Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 562
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 590
Докато не съм забравила, ето какво може да гледате и четете пред идващите дъждовни дни.
Скрит текст:
Препоръчани автори
Ларш Кеплер;
Обсъждани книги
Чернобилска молитва; Хипнотизаторът;  Договорът Паганини;
Обсъждани филми и сериали
корейски сериал - Потомци на слънцето; "Анна” – филм; "Големите малки лъжи"; " За любовта. Само за възрастни ";

# 1 591
Да отчета инфо и за тези на които им предстои да отварят сметки. Ходих аз до Експресбанк. Имат изгодна карта, само че няма как да му направя, защото е ангажиран до 16:30 и е в центъра, а банката работи до 17 часа и сме в квартала, пък трябва да сме заедно, а "Срока за представяне на сметката е утре. Точка!" Тъй ми рече младежа и веднага измисли - даваш твоята сметка, правиш ми картата и ми превеждаш стипендията Laughing

Багажника е малко гардеробче при мен, предполагам и при другите шофЕрки. Ама да кажа, че не е само при жените тъй. Наскоро ходих с един познат и трябваше да слагаме разни работи в багажника и той казва - ооо, давай на седалката, че знаеш ли отзад какво е и разправя - въдици, столчета, всевъзможни такъми и на мен ми стана смешно, че жените возят обувки, а мъжете въдици Laughing

# 1 592
Pip4i, там, откъдето исках да взема телефона, нямаше наличност от самсунг А10. Затова поръчах А20, този, който и Ени препоръча.

# 1 593
Браво,Съни! Със здраве да го ползваш. 🤗
Изчистих,ходих да платя сметки,сега хапвам и после чакам да стане 16. 😃

# 1 594
Коте, мисля че не може на твое име да е сметката, трябва да е на негово.
При нас имаше проблем с децата, които все още не са навършили 14 и съответно нямат лк, а без нея няма и сметка Thinking

Я кажете някой хубав прах за пране. Дето да му остава аромат и след сушилнята Simple Smile

Съни, честито!

# 1 595
Коте, мисля че не може на твое име да е сметката, трябва да е на негово.
При нас имаше проблем с децата, които все още не са навършили 14 и съответно нямат лк, а без нея няма и сметка Thinking

Я кажете някой хубав прах за пране. Дето да му остава аромат и след сушилнята Simple Smile

Съни, честито!

А така! Значи все пак ще е утре Simple Smile

# 1 596
Пипчи, ухае, смърди, ама е вкусно! Излапах една чиния и ми е малко.
Рир, и една книга на Мария Лалева- Живот в скалите.

# 1 597
  • Canada
Бърза адаптация на любимата ми Синеочка Kissing Heart И мама бързо да си намери занимание!

Честит телефон, Съни!

И кисело зеле със свинско, и зелеви сърми обичам!

Санитарният минимум държа в колата, и то аксесоари за нея, не мои Joy

Пия кафе и отпрашваме към летището. Хубава седмица на всички Simple Smile

# 1 598
Фонсе, приятна ваканция! Пускай снимки! Обещавам да завиждаме само благородно.

# 1 599
Фонс, приятна почивкаааа ❤

# 1 600
Мари, не внимаваш! Книгата на Мария Лалева е отдавна в списъка. Старая се да не дублирам, че да не отварям допълнителна работа на Лиляна.

Фонсе, весело да ви е!

# 1 601
Може, Рир. Просто си спомних, че доста мацки писаха за нея в тази тема.

# 1 602
Фонсе,лек път! 🤗 И аз чакам снимки.
Зеле готвихме миналата седмица,но след като хапнах така ме сви корем,че не повторих. Сега не ми се яде вече. 😃

# 1 603
Фонс, добре да си починеш.

# 1 604
Ау, Ени, дано мен да ме подмине. Дано!

Общи условия

Активация на акаунт