Как да го преглътна?Душевната болка е огромна

• 5 601
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Ако момъкът няма брат, а също сестра, не ми се мисли какво ще й предложите. Smiling Imp
Каквото дойде🤣🤣

# 16
Душевната болка ясно. За физическата разкажи?

# 17
  • София
Ако момъкът няма брат, а също сестра, не ми се мисли какво ще й предложите. Smiling Imp
Каквото дойде🤣🤣
Поне най-добър приятел има...

Абе как ги правите тия фалшиви ФБ профили?? Регнах се само с мейл, искаше ми някаква снимка. Качих, ама не ми я одобриха. Баси, много тъпа се чувствам.

# 18
Фалшив профил ли си правиш. Relieved Да не си намислила някоя интересна история да ни разкажеш? Stuck Out Tongue

# 19
  • София
Неее, не се чувствайте поласкани. Шегувам се😄😋.
За друго ми трябва, ама не мога го създам!

# 20
  • Terra incognita
Без снимка не става ли?

# 21
  • София
Без снимка не става ли?

Не, иска ми даже снимка за документи, която щеши да сравняват, после да изтрият и нямало да я съхраняват...
И затова се чудя как така всеки втори с по 2 акаунта поне... Не съм толкова неграмотна, б@си!

# 22
  • Варна
Регистрацията във фейсбук напоследък е доста трудна. Минах през това януари, когато се примирих и си направих профил заради първокласничката. Не става без снимка. Аз два пъти опитвах, безуспешно, нещо не ми харесваше снимката, хем си беше моя, много ясна. После още някакъв фал. Накрая, за мой срам, ми помогна съфорумка, тя ми регистрира профила и ми даде паролата да си го управлявам аз.

Дайс, и на мен ми искаха. Как не съм си сканирала личната карта, че да им я пращам, да бе, да!

# 23
  • Terra incognita
Брех, ти да видиш, много са го затегнали тоя ми ти фб. От една страна е добре, защото много се злоупотребява.

# 24
Как така ще искат лична карта?  Shocked
Нямат право.

# 25
  • Terra incognita
Ако не се лъжа, документ за самоличност търсят на популярните личности, след което профилът е обозначен с един син символ и значи, че е реален. Не само фб, а и инстаграм.

# 26
Колкото повече се говори за защита на личните данни, толкова повече от разни неочаквани места искат лични карти... Imp

# 27
  • Варна
Искат бе! И на двата неуспешни опита ми излезе това съобщение. За сверка било, после се унищожавало. Направо им повярвах. Много ми е чудно как ще сверяват, много знаят те коя съм и дали наистина това е моята ЛК или пък не съм я снимала с телефона и да коригирам с редактор фалшиви данни. Тъпа история. Накрая, както споменах, съфорумка ми помогна. На нея веднага й одобриха всичко, хем пак със същите имена и снимка го направи.

# 28
  • Terra incognita
Вече е по- лесно да хакнеш системата на НАП, отколкото да се регистрираш във Фейсбук 🤔
Съсипахаятаядържава

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 16:54 от VickyTaylor

# 29
  • София
Точно, Вики!
То не е документ за самоличност, а снимка за документ - явно да си в близък план, с ясни черти и пр.

Общи условия

Активация на акаунт