Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 564
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 560
Добро утро!

И на мен ми е в главата вече уикенда, нищо, че седмицата още не е почнала Grinning

Сгласих се с рокля, дават го пак разкош времето днес!

Лин, как толкова рано на зъболекар бе Grinning

Успех на Синеочка днес!

Мони, как сте?

Спорна седмица, банда!

# 1 561
Добро утро,

отново е понеделник и е време за работа. Уикенда мина като сън, разходки и приятни занимания, хубаво време. Не ми се ставаше тази сутрин.
Да оздравяват болните деца и да нямат повече проблеми.

Хубав ден

# 1 562
  • Germany
Добро утро!
Благодаря ви, че ни мислите! По добре е малчо, но към 5,30 пак кашля, не пристъпно, но... Ще запазя час при педиатърката днес да го чуе и да каже как да процедираме от тук нататък. Днес и двамата ще са си вкъщи, защото и големият кашляше дълбоко снощи. Мъжа ми ще стои с тях до обяд, за да мога да ида на курс, че иначе много изпускам. Какво ще науча, като акъла ми ще е в тях, е друг въпрос...
Ени, дано й хареса на малката и е спокойна!
Завиждам ви за хубавото време. Тук е мрачно и ветровито.
Лека да ви е седмицата момичета!

# 1 563
Заведох я. Тръгна да влиза даже с якето и обувките,нямаше търпение. 😃 Само ставането ще е мъка,направо й спеше душичката,но няма начин. Няма да я взимам на обяд,ако не плаче и е спокойна,защото иначе ще свикне така и ще чака всеки ден да я взема. Сега ще тръпна дали ще звънне телефона. Порасна ми бебето. 😃🤗 Благодаря ви за пожеланията!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 10:43 от Anyyyone

# 1 564
  • София
Браво,стискам палци на момичето.
И мен ме чака след месец,а е само на 2 маймунката ми.И съм сигурна,че ще е драма голяма.

# 1 565
Здравейте, трябва да открия на сина ми сметка за стипендията. Преди време приятелка ми беше споменавала че има такива които са без такса обслужване за учещи. Някой нещо знае ли по въпроса? Благодаря  Hug

# 1 566
Ами драма си е. Утре сигурно ще се започне с ревовете,като вече ще знае къде отива. Но май за нас е по-голяма драма. Сега се чудя какво ще правя цял ден сама вкъщи. 😆 Толкова е тихо и празно... Ужас!

# 1 567
  • София
Почвайте братчето,как какво Grinning

# 1 568
  • sofia
Ени, дано да случи на добри учителки и да й допадне детската!
Аз от детската градина имам страхотни спомени, даже си спомням имената и лицата на учителкити и леля Лили. Тези от началното училище ми се губят.
За моите беше кошмар детската....

Коте,  пиб и дск имаха някакви младежки карти, но не съм задълбочавала, щото моя никога няма да вземе стипендия за успех Joy На сайтовете им има и за таксите.

Бързо оздравяване на болните и лека седмица на трудещите се!

# 1 569
Тактично избягвам коментарите за второ/братче и т.н. 😂😂😂
Видях само едната госпожа,видя ми се добричка. Утре съм на РС! 🤣 Почна се!

# 1 570
  • Ямбол
Добро утро.

Черно коте, ние в гимназията се договаряме с някоя банка и насочваме учениците си там да си разкриват сметки, като се ползват от специални условия - без такси и разни други. Мисля в Експрес бяха последно, но не съм сигурна, че синът ми отдавна вече не е наш ученик. Та, питай в училището дали нямат някакво договаряне с банка.

Аз отмятам малко по малко по-обемните задачи, но има още много. Днес пак имам изпит и досега правих въпроси.

Лека да ви е седмицата, че и задаващият се месец.

# 1 571
  • Бургас
Добро утро!

Ени, весел градински период на Синеочка! Да ходи с мерак и да я подминават градинските болести!

Аз от детската градина имам страхотни спомени, даже си спомням имената и лицата на учителкити и леля Лили. Тези от началното училище ми се губят.
Същата съм и аз. В първи клас все едно никога не съм стъпвала, нулев спомен. Добре, че имам една снимка, та да нямам съмнения.

Спорна седмица!

# 1 572
Много хубава Синеочка Heart Да не плачка изобщо!
Снаха ми изчисти целия апартамент, мазата и стаичката на етажа (малка мазичка), чавето като почна по цял ден да стои в яслата. Аз я обявих за чисто луда, разбира се Grinning

Скъсах си чорапа, голяма съм кифла... Дръпнах го да го опъна, че се беше свлякъл и в резултат имам гига бримка от бедрото до коляното. И няма от къде да си купя други чорапи. Та ще си поседя така до обяд и ще се пусна боса.

# 1 573
  • на Мелмак
Добро утро!

Ами, накичих се я Joy

Айде, по вода да й е на синеочка Grinning

Мони, бързо да разтуряте лазарета!

Моите са добре, но ММ така или иначе трябва да отиде на пулмолог, а щерката на УНГ.

Спорна седмица и от мен!

# 1 574
Благодаря, Веси, ще чета...
Добре си беше като им ги даваха "на ръка". Сега до утре сметка... аз сметка имам, ама не е негова Rolling Eyes

Лиляна, благодаря и аз си мислех, че трябва да има насока някаква, ама той не е чул за такова нещо.
Добре че ме подсети за Експрес банк bouquet, сега ще ги проуча, аз имам сметка там  Peace

Значи, Альо, никаква киФла не си, щом нямаш няколко кутийки чорапи в колата hahaha. Като казах колата, знаете че всичко имам в нея Laughing

Общи условия

Активация на акаунт