни беше обърнала гръб, свила си краката, абе поза тип "Не ме занимавайте" Joy Кръвните са добре, шийка - бетон(3,2), като преди месец, другата седмица ще отида за микробиология и така.
Дадох си дипломната, сега трябва да направя презентация.
Отчетох се.

Хубав ден, момичета!

# 93
Марти, стискам палци всичко да е наред. До 8 часа ми беше казала моята ендокринложка да вечерям, после 12 часа поне на гладно за изследването. Може да пиеш вода.

# 94
Мерси, Лани!
За колко време излизат резултатите?

# 95
Марти заради двата кг ли се съмнява или и захарта ти е нещо висока? Аз всеки месец съм +3 кг и вече не знам какво става честно. Реве ми се!  Моята мома е 800 гр вече в 25 седм. И не и хареса да я снимат май , почна веднага да рита. Иначе е с главата на долу. Много пораснала ми се видя.  И май решихме с децата, че ще се казва София , и вече си и казваме Софи. Харесва ми и как се съчетава с имената на каките - Виктория, Ивет и София.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 14:48 от babybu

# 96
Бу, и заради 2та кг, и заради това, че тя върви едра, а пък с таткото сме родени под 3 кг (аз - 2800, а той 2950), а и захарта ми е над 5 от началото.
И моята не иска да я снимат. На феталната си криеше лицето с ръце, сега пък направо гръб ни обърна. Grin
МНого хубаво име сте избрали!

# 97
Питах АГто дали ще правя обременяването с глюкоза, отговори че не вижда причина да си го причинявам. И трите пъти на изследвнията захарта ми е в порядъка на 3.2, 3.3 и 3.5. Обаче пък аз си пълнея и мисля да я питам отново.  Simple Smile

# 98
Мерси, Лани!
За колко време излизат резултатите?

Моето изследване приключи в 12 часа и до 17 часа някъде имах резултати и от 120 минута. Правих го в Цибалаб.

Моята беше 900 гр в 25 седмица последно май. Лекарите казаха, че си върви в норми, приложението също. Може би е най-вече заради захарта.

Бу, хубаво име сте избрали, браво на вас ^^

# 99
Страхотно име сте избрали Heart Eyes един от фаворитите ми, ако чаках момиче

Аз моя юнак нямам търпение да го видя във вторник. Усещам по шутовете, ще е много заякнал Smile
Днес цял ден получавам контракции, докато съм на бюрото Confused  и като ме стегне усещам колко голям е всъщност Grinning

# 100
Здравейте от мен Simple Smile
Искам да попитам, дали има момичета от Благоевград ?

# 101
Здравейте от мен Simple Smile
Искам да попитам, дали има момичета от Благоевград ?
Аз съм от Разлог, но се следя в Благоевград. Вчера бях на очен лекар в Благоевград, каза че нямам предпоставки за секцио, всичко ми е наред и с диоптър, и с налягане в очните дъна. На 10ти съм на ЖК, два дни ми беше малко високо кръвното 135/80, днес ми е ок 115/65. Докторката каза, че ако пак вдигна, ще ме прати на кардиолог. Дано всичко да е наред

# 102
Марти заради двата кг ли се съмнява или и захарта ти е нещо висока? Аз всеки месец съм +3 кг и вече не знам какво става честно. Реве ми се!  Моята мома е 800 гр вече в 25 седм. И не и хареса да я снимат май , почна веднага да рита. Иначе е с главата на долу. Много пораснала ми се видя.  И май решихме с децата, че ще се казва София , и вече си и казваме Софи. Харесва ми и как се съчетава с имената на каките - Виктория, Ивет и София.

Babybu, страхотно име!
 На мен също ми е едно от любимите женски имена, ако чаках момиче! И - да, много си подхожда с имената на каките. Heart

Момичета,
кажете ми, моля ви, които ходите по касата на ЖК - колко пъти ви пускаха ПКК до сега, тъй като на мен само в самото начало, другият вторник съм на преглед, та - надявам се да ми пуснат изследвания, ако ли не ще поискам да ми направят.

# 103
На мен засега 2 пъти - веднъж в 12 седмица, втори път в 24 седмица.

# 104
Кейти коментирахме го преди 2,3 странички.. На мен всеки месец ми пускат, тоест имам 3пъти пускани до сега /записах се 4месец/, към 20ти ще пусна пак
Искай си, мое лично мнение е, че трябва да се следи ПКК и урина всеки месец. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт