Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 567
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 545
Мериан, номерът със замъка у дома го направи МС. Като примерен вуйчо беше решил, че това е жизнено необходимо за племеницата му Rolling Eyes. Обаче го монтирахме на двора, че иначе трябваше да изнасяме мебелите от хола. Поне успях да го убедя да остави купуването на батут за догодина Joy.

Буболечето си заминава, че мама тръгва отново на работа. Съответно, баба е командирована за месец-два, докато я вземат в градината. Та, ща - не ща, ще ставам "столичанка в повече". На дядото хич не му е кеф, щото свикна цяло лято къщата ни да е пълна.

Болничките да оздравяват бързо.

Чудно временце, даже на слънце си е горещо. Дано се позадържи така по-дълго.

Приятен ден.

# 1 546
  • София
Мериан, номерът със замъка у дома го направи МС. Като примерен вуйчо беше решил, че това е жизнено необходимо за племеницата му Rolling Eyes. Обаче го монтирахме на двора, че иначе трябваше да изнасяме мебелите от хола. Поне успях да го убедя да остави купуването на батут за догодина Joy.

Ние ако бяхме в къща с двор щеше да има цял лунапарк. Много си обичаме внуците!

# 1 547
Гледахте ли Карбовски последното предаване за отшелника Теодор. Много ми хареса мисленето и начина на живот на този човек

https://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt … adis-1-chast.html

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 13:52 от Skrekkelig

# 1 548
Здравейте!
Вчера се получи весел рожден ден, след като съучениците на рожденичката си тръгнахме, останахме само наши си хора, играхме федербал, аз и съпругът ми сме с мускулна треска. Как не сме се сетили за него по-рано? Толкова ни е хубаво, че отсега се жалим за студените и мокри дни.
ИСкам и да ви споделя колко много ме трогна съпругът ми и как ми се издигна в очите. Вчера ходихме да даряваме капачки.  По пътя видяхме един котарак със заклещена в консервена кутия глава, да се лута из пътя. Веднага спрях колата, че се беше запътило към нея и имаше опасност да го смачкам. ММ не чака и секунда и излезна да го спасява. Притекоха се още 2 човека и с общи усилия супругът ми извади кутията. Той пък отнесе доста сериозно одраскване и ходихме до спешното да му бият ваксина. Много е състрадателен и обича животните като мен.
Днес ходихме до мола, счупи ми се протектора на дисплея, залепих нов, но нещо не фитваше точно и търсих друг. В един щанд ми предложиха течен протектор. съгласих се. Цената на удоволствието беше 60 лева. Леле, корем ме заболя, но така е като не попитахме каква ще е цената. Та, да имате предвид.
Дифузер ли имате предвид като говорите за разпръскване на масла?

# 1 549
  • на Мелмак
Лято, добре звучи Grinning

Днес що работа свърших! Давам си всички медали! Joy Най-радостното е, че болните са добре! Отделно времето е чудесно и ме мотивира, някак допълнително Grinning Сега ми се пие бира, ама ме мързи да стана вече Grinning Май изкарах деня на плодове, купих от "сплесканите" праскови и като се замисля май само на тях съм.

# 1 550
Брей от 17 до сега никакви ви няма.
Ние с дребната като изпратихме гостите и като му полегнахме в 15,та до 17:30. 😂 Нощес не можах да спя ии сега наваксах.
Стегнахме раничката за детската. Тъкмо се оплаках в отчетната,че ме е стиснало нещо за гърлото. 🙈 Знам,че ще е добре там,но ми е някак тъжно и притеснено. Дано всичко е наред.
Лека вечер и успешна седмица на всички! 🤗🌺

# 1 551
Хайде, Ени, утре да се похвалиш, че всичко е минало.

# 1 552
  • Варна
Ени, успех и спокойно! Heart
Девойката гледа филм с баща си, аз си ровя из нета. Grinning
Мони, да се оправя детето!
Болните да живват, моля!
При нас е лято, жега.
Лято, обичам хора, които са състрадателни към животните! Hug
От много години мачкам консервите, преди да ги изхвърля-за да не пострада животно като това, което си описала!

# 1 553
Ени, всичко ще е наред, пожелавам на Синеочка група с добри деца, много игри и никакви вируси 🙂

Пропуснах последният панаирски ден, но пък си купих три блузки от МОЛ -а, видях се със сестра ми и намазах ново зимно яке.

По въпроса с детските играчки ще си замълча. Само ще кажа, че си имаха цяла отделна стая за игра. По едно време можех магазин да напълня и разбира се, всичко беше по две 😈

# 1 554
Това за кутиите не съм го мислила, но ще го имам предвид, като изхвърлям консерви. Четох скоро, че дъвките, хвърлени на улицата причиняват смъртта на гълъбите, та съм инструктирала детето и приятелките ѝ, да не ги хвърлят безразборно.
Чуден огретен спретнах, малко го видоизмених в посока запеканка, но си изядохме тавата;) С тараторче.
Ени, всичко ще е наред, спокойно. Празно ще ти е вкъщи, ще си поплачеш малко, но ще свикнете и двете. Замисли се за второ, не като мен;), че като пораснат и хич не ти се преминава пак на бебешка вълна.
Руми, аз още летни рокли купувам, ти ме разби с тая грейка. Честито!
Маре, защо пропусна 🏅 за Ети;)

# 1 555
Тути, рокли, грейки, каквото дойде, новичкото си е ново 😂
И вярно шопинг терапията действа, не за дълго, но действа Mr. Green

# 1 556
  • На брега на реката
Добро утро,

Ени, пожелавам, синеочка да попадне в най-готината група, при най-добрите госпожи и най-послучните дечица! Свиква се, но в интерес на истината и аз плаках вечерта, преди големия син да тръгне на градина.

За пазаруване си хортувате. Нема да ви казвам колко неща си напоръчах в последно време от ФД. ММ само пита: -Днес, ще ходим ли до Еконт?  Mr. Green

Чудно време беше тези дни, дано задържи по-дълго.

Болните да се оправят!

Хубава седмица!

# 1 557
Добро утро Simple Smile
Бях на зъболекар и преди малко приключихме.
Следващият понеделник пак по това време. Grinning

Хубава седмица, банда!

# 1 558
Едва понеделник сутрин е, а аз вече си мисля за уикенда - чакам с нетърпение випускната среща - очертава се голяма забава.

Специално за Ени и Синеоочка - много хубав и весел да ви е денят, изпълнен със смях и спокойствие.

Мони, дано вече всичко е наред и при вас 🤗

Слънчева и успешна седмица!

# 1 559
Маре, защо пропусна 🏅 за Ети;)
Е, тя вече си се бе закичила! Нетърпеливка е.
Добро утро!
Бобулина, харесва ми, как действа ТМ. Добре си го подредила, да отивате заедно, хем да плати, хем да те вози!
Синеочка да бъде добра и здрава в градината!
Мони, мисля ви!

Общи условия

Активация на акаунт