Звездни компромати - септември'19

• 244 108
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 375
Жасмина и Ирен Онтева
Скрит текст:

# 376
Подозираме отдавна защо е. И Азо подозира ,та все около Малък Гущер се върти. И той съпруга иска да става, в сянка.

Жасмина днес има рожден ден. Да е жива и здрава!

# 377
Ох, имаше един филм със Синди и Уилям Болдуин от 90-те, била съм много малка, но си спомням колко бях впечатлена от красотата и на двамата 😁

Прочетох, че Сашо Кадиев се разделил с приятелката си и тя се изнесла заедно с дъщеря им. Причината била неговата заетост в работата и обсебеност от видео игрите. (Из дълбините на фейсбук, съмнителна достоверност)

# 378
Извинете моето невежество, но това нещо на Беститу родителя ли е?

# 379
Интресно ми е, но забелязах, че Антония изглежда много гротескно до друга жена. Когато е сама на снимка или с мъж - може би бива. Но до друга жена просто си личат сбърканите пропорции.

# 380
  • На морето!
Тоцито е някаква карикатура, която идеално се допълва с балканския Барни Ръбъл и малкия Бам-Бам.

Сватбата на Раеви не ми хареса, булката (с изкл. на роклята) и младоженецът са чудни, детето и то, но мама Раева е с ужасна коса, роклята не е подбрана добре за фигурата й, а цялото й поведение като кралица ми идва ту мач.
Ирини обаче започва да ме кефи. Толкова дълго и непреклонно държи линията на дзен мамасита, че започвам да й вярвам даже. Факт е, че Иван е променен в положителна насока, беше наистина много зле преди да се разведе.

# 381
Някой по-назад беше писал, че Батинков бил голям сваляч преди да срещне Тоца. На мен изобщо не ми изглежда като такъв мъж. По-скоро ми прилича на голям, добродушен мечо, който жена му постепенно превръща в панаирджийска мечка.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 23:29 от precious*

# 382
Колко ли е висок на Тоци мечокът? Изглежда ми най-много 170 см.

# 383
Антония имаше по едно време някакъв проблясък на нормалност, но бързо й премина.

# 384
Точно!Така се надявах,че вече омъжена,обичана,при това и майка стана и ще се кротне откъм напъни,но уви, надценили сме я Simple Smile

Невероятна Синди Heart Eyes

# 385
Синди...спомням си с приятелки бяхме полудяли по нейните Shape your body workout видео упражнения. Всеки ден, сутрин и вечер Sweat Smile

Бях си купила видео касета, незнайно защо, обаче започвах да "тренирам" някъде към 00:00 часа, че и столове влачех посреднощ до моята си стая, голямо топуркане падаше, нали имаше упражнения със стол. Няколко вечери така топурках, и една нощ баща ми нахлу в стаята и ми взе видеото.

P.S. Имаха ефект в интерес на истината, но предполагам, че баща ми просто не можа да оцени това.

# 386
# 387
Скрит текст:
Извинете моето невежество, но това нещо на Беститу родителя ли е?

Как се е изпънал Тоциният, та да изглежда хем по-висок от нея, хем поприбрал шкембака. Joy Joy А тя защо изглежда все едно е току-що станала от сън....

# 388
# 389
Прясно подута от филърите сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт