Звездни компромати - септември'19

• 244 151
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 330
Казва прогнозата за времето по БТВ

# 331
  • София
Ким е била на шопинг с детето, за да се разтовари малко от ученето. Готви се да става адвокат, ще записва право.

# 332
  • София
Много ми е смешно как представя прогнозата Трифонова.Фръц на дясно, мята руси коси, фръц на ляво, мята коси Joy

# 333
  • Варна
Ким е била на шопинг с детето, за да се разтовари малко от ученето. Готви се да става адвокат, ще записва право.

Аха, копира Тоца.
Щерката на Ц. Красимирова е хубавка според мен, но тези зловещи очи ... тц.

# 334
  • София
Тоца не се научи, къде се слагат запетайки.

# 335
Тоца не се научи, къде се слагат запетайки.
Не само Тоца.

# 336
Начи Антония няма нищо привлекателно и красиво у муцунката си, направо е отблъскваща. Ако бях мъж никога нямаше да ми хареса. Хорър

# 337
И на мен ми излежда бременна Жасито.

# 338
Не мога да не коментирам Сватбата на годината. Както би казал Евгени Минч. - роклята на Антония в горната си част е твърде баварише романтише /по - подходяща за Октоберфест, отколкото за събитие от този ранг/, а надолу се разлива в жълто недоразумение с вкус на прокиснала лимонада, с клонки лавандула за разкош. А семейство Сиракови...ах...Твърде много са гледали филми за Мария - Антоанета...
Скрит текст:
Визията на Илиана Раева напомня за едни приказни герои от анимациите на Уолт Дисни...
Скрит текст:

# 339
Като споменахте Евгени Минч, къде се загуби тАз китка росна Rolling Eyes
Кой ли помага сега на родните звезди в ПиАр-а.
Както и другият чудак - Денди Thinking

# 340
  • София
Кейт Бекинсейл се забавлява в София. Много ме кефи.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Seksi-holivudska-zvezd … garski-bar-895384

# 341
НайЛона; Блатка; Дол: мис плей/кво...

Скрит текст:

просто една скромна българка от фейса, не я знам, не я познавам, но е КЛОНИНГ на горните
 Mr. Green помощ

# 342
  • Пловдив
Никол Ш. с племенничките си...
Скрит текст:

Мис България 2000 Ваня Пейчева и бившият футболист Димитър Иванов вдигнаха разкошна сватба...
https://trafficnews.bg/bohemi/vania-i-dimitar-ivanovi-vdignaha-r … a-plovdiv-153426/

# 343
Статийката е написана много смешно. " Младоженецът , разбира се, също беше на ниво и вдигна левъла като се появи със стилен костюм." WTF?
Снимката на синьото какаду с каубойските ботушки ме разсмя до сълзи.

# 344
Сватбата на Ваня Пейчева.Тези особи от снимката са като от новогодишно вариететно шоу на немската телевизия от 80 -те години.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт