Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 560
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 605
Дано,Мари. Зелето по принцип е дразнещо май. Миналата година хапвахме доста,нямаше ни нищо.

# 1 606
  • гр.София
Привет!
Успех на синеочка, много е хубава, дано и хареса в градината, моята много обичаше да ходи Simple Smile
Фонсе, приятно изкарване Hug
Али, късай и другия чорап Wink ще си в крак с модата!
Ауу, как обичам зеле и прясно и кисело и сърмички... а днес съм на вода, ужас! Мари, дано не те заболи коремчето Kissing Heart
Честит телефон, Съни!
Коте, който прах да ползвам след сушилнята нищо не остава, включително и омекотителя не ми се усеща, а прахове си пазарувам само от внос.
Вчера слеожих туршия, даже и първия бидон си купих, малко е ню, ню, само 20л. ама събра доволно количество, моркови, корнишончета и карфиол Wink зеле никога не съм слагала, купувам си.
Нямам търпение да дойде събота, ще имаме банкет за откриване на сезона от танците, та доволно ще се раздадем цяла нощ Wink
Вчера свекър ми зарадва сина, че ще му подари кола, очакваме включване скоро, много е щастлив милия, а на мен сърцето ми се е свило, както знам как карат, в събота един ми се разбибитка, защо не съм го пуснала пред мен, въпреки, че е застанал за наляво на сфетофара, а аз за направо, някакъв пазарджишки да не казвам какъв, чак се изравнява с мен и нещо си плямпа, гледам го и му се чудя на наглоста!
Та, така де, да ви е хубав деня, времето е разкош, ама аз нищо няма да разбера от него, до 18,00ч. на работа!

# 1 607
Направо ги събух, Деси 😁 Стопли се, бях решила, че съм закрила свзона на босите крака.
За идиотите по пътищата много мога да псувам...

# 1 608
Звъннаха ми да я взема. Отидох след 6 минути и още хълцаше. Иначе си играла ,супер е била сутринта,но като легнали другите,тя се разстроила нещо и така. Прибрах си я. Утре вече не ми се мисли. 🙈

# 1 609
Ех, Ени, дано свикне бързо.
Деси, разбирам терзанията ти. И моята щерка мрънка за скутер/после за мотор, после за кола. И се оправдава с мен. Аз как съм карала едно време скутер.

# 1 610
Милата Синеочка😘
Усетила се е.
Имате ли познати в градината, че да я гушкат? Моята Монка беше бебето на групата, добре че познавахме едната леля, та ми я успиваше на ръце в началото, че се бях засилила да купувам количка за яслата, да я успиват по-лесно и да не пречи на другите.
На Монката съм и забранила да си хваща гадже моторист, страх ме е, камо ли пък да ѝ разреша да кара мотор. Кола по-бива май, макар че луди по пътя колкото щеш.
Да ни ги пази Господ, че растат и тепърва ще ни побеляват косите.

# 1 611

Я кажете някой хубав прах за пране. Дето да му остава аромат и след сушилнята Simple Smile

Ариел на капсули.

# 1 612
Лин, Ариел използвам, но течен за да мога да регулирам количеството.
Не винаги пълна цяла пералня и капсулите ми идват големи дози.

# 1 613
  • Euskal Herria
Капсули ползвам за дългите програми. За 30-минутната - само течен препарат.

# 1 614
За колко кг пране е капсулата? И аз предпочитам течен, за да си дозирам, но редувам и със сух прах, така съм чела, че е добре за пералнята, не трябвало само течни

# 1 615
  • Euskal Herria
Не знам за колко килограма е, но на кратките програми капсулата не се разтваря.
Преди три месеца купихме нова пералня. Момичето, което представляваше марката, препоръча поне веднъж месечно да пускаме пералнята на най-дългата програма без всякакъв препарат. За да се прочистели маркучи и тръби от течните препарати, които се наслагвали по тях.

# 1 616
Аз  знам с 10 пакетчета лимонтозу, на 90 градуса

# 1 617
  • гр.София
Аз пера само с прахообразен прах, друг не купувам от както ми се вмирисаха дрехите от течния препарат, сега ММ ми донесе от Германия, капсули на ариел, и аз ги пускам в комбинация от прах + капсула, но, пералнята ми е за 10кг. пране, а ние си я пълним през ден Confounded

# 1 618
Само с капсули на Ариел пера. Но капсулите, които купих лятото от Билла в България, са съвсем различни като аромат и резултат в сравнение с тези, които купувам от Германия.
В ДМ предлагат препарати за почистване на перални, ползвам ги веднъж на 2-3 месеца на дълга програма и високи градуси.

# 1 619
  • на Мелмак
И аз съм с Ариел и Персил , приятелка пътува поне 2 пъти месечно до Германия и ми носи разни благини.
Наистина нямат общо с продаваните тук. Но в темата за перилните препарати не са това мнение Grinning
Имам аромат и след сушилня , с месеци .
Иначе чистя всеки месец с препарати пералня, миялна, кафеавтомат.

Общи условия

Активация на акаунт