Звездни компромати - септември'19

• 244 153
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 225
Бай Злати не е бил на Вип сватбата, а у Пловдив. Той не е толкова хай и него не го отразяват особено, защото пази дивото в себе си и не се култивира.
Нина Добрев на мен ми върви към слабичка, а пищна мога да нарека Дарина Павлова.

# 226
  • София
Благодаря за снимките от Сватбата на века. Така хубаво се посмях.
П.с. пелена от СУХ ЛЕД ли виждам? 🤣

# 227
От всички снимки на Сиракови и зет, само детенцето е хубаво.
Другото е... като някакъв по-евтин опит за дубайско-руско разточителство.

# 228
Колко е хубаво, че форумът е широкоскроен и се уважава чуждото мнение Rolling Eyes

Нищо не е останало от Нина от времето ѝ в Дневниците, дебелите вежди я загрозиха и състариха. Необяснимо ми е как успя толкова бързо да повяхне след като напусна сериала.

# 229
  • Пазарджик/Лондон
Много харесвам Нина, и преди и сега, чудесна ми е:)

# 230
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Kim K
Вергов

# 231
Да си широкоскроен, (особено широкоскроена жена), означава И да оцениш чуждите дадености, чуждата красота, не само своята собствена.  Нищо широкоскроено няма в това да си измисляш кусури, еле пък там, дето ги няма.
Уважавам чуждото мнение, чуждите глупости - не.

# 232
Винаги като видя Вергов и дъхът ми спира. Това никога не ми се е случвало с друг мъж, който не познавам Simple Smile

# 233
Да си широкоскроен, (особено широкоскроена жена), означава И да оцениш чуждите дадености, чуждата красота, не само своята собствена.  Нищо широкоскроено няма в това да си измисляш кусури, еле пък там, дето ги няма.
Уважавам чуждото мнение, чуждите глупости - не.
Hands Plus1Hands Clap

# 234

Извинявам се, но сте несериозни. Защо никой не обърна внимание на подаващият се задник от гащитИ на Гага??!?
-  30% боди фат, 29,5 гр. целулит,  няколко Грами и един Оскар, дебелана!

# 235
Ааа отврат си е Гагата от където и да се погледне, ама то човек смее ли да се обади вече. Аз лично ни песните й харесвам, ни играта й, ако да е спечелила Грами и Оскари. Моля да не започне спор сега три страници, как така има хора които не я харсват. Ами противничка ми е и това е. На който му допада да си я гледа.

# 236
  • Пловдив

Извинявам се, но сте несериозни. Защо никой не обърна внимание на подаващият се задник от гащитИ на Гага??!?
-  30% боди фат, 29,5 гр. целулит,  няколко Грами и един Оскар, дебелана!

Щото снимките са стари и сме ги обсъдили вече Wink

# 237

Ето нещо от звездната сватба
Малката е много, много сладка
https://www.facebook.com/168204803190068/photos/rpp.168204803190 … ype=3&theater

А кой е кумът? ( за една прЕателка питам Satisfied )

# 238
Точно това си мислех току-що-колко симпатична ми е Гага като излъчване Simple Smile дори я намирам за красива, особено в по-естественото й амплоа. Определено не се вмества в традиционните представи за красота, но за мен лично е одухотворена и секси.

# 239
За друго не знам от тази звездна сватба, но това ме изненада приятно:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт