Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 573
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Germany
Ени, честит да е мъжът ти! Здраве и късмет!
Титина, честит празник! Много здраве и щастие!
Емели, успех в новото начинание!
Гледам, че днес е ден за боядисване Simple Smile И аз имам нужда, та ще скокна до магазина за боя. Малкият кашля цяла нощ... От днес и големият го боли гърлото. Много рано отворихме лазарета тази година Sad

# 1 516
  • София
титина, здрава, щастлива и много обичана бъди!
ени, много здраве на мъжа ти!

# 1 517
Мони 🤗
Намазах се, по Алето, с кокосово масло преди боята. Като и се явих така на фризьорката, лошо и стана;)
Ама много, много ми капе, не знам какво да я правя вече. Докато я мазах, що коса падна, сега и тя докато ми слагаше боя, пак пада, чак ме е страх докато ме изсуши ще остане ли нещо:(
Лин, в ибей не съм влизала от години. Имаше тема във форума, дано някой ти помогне.
Фенси, значи стискай зъби и тази седмица 🤗

# 1 518
  • Canada
Честити да са Тит и любимията на Ени! От здраве, късмет и щастливи мигове да не се отърват!

Ени, ти си знаеш, но пак да кажа - прекрасна е Синеочка, прекрасна! Да я зарадвате скоро с братче или сестриче  Flutter

Ем, успешно ново начало ти пожелавам!

Фенси, почивай си когато можеш  Hug

Тути, нещо вземаш ли за косопада?

100 неща ме чакат и мен днес за вършене, но първо кафето!

# 1 519
  • Бургас
Привет!

Тит и на Ени мъжът да са честити! Много здрави и щастливи да са!

Ем, успехи занапред!

На разходка в Морската градина бяхме, с включен Лунапарк, разбира се. За първи път се качих на блъскащите колички, при това Вики ме вози. Леле, тази малката каква е щура, така ме въртя,  щях да изкъртя сигурно дръжката отпред от стискане. Всичките коли бяха заети и тя ни блъсна по няколко пъти във всяка, щото иначе не било забавно. За мен идеята е да избегнеш удар, но не, не било така.

Тути, моят мъж е много доволен от шампоан Alpecin.

# 1 520
Тути, попихах и в другата тема. Ако някой някъде знае, ще е супер.

Косопад: когато косата ми е мръсна или намазана с маска, боя... сякаш пада в по-големи количества. Като те изсушат, ще видиш, че ще е по-добре.

Аз преди седмица си поръчах боя за коса. После се сетих, че първо ще е добре да отида на фризьор за връхчета и после боята ,т.е. боядисване в средата на октомври.
Обаче не ме свърта, хем искам освежаване на цвета, хем да не прекаля с боите. Та сега взимам безамонячна Глос само за блясък и после амонячната за същинския цвят.

Али, покажи се. И масата също Simple Smile

# 1 521
Благодаря за пожеланията дами, да сте здрави и щастливи и вие и всички около вас.
Мати, баклавата не е опечена, сега като заминат мъжете я мятам във фурната.

# 1 522
  • София
Тит,жива и здрава бъди!
Ени,да е здрав тм и да не те ядосва!

Мен ме боли глава нещо,уж пих хап,кафе,не и не.

# 1 523
  • някъде ... тук ...
Титина, здрава да си!

Хубаво е да лежиш на полянка до река. Ако и риба хванат мъжете, още по-добре ще е Simple Smile

# 1 524
Нищо не вземам Фонс, че и шампоанът ми не е за косопад. Имам чувството, че ей така изведнъж ми реагира организмът, падна ми имунитета и с това и косата взе да пада. А може да е заради сезона.
Ше купя алпецин, някой друг също ми го похвали, пък да видим.
И колаген за пиене ще взема, той колко ще влияе не знам, ама да се поизпъна поне;)

# 1 525
  • Canada
Тути, погледни биотин дали няма да ти свърши по добра работа. Неоптид на Дюкре много го хвалят.

# 1 526
  • На брега на реката
Ей Тит, честита да си. Здрава, щастлива и успешна.
Весел празник!

Аз пих Биотин 3 месеца и нямам никакво подобрение. При приятелка, имаше.

# 1 527
Тит, много здрава, щастлива и обичана да си Flowers Rose.

Ени, честит да е ТМ. Днес ти го поглези, а в останалите дни от годината той да те глези Wink.

Ем, по-хубаво да е следващото работно място.

Тути, пробвай Фитодермин. Знам, че го препоръчват за кожата, но съставките му са добри и за косата.

# 1 528
  • София
тути, и моята коса пада много, ама много, но за радост явно и расте много, защото не ми оредява. Аз не се боядисвам, защото ми се появяват по един-два бели косъма на година Grinning и малката услужливо ми ги отскубва. Аз си мисля, че при мен е от щитовидната жлеза, с Хашимото съм, но все още не се налага да пия хапчета.

# 1 529
  • София
Тит, честита да си! Много здраве и щастие!
Моя мъж е за бой. Да вземе да купи надуваем замък за внучката с размери поне 2 на 2 метра. И естествено е монтиран в средата на хола. А малката от мерак на обяд спа в него! Голямо скачане, голям кеф! Очаквам в скоро време да си търсим друго жилище, защото за нас от играчки няма да има място!

Общи условия

Активация на акаунт