ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 27 656
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 16:30 от dokuzova

# 121
и моя 25 .12 и се надявам да не се роди по празниците.  Иска ми се коледата да си е коледа за него не рожден ден . Здравей вижи ние скоро не сме имали така възможност, че всяка вечер е доста активен и не се спира . Иначе преди съм го усещала ама явно то чувстваше че на мама и е добре и спираше да мърда 😁 . На мен онзи ден на прегледа ми взеха микробиология и да ви кажа много ме заболя . Доста не приятно ми беше . Едвам изтърпях.  А сега темата с пъпа ми е на фон . Като съм права ми се получава една чупка много гадно явно се опъва доста вече даже малко ме заболя сега и го намазахс крем . Аз да питам мамите които преди са раждали какво стигаща бельо и колан сте ползвали след това .

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 12:13 от Не се сърди, човече

# 122
Не помня точно какво бельо, но беше обикновено, не от тези безумно скъпите. И двата пъти носих много от страх да не ми остане така кожата и коремът Joy че и сутиените не свалях.
Доволна съм, пак ще нося.

Ето едно коремче в 23 седмица Grinning взе да се показва вече. Сутрин е по- малко. Имам чувството, че това дете расте някъде навътре Stuck Out Tongue Winking Eye
Май качените кг вече са 3,500 . Колегите още не ме подозират, а и аз не бързам да им казвам Grinning
Скрит текст:
Не я цитирайте, за да я махна по някое време.

# 123
Джей ло, къде си го побрала твоя младеж, не знам.. Grinning Моя корем е огромен в сравнение с твоя. Grinning

# 124
Джей ло направо се депресирах.  Моя корем така стърчи . Изглеждаш просто много добре .  И Аз ще си взема някакво стягащо, че искам после всичко да се прибере.  . Докузова от София съм аз.  Simple Smile  То вярно когато си реши ама дано ме послуша 😁

# 125
Джей ло направо се депресирах.  Моя корем така стърчи . Изглеждаш просто много добре .  И Аз ще си взема някакво стягащо, че искам после всичко да се прибере.  . Докузова от София съм аз.  Simple Smile  То вярно когато си реши ама дано ме послуша 😁

А на мен дори не ми личи,че съм бременна. Всички смятат,че съм просто напълняла 😁 Не ми е оформен корема, а други мами с какви сладки коремчета са 😋

# 126
Скрит текст:

Ето ме и мен-вчера бях ма два рождени дни и няколко човека ми казаха “едричка си вършиш”-като чуят,че съм в 6-ти месец
Аз съм 12 кг +

# 127
На мен ПКК ми пускат през месец, всеки ми пускат урина. Аз този път имах много завишени левкоцити в урината, а лекаря не им обърна внимание. Сега чета че са симптом за възпаление. В предвид че преди преди изпитвах болка като пишкам нищо чудно да имам проблем с бъбреците. В понеделник пак ще пусна една урина и мисля да потърся и друго мнение ако пак резултатите са такива. Но при допустими 4  ,при мен резултата е 34.

# 128
Бейби бу моята приятелка като пускаше обикновенна урина също и излиза така като пусне стерилна нищо няма . Много е странно . При мен пък на обикновенната ph ми е 7 най високата граница , а на стерилна нямам проблем.  Та не се притеснявай може нищо да ти няма .

# 129
Ох благодаря ти Моникриси, аз за първи път пуснах обикновенно, до сега все давах стерилна, ама този път си я забравих в къщи и в лабораторията ми казаха че не е нужно да е първата и за да не се разкарвам можело и там да дам.  На мен ми е малко притеснено защото като раждах втория път не излезе сама  плацентата и се наложи да ме приспят и да я извадят след това. И тогава завеждащата на отделението ми се накара, че съм имала някакво възпаление по време на бременността и как можело да не знам . А резултатите ми винаги са били перфектни. Предполагам и затова се филмирам допълнително, а не е нужно.
Дами хайде да си направим една среща в някой мол, да се запознаем и побъбрим. Можем да го съчетаем с някоя лекция.

# 130
Сестра  ми роди тази година януари нямаше възпаление никакво , а плацентата по същия начин не излезна и се наложи да я приспят за да я изкарат.  Тя беше с предна . Не казаха причината каква е уж , че е беше преносила малката , ама според мен и на нея не и беше правилно изчислен термина, тъй като четох  че като  е преносено бебето се ражда сбръчкано  от това където е седяло повече във водите , а тя се роди Много чисто бебе

# 131
Здравейте, дами😘

Вчера писах, писах...за секундичка си оставих телефона да видя нещо и като се върнах написаното го нямаше. Не знам дали е защото съм през мобилната версия , но ми стана кофти😂

Вижи, хубав рожден ден да си изкара каката , а на теб да ти е спокойно😉
Модерни са гледам еднорози , ходихме на детски рожден ден на такава тематика.

Интимният ни живот в момента е сведен до нулата - нямам желание, имам болежки😂 , а и мъжа ми се тревожи. Сега да се посмеете - да не ѝ направел нещо на главата😬😁

Мен започна доста отчетливо да ме понаболва кръста , гърба, ако се заседя и д-то ми се схваща....пълна програма 😂
Отделно от това почнаха за ми падат сводовете на краката и се чудя какво да нося вече , за зимата не знам....

Бу, много хубаво име сте избрали, а комбинирано с имената на каките е супер!❤

Джейче , супер фина си! Къде го скри тоз младеж?😁😄😉

На мен вече много ми личи. Нямам реален шанс да кажа , че не съм бременна🤣, но пък в 7-ми месец няма какво да очаквам.

Бельо ползвах съвсем обикновено , памучно от H&M след раждането. Гащите за бременни , които си бях купила ги усещах точно като оризова хартия и с протъркващ ластик...абе не ги нацелих.
После използвах колан с прехлупване и велкро, но пък не бях постоянна и не го вкарвах в употреба дълго.

Ох и аз искам много на среща, но сте ми мъъъничко далеч😂, затова ще помоля после за една хубава групова снимчица !😉😊

На мен ми излезнаха резултатите от ПКК-то и да ви се похваля , че хемоглобинът ми се е вдигнал доста , вече е 134😁
Ура!

# 132
Сестра  ми роди тази година януари нямаше възпаление никакво , а плацентата по същия начин не излезна и се наложи да я приспят за да я изкарат.  Тя беше с предна . Не казаха причината каква е уж , че е беше преносила малката , ама според мен и на нея не и беше правилно изчислен термина, тъй като четох  че като  е преносено бебето се ражда сбръчкано  от това където е седяло повече във водите , а тя се роди Много чисто бебе
и моята беше предна
 Алекс браво за хемоглобина, аз от днес почнах с желязото.

# 133
Привет, привет.
Сутринта в 8 ми взеха кръв, казаха ми да ям и свга ми взеха пак. Ще ходя в 15 и 30 последно. Лаборантката каза, че захарта ми на гладно е 4.4, т. е си е идеална. Ще я видим тази работа.

# 134
Странно. Мен си ме накараха да пия глюкозата и после след 1 и след 2 часа ми взеха кръв. Защо чак след 7 часа и половина? Не виждам смисъл. Също казаха ли ти какво да ядеш?
Просто ми е интересно Grinning извинявай че така те разпитвам :*

Общи условия

Активация на акаунт