Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 568
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 530
Мериан, ще те успокоя ли, ако ти кажа, че и ние имахме такова чудо инсталирано в хола. ММ също спа една вечер в него.

# 1 531
  • на Мелмак
Мериан Heart Eyes страхотно! Радва се човека, не му се сърди Grinning

Тит, честита да си! Много здраве, щастие и спокойствие! И глезотене Wink

Ем, успех с новите идеи!

Изкарахме страхотно с приятели, поне 2 часа се смях, ще знам от какво са ни бръчките Grinning

# 1 532
  • sofia
Мериан, и е само за няколко години Kissing Heart ...това с играчките.
Тит, жива и здрава да си и всичко да  върви по план!
Аз ще се гътвам....

# 1 533
Абсолютно подкрепям!
Само за няколко години е;)
В нашето семейство аз бях тази кукувица, дето изкупих, де що има на пазара, като беше малко детето.

Бъни, на моята и личи, уви. Ама това да е, ще го боря.

# 1 534
  • На брега на реката
Добро утро,

Днес май съм Станка 1.   Laughing

Включих си телефона, като рутер, за да ползвам лаптопа. Голяма мъка ми е да кълва от телефона. Та ако напиша някоя грандиозна глупост, ич да не ми се смеете. Embarassed Надявам се утре, наистина да ми оптаравят нета, че ми е мъка така.

Връщам се да чета!

Хубава неделя на всички!

# 1 535
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, дано бързо ти го оправят. Аз свикнах с телефон, пиша мейли, пиша във форума, ама трудно си беше Grinning

Цяла седмица стАвах късно, днес към 6,30. Ама ММ го тресе, завивах го, чайче му правих, имам едно йоги с джинджифил и лимон, което ми напомня да си пусна поръчката. Голямото дете и то хремаво, дано не го обърнем на лазарет. Пералня пуснах, мисля и прозорците да измия, на работа трябва да отида по някое време. ОтидЕ ми Банско и перденцата Grinning

# 1 536
Ети, ако имаш озонатор с масла вкл го и него.
Явно при вас е започнал сезонът на гриповете. Тук като че ли не го забелязваме толкова.

# 1 537
Не. Без масла, Ети! ТМ е правил простъпи. Може да му навредят. Ако имате в близост солна стая е по- добре.
Добро утро. Събудих се кофти. Значи, много мразя ми е отгащен кръста. Усещах го, докато спя и накрая ептен се разбудих. Вече пия кафе, пера и мисля какво да готвя.

# 1 538
  • София
Мари ме е изпрееарила,никакви масла.

# 1 539
  • на Мелмак
Имам на Рейнбоу пречиствател, пуснат е. Уж са по-добре, да видим.
Благодаря ви, момичета!

# 1 540
Що, те маслата са в озонаторът. Подпомагат дишането и убиват вредните бактерии.

# 1 541
  • Бургас
Добро утро!

Ети, да оздравяват твоите хора!

Правя гофрети, завАрих кутийки в хладилника Simple Smile та обяд и вечеря имам, само една прахосмукачка трябва да пусна. От измитите ми прозорци на терасата няма и следа, но не мога да ги мисля повече.

Регистрирах се сега в школо.бг, ми то цял Биг брадър било там.

Хубава неделя, момичета!

# 1 542
  • Germany
Добро утро!
Ние финиширахме снощи в спешното с малкият. Направи сериозен спазъм и въпреки вентолина, който му пръснах продължаваше да хрипти. Дадоха някакъв кортикостероид на сироп еднократно и днес ще видим как е. Добре спа, не е кашлял и успокои дишането. Много ме е яд на мене си, защото го изпуснах. Чух го още сутринта, че хрипти, но мъжа ми вика "от гърлото е, изчакай". Ако бях пръснала по рано, най вероятно нямаше да се влоши толкова... Не беше правил пристъп от декември и много се надявах, че го е израстнал, но уви... Големият и той почна от снощи да подкашля, дано при него мине леко. Егати гадният вирус!
Да оздравяват всички болни!
Хубава неделя!

# 1 543
Добро утро!

Мони, Ети, да оздравяват малки и големи!

Станка се  наспа 🤣
Много весело беше снощи, голям смях и ние се смяхме, имаше нужда. Като послушни жени си изядохме и си изпихме всииичко 🤣

Сега медитирам с кафе в градината, времето е разкош ❤
Баба, предвидливо, е пратила баничка за закуска, татко е сгласил обяд, че са работачи, тъй че съм пас откъм готвене.

Ще свърша и аз туй онуй, ама после, ней спешно 😁

# 1 544
Що, те маслата са в озонаторът. Подпомагат дишането и убиват вредните бактерии.
Разпръснати из въздуха маслата могат да влошат състоянието, при условие, че е правил пристъпи и спазми. Доста често има алергични реакции. Това е все едно, ако човек има сенна хрема и в момента е в пристъп, и е пролет, да отвориш прозореца, за да влезе "чист" въздух.

Общи условия

Активация на акаунт