Звездни компромати - септември'19

• 244 151
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 255
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз харесах сватбата - дрехите,булката,роклята й,мъжете как са се облекли...в стил кралска сватба с дрескод.Всички изглеждат радостни и щастливи.Ама нали,защото са Сиракови и дай да ги плюем по инерция.

Тялото на Нина е екстра - сочна и сексапилна.Всичко си има и на място.

# 256
И на мен ми хареса сватбата, но като цяло Сиракови винаги са ми били симпатични, а малката Илиана е... няма такъв бонбон, много красиво детенце. Simple Smile

# 257
Да, малката Илиана е единственият бонбон.  А Славея е откровено грозна.

# 258
Порасналите деца на звездите
Медоуокър (20), дъщеря на Пол Уокър
Скрит текст:
Парис Джексън (21), дъщеря на Майкъл Джексън
Скрит текст:
Франсис Бийн Кобейн (27 г.), дъщеря на Кърт Кобейн
Скрит текст:
Кая Гербер (17 г.), дъщеря на Синди Кроуфорд
Скрит текст:
Брандън Томас Лий (23 г.), син на Памела Андерсън
Скрит текст:
Коко Аркет (15), дъщеря на Къртни Кокс
Скрит текст:

Бинди Ъруин (21), дъщеря на Стив Ъруин
Скрит текст:
Лили Бекинсейл (20 г.), дъщеря на Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
София Ричи (21 г.), дъщеря на Лионел Ричи
Скрит текст:
Мод (21) и Ирис (16) Апатоу, дъщери на Лесли Ман
Скрит текст:
София (22), Сикстин (21) и Скарлет (17) Сталоун, дъщери на Силвестър Сталоун
Скрит текст:
Лив Фройллих (17 г.), дъщеря на Джулиан Мур
Скрит текст:
Ела Траволта (19 г.), дъщеря на Джон Траволта
Скрит текст:
Сайлър Лий Бринкли (21 г.), дъщеря на Кристи Лий Бринкли
Скрит текст:
Джейдън Смит (21), син на Уил Смит
Скрит текст:
Джон Оуен Лоу (24 г.), син на Роб Лоу
Скрит текст:
Айлънд Болдуин (23 г.), дъщеря на Алек Болдуин
Скрит текст:
Далила Бел Хамлин (21), дъщеря на Лиза Рина
Скрит текст:

# 259
Да ви кажа една клюка от миналото, че  Бубка е първата и най - голяма любов на  Ст. Костадинова.
Говореше се под сурдинка, че рекордът си дължи на него. Окрилена от любов.  
Това не е ли градска легенда?
Моята любимка  - Моника  Heart Eyes

# 260
Дъщерите на Майкъл Джексън и Синди Крауфърд са много красиви.

# 261
Историята на грозника Венсан  и Моника е потвърждение на поговорката ,че хубавите ябълки ги ядат прасетата(Венсанчетата)! Моника вече не е 20-30 год ,но остарява достойно и все още е много хубава жена . Kissing Heart
 Някак има много тъга в нея..
Дано  да я видим по - усмихната и ведра някой ден.

# 262
Мн е грозна роклята на булката. Иначе булката е симпатична.

# 263
  • гр.Пловдив
Точно това си мислех току-що-колко симпатична ми е Гага като излъчване Simple Smile дори я намирам за красива, особено в по-естественото й амплоа. Определено не се вмества в традиционните представи за красота, но за мен лично е одухотворена и секси.

На мен пък ми е адски гнусна и нечистоплътна тя,никога не съм я харесвала,още в епохата на Алехандро,когато всички припадаха по нея Smiling Imp НО,за отбелязване е,че въпреки всичко била изключително грамотен и способен музикант,истински професионалист-висшист издържан професионално.

Скрит текст:

# 264
Дъщерите на Майкъл Джексън и Синди Крауфърд са много красиви.
Знаех си, че ще ти хареса Кая. За мен си е ходещ скелет.
Скрит текст:

# 265
  • Rock & Roll feeling ...
Аз харесвам слаби жени, но Кая ми е грозно слаба. Иначе в лице и като типаж ми харесва.

# 266
И за мен е много слаба, но ми изглежда като тийнейджър, който интензивно  расте на височина. Нямам идея на колко години е всъщност. Има много красиво лице.

# 267
На мен най ми хареса дъщерята на Джон Траволта. Кожата му е одрала.

# 268
И за мен е много слаба, но ми изглежда като тийнейджър, който интензивно  расте на височина. Нямам идея на колко години е всъщност. Има много красиво лице.
На 17, наистина още е малка, но все пак е прекалено слаба. Синди, като млада е била разкошна.
Скрит текст:

# 269
Едно време това на Синди беше иделано тяло. Сега се счита за закръглено... От къде по ягодите се появи тая пуста мога на ходещи скелети?! Дето поболя толкова млади момичета?! Или пък на жени изгелждащи сякаш имат серизони хормонални проблеми и по- точно бая завишен тестостерон.
Изобщо тая химия и изпилените анимационни герои от ИС тотално изкривиха представата на децата за хуабво и нормално. Много ме е яд, като чуя съвсем в норма девойки да казват че са дебели и да карат на по 1 ябълка или 1 солети, за да станат като модерните кощрамби.
Харесвам хубави, спортни  фигури, но кожа и кости не. Кая за мен е твърде слаба. Никол Станкулова също, тя и с широк ханш.
Малкоданска, Преслава и още и още. Слаби са, но не ми харесват фигурите им някакъв болнав вид имат.

Общи условия

Активация на акаунт